STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Aydin ve Emreyi gormeye tahammulum yok arkadas

Aydın yine iyi renkdaş.En azından çabaladı.Emre hem savunmada kötü hem hızlı hücumlarımızı kesiyor.İlk golde Emre karşı tarafın sağbeki kovalasa rahat orta yaptırmasa gol yemezdik.

umut-elmander gibi iki tane yal kazığı var. işleri güçleri boş yere koşu yapmak- 10 metre mesafeden pres yapıcam diye adam kovalamak. top tutamayan forvet oldukça- leş kanatlar oldukça - sol bekin dağlıyorsa. ben futbolcuların topunu neyseee

Çok abartmaya gerek yok skora göre yorum yapmayalım Burak konusunda tasarrufta bulundu bir taktiktir bu Umut 12.golünü atarken bahane üretemezsiniz bana

Bizde puan tasarrufu yapıyoruz. Bakalım Drogba'da yedek oturursa yorumlar nasıl olacak çok merak ediyorum. Hazır dönmedi, alışamadı vs vs olur kesin.

MUSLERA SEMIH MELO SNEIJDER SELCUK DROGBA size kaldik beyler :o

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | 2.Y | 2 Şubat

Ünal başgan doğru söylüyor. Terim eleman değil de kim ? Bu takımın ağası mı tapusunu mu almış klübün ? 14 yıl şampiyon olamadı be futbolculuk hayatında. Egoları daha önce bizi yaktı. Her renktaşım terim'e saygı duyduğu kadar onun takıntılarını ve egolarını bilir. Elaman intikamı almıyorsa namerdim.

eger öyle bisey yapiyorsa, Hoca istifa edene kadar yenilelim derim.

Yapiyorsa dedim Terimsporlular, hemen atlamayin.

felç oldum maçı izlerken amrabat allah belanı versin ayı

BEnim en çok merak ettiğim madem 4-2-3-1 oynuyacagız shalke maçındada kanatlard emre amrabat la mı çıkıcaz hamit zaten kanatta kendini gösteremeyior ah orta sahada oynasa neler yapıcak

Geçen sene ki futbolun ve arzunun, ciddiyetin, konsantrenin yarısı bu sene olsa idi, şu an kebap yapıyorduk...

Puan farkı 3-5 değil mübalağasız 10 ve üzeri idi... Deli oluyorum deli!...

Bugun kotu oynadık hele ikinci yarı hiç sormayın..Bugun Allahtan hakem bizden yanaydı attıkları golu faul diye iptal ettiki orada bısey yoktu..Yazık oldu bu puan kaybımız

Arkadaş en önemli deplasmanlardan birinde ne kadar yeteneksiz adam varsa alayını oynattık..

Hakikaten Emre Çolak'ı yetenekli zannediyordum bugün gördüm bu nedir arkadaş ya :(

Fatih Hoca'ya hiç ama hiç bu kadar kızmamıştım gerçekten Emre'nin takımda olmasına eyv. dedim ama sonra Aydın ve Amrabat'ın oyuna girip Sneijder ve Burak'ın girmemesi üstüne üstlük Emre'nin çıkmaması benim için yıkım oldu ... Ne kadar sinirlenip moralimin bozulduğunu anlatamam ...

en merak ettiğim şey burak neden birden oynamamaya başladı

normal canim

kanatsiz takim bu kadar olur, ben burada yazdim Melo nun alternatifi yok

ama millet owwwww yekta var, ulan kafaniza girmiii mi Yekta on libero DEGIL!!!

simdi gorun iste

amrabat yine çok kötü değil ağır eleştirilemez aydına pas attı ama emre çolak benim için rezalatin son perdesi aydında keza öyle beni en çok çıldırtan ilk 11 de burağı görememekti tabi görmedik ama ikinci yarı bile almadı normal seviyede bir antrenör olsa bile burağı oynatırdı umut Galatasarayın topçusu olamaz iddia ediyorum necati daha sağlam umuttan gol atması umurumda değil adam kazma

amrabat tribünlere oyna 53 numara giy sabri gibi kazığı çak. İYİ YERE ÇADIR KURDUN KOÇUM

macı ozetlemek gerekırse fatih terım o kadar kotu bı kadro cıkardı kı sahaya degısıklerle bıle o kadro duzeltılemezdı ki degısıklıklerde ısabetlı degıldı..ama canı saolsun fatıh terımın bır cok mac kazandırdı bı macta puan kaybedelım

Şampiyonlar Ligi'nde bizi sırtlayan, Fatih Terim'i sırtlayan BURAK YILMAZ'ın kenarda otururken; Emre'nin 90 dakika, Aydın'ın 30 dakika oynaması ayıptır.

İlk defa alt yapıdan çıkan bir oyuncudan bu kadar tiksiniyorum. En kötü zamanlarında bile Sabri'den bu kadar nefret etmemiştim. Ne olur oynamasın Emre Çolak. Biraz daha zorlarsa Fatih Terim yuhalatacak Emre'yi.

Bugun kotu oynadık hele ikinci yarı hiç sormayın..Bugun Allahtan hakem bizden yanaydı attıkları golu faul diye iptal ettiki orada bısey yoktu..Yazık oldu

Hakem bizdenmi yanaydı ? Sen Bursa'lımısın ? İlk yarı katletti resmen maçı neden bahsediyosun sen? maçı ilk yarı koparamadıysak hakem ikinci yarı koparamadıysak Fatih Terim yüzündendir ...

Geri
Üst Alt