STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Hakeme mana bulmaya gerek yok. Maçta galip gelememenin tek sebebi Fatih Terim'dir.

Aynen kimse çıkıpta Terim i asmayın kesmeyin diye dır dır etmesin..Asmıyoruz kesmiyoruz..Yanlışı neyse onu söylüyoruz..Takım gram top oynamıyor..B

hocam mersin deplasmanı rahat geçmez mersin küme düşme hattında ve çok kritik haftalara giriyor alt sıralarda bu 2-3 haftada puan alamayan küme düşer üst sıralarla puan farkı açılıyor. ayrıca miy yakından takip ediyorum geçen hafta sivas karşısında mükemmel oyun oynadılar. f5 in deplasmanda zorlandığını düşünürsek kolay olmayacak onlar için. ts maçı için birşey diyemem 2 yıldır kupamızı verin diyen sözde f5 düşmanları daha galibiyet alamadı eziklere karşı artık bir zahmet bu maçı alsınlar. Aslında hocam kimseye bakmaya gerek yok kendi maçlarımızı kazanmalıyız dah önemlisi en az 4-5 hafta seri yakalamalıyız. bugün bursayı yenseydik eskieşhir deplasmanına kadar puan kaybetmezdik.

Bu hafta yenseydik bende Eskisehir deplasmanina kadar puan vermeyiz diye düsünüyordum.

Mersin iyi durumdaysa zorlayabilir, senin dedigin kadar varsa yüksek ihtimal puan kaybederler, yoksa gidiciler.

Trabzonspor'da teknik direktörünü kaybetti, artik takim olarak kenetlenip mecburen her mac mücadele etmek zorundalar yoksa Trabzon'un durumu cok kötü, küme bile düserler.

Kasimpasa da öyle mal bir takim degil, Uche-Djalma-Viudez falan var.

Insallah dedigin gibi olur da ezikler puan kaybeder, bize kalirsa bu lig bitmez.

gol pozisyonuna giremiyoruz kaç maçtır. bjk maçında da pozisyon girme yeterli değildi.

artık sezon sonunda alper potuk muhakak alınmalı pire gibi koşacak basacak adam lazım yektadan çok güzel yedek olur

elmander-ujfa-riera-dany sezon sonu gönderilmeli

Antalya maci hocaya bagli.hoca sacmalarsa yine yenilebiliriz.fatih hocaya bu sene bi haller oldu.insallah sampiyonluk kacmaz.allahtan rakipler kotu

Sneijder gayet iyiydi de . Fatih hoca neyin kafasında ne demek ya ? Bu takımın hocası ve efsanesi hakkında nasıl böyle konuşuyorsun sen neyin kafasındasın ?

Ne yani kimse eleştiremiycek mi? Bende diyorum Terim neyin kafasında? Emre takıntısı nedir biri anlatsın?

hala saçmalamaya devammı ediceksin. nedemek rakiplerin zaafından yararlanarak şampiyon olmak. olursa sevinecem tabi hatalarınıda söyleyecem. tarih şampiyonları yazıyor.

Şampiyon olalımda hatadan olsun çamurdan olsun bu takım önümüzde ki 4 sene üstüste şampiyonlar ligine gidemezse bizi feda meda da kurtarmaz bank asyayı boylarız herkesin bunun idrakına varması gerek ...

şu bir gerçek amrabat şu zamana kadar yediğimiz en büyük kazıktır.

Yok İorfa vardı memleketini hatırlamıyorum.Zenciydi arkadaş ve futbolcu değilmiş.Transferinden 2 gün sonra futbolcu olmadığı anlaşılıp gönderilmişti..

ya şu emre çolak olayı yüzünden sağ koluma ağrı giriyo adam 2 sezondur banko oyuncu oldu ya :31:

4-3-1-2 SART.

Kanat yok diyorum ve bunu her macdada gorüyorum.

Amrabaat basdan beri dedim GS nin oyuncusu olamaz.

Aydin israrini anlamiyorum.

Adamin 1 iyi maci yok neyapdigi belli degil.

Amrabaat degislikligini anladim amma Aydin oyuna girmesi sacma.

amraabt snyder ve buraki oyuna girse belki birsey olabilirdi baskada adam yok elimizde malesef.

tamam beyler kotu olabilir takım ama öldürmeyin hepsini linç ettiniz gecen hafta sabriye aferin diyodunuz bu hafta neişi var bu takımda aydın emre elmander hepsine aynı muamele biraz relax

Hani

emre bi açıklamasında "ben kendime takım ararken fatıh hoca beni ilk 11 aldı" demişti

İşte o güne lanet gelsin lanet!!!

serdar aziz topa vurduğunda düdük çaldı,umut da topu bıraktı doğru dürüst vurmadı.Neyin peşinde bu mallar ya

Haftasonumuz Aydın , Emre , Amrabat denen futbol cahilleri yüzünden rezil oldu..

artık sezon sonunda alper potuk muhakak alınmalı pire gibi koşacak basacak adam lazım yektadan çok güzel yedek olur

elmander-ujfa-riera-dany sezon sonu gönderilmeli

dany' i neden göndercekmişiz. gönderilecek biri varsa ilk amrabat olmalı..

Yalnız stoperde ciddi sıkıntı var Dany SOS veriyor beni en çok o endişelendiriyor..

Geri
Üst Alt