STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Son 6 lig maçımızın ikinci yarılarında sadece 1 gol atabilmemiz düşündürücü yani koskoca 270 dakikada 1 gol atabilmişiz bunun nedenleri araştırılmalı bence.

Yapılan transferler dengemizi bozmaz kalitemize kalite katar.Çünkü İmparator kimi nasıl kulllanacağını iyi bilir.Bence yedek kalacak futbolcular kendilerini hiç üzmesinler hatta şans bulduklarında kendi mevkilerinde oynayan arkadaşlarından daha iyi olmak için yoğun çaba sarf etmeliler.Bugün Bursaspor maçından açıkcası galibiyet beklentim yoktu.Ancak ilk yarıda gördüğüm Bursa'yı tokatlamamız gerekiyordu.İkinci yarı sürpriz oldu.45-70 dakikaları arasında çok güzel oynadılar.Biz de sadece izleyiverdik.

İmparator orta sahayı kaptırmamak adına Aydın ve Sneijder'i oyuna aldı.Ancak Aydın ve Emre klasik Türk futbolcuları gibi iki maç iyi oynayıp 10 maç yatıyorlar.Bunlar yanlış.Artık bu yaftadan kurtulmaları şart.İdeal kadroyu oluşturmak için az kaldı.Umarım İmparator 2000 yılında oluşturduğu kombinasyonu bu takımda daha kolay yakalayacaktır.Çünkü dünya çapında üst düzey oyuncumuz daha fazla...

Son 6 lig maçımızın ikinci yarılarında sadece 1 gol atabilmemiz düşündürücü yani koskoca 270 dakikada 1 gol atabilmişiz bunun nedenleri araştırılmalı bence.

Gol atarsın atamazsın ama pozisyona giremiyoruz ligin ikinci döneminde ama takımın bu haftadan itibaren çıkışa geçeceğini düşünüyorum

Fatih Hoca'nın motivasyonun düştüğü maçlarda takım da bundan etkileniyor ve puan kaybediyoruz.Bu hafta yakın arkadaşının vefatı hocayı etkilemiş gibi görünüyor.

Gol atarsın atamazsın ama pozisyona giremiyoruz ligin ikinci döneminde ama takımın bu haftadan itibaren çıkışa geçeceğini düşünüyorum

Gol atıp atamamak ayrı bir süreç tabii ama 6 maç diyorum yani bunların 3'ü de ilk devreden ve bu maçların 1'i hariç ilk yarılarında gol bolmuşuz ikinci yarılarda takımın girdiği bir kafa mevcut son zamanlarda bu kesinlikle ortada neden kaynaklanıyor nasıl oluyor bilmiyorum ama çözülmesi gerekende bu zaten biraz ağırlığımızı koyup 2. yarılarda skor üretmeye başlasak her şey kolaylaşacak ama dediğiniz gibi çıkışa geçeceğimize dair hiç ışık görmüyorum ne yazık ki.

Galatasaray sözlükten sağduyulu olanların hislerine tercüman olacak Fatih Terimle ilgili bir yazı:

birinin başarılı olup olmadığından bahsetmek için istatistiksel verilere ihtiyaç vardır. o kadar eleştirilmiş ki açtım baktım istatistiklere. kısaca özet geçeyim:

1996-2000 yılları arasında galatasaray'ı çalıştırdı 4 lig, 2 türkiye kupası, 1 uefa kupası kazandırdı. 2000 yılında galatasaray, uefa kupası'nı kazanan ilk ve tek türk takımı oldu ve kendisi de "imparator" lakabını aldı.

türk milli takımı ile avrupa futbol şampiyonasında 3. oldu.

17 mayıs 2011 tarihinde galatasaray'ın başına 3. kez geldi. takımın başına geldiğinde ligde dökülen galatasaray'ı şampiyon yaptı. çıktığı 13 derbide 1 mağlubiyet aldı.-içerde fenerbahçe'yi ezmemize rağmen ünlü fenerbahçe balı sayesinde 2-1 yenildiğimiz karşılaşma- liderliği ele geçirdikten sonra 46 hafta liderlikten düşmedi galatasaray. şampiyonlar liginde ilk 16 takım arasına kaldı galatasaray.

bunları niye yazdın be kardeşim, biz bilmiyor muyuz diyenler var aranızda biliyorum. biliyorsunuz, farkında değilsiniz sadece. imparator istatistikleri mini eteğe benzetmişti, haklı. bunlar bir şey değil ama gelecek adına iyi bir referans.

