STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

şu kanaltürk'ün melo ile ilgili yaptığı haberi izledinizmi..neymiş oguzhan melo ya küfür etmişmiş de, melo fernandese ilk yarı sonu gitmiş " oğuzhana söyle üzerime oynamasın " demişde..ulan sizin yaptığınız habere sıçayım ben. oğuzhan 2.yarı girdi oyuna bikere şerefsiz herifler

tamamen suçsuz olduğu bi pozisyonda oyuncunu savunman lazım. ayrıca gülü seven dikenine katlanır hagi yi de hatırla

Nasıl tamamen suçsuz.Ya tükürdü ya küfretti.Evet Oğuzhan Necip provoke ettiler ama bu kırmızı kartı hakkettiği gerçeğini değiştirmiyor.

Pepe'de agresif ama ben Pepe'nin sertlik dışında kk yediğini görmedim

Her maçtan sonra sonuca göre yorum yapan arkadaşımız çok fazla , hayretle okuyorum :)

geçen hafta melo yu astılar şimdi eyvah melosuz olmaz

bi dönem burak topçu vs değil şimdi kral

bu örnekler çoğaltılarak verilebilir

Bursa deplasmanı hep zordur bize , üstüne birde hocaları istifa etti , takım birlik beraberlik görüntüsü vermek adına ( tuhaf hep bize denk geliyor ) kendileri için belki sezonun en iyi maçını oynadılar

Bizim hocanın da yanlış tercihleri ve tercih ettiklerinin etkisiz oyunu eklenince 1 puan çok önemli bir kazanç bu hafta bitti kadroya eklenicekleri de hesaba katar isek güzel günler yakındır

oyle diyorsunda sadece bu mac degilki. biz bursa takimi gibi ne zaman top oynayagiz

o degilde ilk yarida o verilmeyen gol 2 yari ayni pozisyon (umutlaydi heralde) yasindi hakemin gözünün önünde,

orda calmadi ! ne zaman tehlikeli olacak atagi kesioyr ayni snejiderin kontra ataginda !

Ezikler de kazan kayniyor..

Aykut takimin yarisini mac kadrosuna almamis.. Hasan ali, mehmet topal, vs.

Yeni transferler webo, emre ve ziegler ilk 11 de cikacaklarmis..

Bence kazanamicaklar maci..

Aga bırakalım artık şu ezikleri, kendi halimize bakalım biraz..Senin herşey bu kadar lehineyken,hala farkı açamamışsan burda sorun sendedir..Ha illa ki kazanamamaları işimize gelir ama biz bugün çoktan farkı 14-15'e çıkarmış rahat rahat şimdi Schalke maçını düşünmemiz lazımdı ama geldiğimiz duruma bak,sayemizde heyecan hiç azalmıo ligde

-------------muslera-----------

eboue----semih----dany----hakan

---------melo-----selçuk--------

hamit--------sneijder------engin

------------drogba-------------

11 imiz bu olmalı

NET şu ki terim in aklı bu sezon takımda değil

11 imiz bu olmalı

yok abi engin ile emre varsa ben daha da maç izlemem adamlar 2 metreden rakibi nişanlıyor pas atarken lanet ettim takımdan ya bu kadar kötü oynanmaz

hocanın emre ile aydına olan sempatisinin sebebi ne?

Nasıl tamamen suçsuz.Ya tükürdü ya küfretti.Evet Oğuzhan Necip provoke ettiler ama bu kırmızı kartı hakkettiği gerçeğini değiştirmiyor.

bütün herkes melo tükürmedi derken sen bi taraftar olarak tükürdü diyorsun. bi daha izle videoyu oğuzhanın yalancılığından başka bişey yok.

psv 7-0 yenmiş ! açıklayacak bir ateyiz var mı:asd:

yok abi engin ile emre varsa ben daha da maç izlemem adamlar 2 metreden rakibi nişanlıyor pas atarken lanet ettim takımdan ya bu kadar kötü oynanmaz

emre ve amrabat şu takımın 5km yanından geçmesin. enginin en azından bi potansiyeli var form tutarsa iyi oynar

Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

11 imiz bu olmalı

Renktas burak ile umut durur ken engin ne ya saka gibi

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

oyle diyorsunda sadece bu mac degilki. biz bursa takimi gibi ne zaman top oynayagiz

Cesur benim de demek istediğim bu zaten, bu sene bir kaç maç dışında pek elle tutulur bir oyun oynamadık ama sonuç olarak iyi yerlerdeyiz

Takım ritmi ,total futbol , pas trafiği, akıllı oyun ,vsvs hep eksik kaldık bir kaç maç dışında, ama Drogba , Sneijder, bu eksiklikleri giderecektir , Sneijder 15-20 dakikalık bölümler de bile neler yapabileceğini takım kalitesine nasıl etki edebileceğini fazlasıyla gösterdi

buna Drogba eklenicek bu ikisi ile birlikte Selçuk, Melo, Eboue , bunların da performansı artacaktır yani takımın tümüne olumlu yansıyacak bu yüzden bu maça çok takılmamak lazım

Eğer Sneijder oynayacaksa artık şurası çok ama çok net birbirimizi kandırmayalım tek ST oynacağız ki Sneijder gibi adam yedekte bırakılmaz..Drogba dediğin adamda yedekte bırakılmaz.

Şimdi kenarda 2.5 sezonda +50 gol atmış Burak ve şu an gol kralı Umut yedek mi oturacak.

Hadi biri otursa tamam da özellikle Burak bu kadar formdayken haksızlık olucak.Sağ açık oynar demeyin saha içinde Sneijder'i dışında bizi delirtir.

Umut ve Elmander de artık forma yüzü göremezler heralde

La Fildişi bi kerede sonuna kadar gitme elen erkenden be

Başarısızlığımızın sebeplerinden biride bizim türk futbolcularda ahlak kalmadı düşmüşler onun bunun aldığı paranın derdine biri söylesin şunlara Bülent Korkmaz nasıl kırık kolla oynadı gitsinler sorsunlar sözleşmesinde varmıymış kırık kolla oynamak.

2 hareket yapıp taraftar alkışlayınca bi tarafları kalkıyor bir ülkeden hiç mi adam gibi futbolcu yetişmez....

quote_icon.png
Burak Tuğcu Nickli Üyeden Alıntı

bütün herkes melo tükürmedi derken sen bi taraftar olarak tükürdü diyorsun. bi daha izle videoyu oğuzhanın yalancılığından başka bişey yok.

enginin ilk 11 oynaması yanlıstı aydın ve amrabatt tercihleri de cok yanlıstı

Eğer Sneijder oynayacaksa artık şurası çok ama çok net birbirimizi kandırmayalım tek ST oynacağız ki Sneijder gibi adam yedekte bırakılmaz..Drogba dediğin adamda yedekte bırakılmaz.

Şimdi kenarda 2.5 sezonda +50 gol atmış Burak ve şu an gol kralı Umut yedek mi oturacak.

Hadi biri otursa tamam da özellikle Burak bu kadar formdayken haksızlık olucak.Sağ açık oynar demeyin saha içinde Sneijder'i dışında bizi delirtir.

Umut ve Elmander de artık forma yüzü göremezler heralde

Fatih Hoca Drogba yokken bile Burak'ı oynatmıyor.....

Geri
Üst Alt