STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

sneijder sazı eline alll.

Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Ruhsuz bombos bir takim olduk bir senede.

maçı izlerken bol bol ettim zati artık sakinleştim ondan etmiyom

haftaya antalya maçıda sakat gol pozsiyonuna giremiyor takım

umut forvet mi elmander forvet mi golcü mü bu adamlar yanındakine pas atamıyorlar ayaklarında top tutamıyorlar böyle futbol mu kaldı sneijder yeni geldi diye söylemiyorum adam beynini kullanıyor oynarken iki üç pası var oturtup takımı izletceksin bu kadar beyinsiz kabiliyetsiz adamın bu takımda oynamasına kıl oluyorum hoca da rierayı sol açığa alsın artık hakan balta da riera kadar oynar bekte emreyi izlemek istemiyorum artık yedekte beklesin adam oolduğunda girer oynar

Değişiklikleri tamamen hatalıydı. Aydın, Burak ve Sneijder girecekti.

hocanin tek hatasi engini cikartmasi emreye oyunda birakmasidir. amrabat a ilk defa küfür etmek zorunda kaldim ister istemez :SS:

korneri emre colak kunlandi ya selcuk sneijder varken delli oldum resmen .

Sol ayakli kullanmasi ruzgar nedeniyle normaldi ama ,birak duran topu ,balon bile emenet edilmez çolaga.

Riera kullanmaliydi

Maçtan öncede dedim hoca buragı silmiş drogba transferi bu yüzden yapıldı diye oyuna almayarak kesinleştirdi bence

Sneijder bence çok iyi ama bizim geri kalan oyuncular ona zor uyum sağlar.

Hoca Sneijder i neden oyuna alıyorsun ya otursaydı adam yanında ne gerek vardı.

Amrabat denen müthiş yetenek çok çabaladı ama olmadı.

Emre ye torpil geçildiği apaçık ortada.

Yekta yı sezon başından buı yana Melo nun altarnatifi olarak hazırla bu maç sağ açıkta oynat. Saçmalık.

Savunma arkasına atılan toplardan 3 pozisyon bulduk 1 i gol oldu ama bu ligin savunma arkasına koşu uzmanı Burak maça alınmıyr.

Helal Fatih Hocam böyle devam. Çok kaprisli ve burnunun dikine gidiyorsun

Fatih hoca bu sefer de Burak ami taktı anlamiyorumki nasıl oynamaz bu maçta elmander çıkıp Burak girmeliydi

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ambrabat,Danny,M.Colak,Aydin,Yekta.....ohaa lan takimin yarisini saydim,neyse bunlar bu takimda oynayacak kapasiteye sahip degil.Sabri disinda kaleye vurdugumuz sut yok,ne komik,ligin en iyi suörlerine sahibiz,gel gör ki kaleye sut cekmiyoruz...

Bir kaç pozisyonda dikkatimi çekti Selçuk, Sneijder'e sanki bilerek pas vermedi. Selçuk bu sene çok kötü oynuyor.

ve birkez daha gördükki 4-4-2 sistemi çöktü artık işe yaramıyor

şampiyonlar liginde son 16 ya kalmış bir takımda emre çolak gibi leş leş leşşşşş bir topçu oynuyorsa amrabat gibi 9 m bonservise gelip ayakta duramayan adam varsa sneijderin akıl dolu paslarını umut gibi köy takımı forvetinin kontrol edeceğini düşünüyorsanız rüyadan uyanın:mad:

Kimse kusura bakmasın da puan kaybının nedeni %99 Fatih Terim'dir. Sneijder'i ilk 11'de başlatacaksın arkadaş anlamam ben öyle ısınamadı falan, oyuna girdikten sonra en az 3 net pas attı adam. Böyle adamı oynatmayacaksın da kimi oynatacaksın. Emre Çolak ısrarın nedir senin? Amrabat gelmiş kenarda oturuyor, yok böyle bir şey. Tekli forvete maç berabereyken dönülmez, madem Elmander'i çıkaracaksın, Burak'ı almalısın, önde değiliz. Neyse, imparatordur bi bildiği vardır demekten başka çare de yok.

Bence Fatih hoca Umut'u çıkarıp Burak'ı alacaktı,Yekta'nın yerine Sneijderi almalıydı..

Emre'ye sallayıpta Aydın'a konduramayanlara inanamıyorum ya bu Aydın ne yaptı boş gezinmekten başka..

Kimse Aydın'a birşey kondurmadığı yok . Emre Aydın Amrabat bu adamlar Galatasaray'a yakışan futbol oynuyorlar mı bana bunu söyle !

Geri
Üst Alt