herkes fatih terim'e bir şeyler söylüyor, herkes bir şeyler sallıyor hakkında. neymiş çocuklar gibi; "bana ne yea bunları ben istemedim" demiş. neymiş; "emre engin ikilisi vazgeçilmeziymiş". neymiş; "sneijder'i oynatmazmış"...

sakin olun lan. bi' kendinize gelin. sneijder uzun zamandır sahada değil. evet sahaya çıktığında güven veriyor ve evet emre'den çok daha iyi gözüküyor. bir tek siz mi görüyorsunuz bunları? her şeyi siz mi biliyorsunuz? sneijder schalke maçları, gelecekte de aynı kupada daha ilerilere gitmemiz, kulübe vizyon kazandıracak biri olduğu için alınmış adam. uzun zamandır maç eksiği olan adamı 90 dakika oynatırsa bu adam sakatlanmaz mı? schalke maçlarında götü avuçlayıp kalmaz mıyız? bi' düşünün bunları.

daha önce yazmıştım yine yazıyorum, eleştirilmeyecek tek bir insan evladı yoktur bana göre. fakat eleştirirken dozajı kaçırmamak lazım. bu ağlama hali bize yakışmıyor.

(avenge - 3 şubat 2013 00:54)

yazana burdan teşekkür ediyorum. ellerine sağlık.

Hocam kusura bakmayın da her eleştiriden sonra, hocaların CV'lerini çıkaracaksak işimiz var..Yani burda bi vefasızlık yok,sadece eleştiri var ve her eleştiriden sonra ta gidiyoruz 96-00 sezonuna ta gidiyoruz geçen sene ki şampiyonluğa...

Geçmişimizi ve geldiğimiz yeri elbette unutmadık ama hep arkamıza bakarak yaşayamayız..Ben de herkes gibi hocayı çok seviyorum ama insani değerler ile şu an ki takımın form durumunu birbirine karıştırdığımız sürece bir arpa boyu yol gidemeyiz..Ben açık konuşan biriyim ve Fatih Hoca'yı bu sezon genel olarak formda görmüyorum..Profesyonelliğe duygularını fazla karıştırıyor bu sene ve eski inatçı karakterine dönmeye başlıyor yavaş yavaş,bu da beni endişelendiriyor.

Yani geçen sene ki Fatih Hoca'yı gözümün önüne getiriyorum, o makul,otoriter,adaletli ve doğru tercihler yapan yüreğimizde taht kuran adamı...Birde bu sene ki hocaya bakıyorum 180 derece tersine dönmüş..Kusura bakmasın hoca eleştiriyi sonuna kadar hak etti bu sezon..Takım başarılıyken nasıl hocaya gereken övgüyü gösteriyorsak, takımın sene başından beri oynadığı basiretsiz futbolu görünce de eleştireceğiz bunda alınacak darılacak birşey yok..

Ben bu maçın gazıyla vs. yazmıyorum bunları Fatih hocaya saygım sonsuz ama miadı dolmuştur gerçekten taktiksel açıdan çok iyi olduğunu düşünmüyorum moral motivasyon vb. bir yere kadar bu sezon sonu ayrılması ne sonuçla biterse bitsin sezon hayırlısı olur her iki taraf içinde.

Gol atıp atamamak ayrı bir süreç tabii ama 6 maç diyorum yani bunların 3'ü de ilk devreden ve bu maçların 1'i hariç ilk yarılarında gol bolmuşuz ikinci yarılarda takımın girdiği bir kafa mevcut son zamanlarda bu kesinlikle ortada neden kaynaklanıyor nasıl oluyor bilmiyorum ama çözülmesi gerekende bu zaten biraz ağırlığımızı koyup 2. yarılarda skor üretmeye başlasak her şey kolaylaşacak ama dediğiniz gibi çıkışa geçeceğimize dair hiç ışık görmüyorum ne yazık ki.

Geçen sene 2.yarılarda atıyoduk golleri yada geri düştük mü maçı kesin çeviriyorduk ama bu sene bu özellikler kayboldu gibi.Bence artık takım dizilişi ve sistemi değişmelidir.Attığımız goller ya duran toptan yada göbekten forvetlerimizin çabasıyla oluyor böyle oluncada forvetlere çok yük biniyor şimdi Sneijder geldi ve kenar oyuncuları attığı paslarla oyuna mükemmel sokuyor ama bizim kanatlar bu maçta pozisyonların içine ettiler :D .İnşallah hoca bunları çözer

Muslera

Eboue Semih Dany Hakan Balta

Melo

Hamit Sneijder Selçuk

Burak Yılmaz Drogba

Galatasaray Türkiye ligi'nde bu kadro ile oynar.Sakatlık ve cezalı olmadığı sürece bu kadro ile oynar.

Umut,Elmander,Riera,Amrabat,Engin Baytar,Yekta,Ujfalusi,Emre Çolak,Aydın da süper yedeklerimiz olur.

nijerya yensin drogba gelsin

Galatasaray'ımız 4-1-3-2 veya 4-1-2-1-2 sistemiyle oynayacaktır.İmparataor belki Avrupa maçlarında tek forvete dönebilir ancak aynı anda Elmander,Burak ve Umut'u kesemez.

Fatih hocaya laf sokanlara tek lafim. bir bitmediniz be!!! Fatih hocadan daha iyisini Galatasaray icin dünyada hic bir hoca bulamasin bu mourinho dahildir!!!

surda hata yapmis yok surda hata yapmis geciniz. dünyada bana bir tane antrenör söyleyin hata yapmayan bidaha bu konuda yazarsam serefsizim.

Bide bu takimda kimler eksik bir sayayim...

Eboue-Hamit-Melo-Drogba-Urfi

Sneijder daha hazir degil.

6 tane banko oyuncu saydim beyler. aklinizi basiniza alin elestiri yapmadan önce. takimin yarisindan cok AS oyunculari yok daha bu takimda.

4-5-1 'LE başlamalı,öyle de bitirmeliyiz maçları

Fatih hocaya laf sokanlara tek lafim. bir bitmediniz be!!! Fatih hocadan daha iyisini Galatasaray icin dünyada hic bir hoca bulamasin bu mourinho dahildir!!!

surda hata yapmis yok surda hata yapmis geciniz. dünyada bana bir tane antrenör söyleyin hata yapmayan bidaha bu konuda yazarsam serefsizim.

Bide bu takimda kimler eksik bir sayayim...

Eboue-Hamit-Melo-Drogba-Urfi

Sneijder daha hazir degil.

6 tane banko oyuncu saydim beyler. aklinizi basiniza alin elestiri yapmadan önce. takimin yarisindan cok AS oyunculari yok daha bu takimda.

Renkdaş sinirlenme her hoca eleştirilir ve hoca da şuan formsuz :D ama hoca gitsin hoca bitti falan diyenler boş konuşuyor haklısın

Renkdaş sinirlenme her hoca eleştirilir ve hoca da şuan formsuz :D ama hoca gitsin hoca bitti falan diyenler boş konuşuyor haklısın

kendine göre elestire bilirsin dogal olarak. hatasiz kul olmaz ama sezon sonu gitmeli veya buna benzer art niyet yorumlara sinir oluyorum acikcasi. Hic bir Galatasaray li fatih hocanin gitmesini isteyeceni zanetmiyorum. Aklim almiyor buna acikcasi. ya cididen futboldan anlamiyor yada hocaya kisisel gicikligi var.

Kanatlara bernard,carlos vela gibi genc ama kendini kanitlams oyuncular alinsa sezon sonu süper olur.

kendine göre elestire bilirsin dogal olarak. hatasiz kul olmaz ama sezon sonu gitmeli veya buna benzer art niyet yorumlara sinir oluyorum acikcasi. Hic bir Galatasaray li fatih hocanin gitmesini isteyeceni zanetmiyorum. Aklim almiyor buna acikcasi. ya cididen futboldan anlamiyor yada hocaya kisisel gicikligi var.

Bu haftadan itibaren yükselişe geçeriz ve bu çatlak seslerde kesilir ama bir hafta takımın maçını bekleyipte birşey oynamadığını görünce içim acıyor valla

Renkdaşlar güzel işler yapacağız meraklanmayın.Bu sene takımda beğenmediğim tek yön puan kaybı yaşamayacağımız maçlarda umursuzca puan kaybetmemiz oldu.Yalnız hedef maçlarının tümünde alnımızın akıyla galip geldik.Trabzonspor maçı hariç.Şimdi önümüzde Antalya-Akhisar-Ordu maçları var.Bu 3 maçta toplam 9 puanı garanti görüyorum.Akabinde Eskişehir deplasmanı var.Bu deplasmanda kaybetmezsek daha da puan kaybı yaşamayız.Çünkü elit oyuncularımız o zamana kadar takıma adapte olurlar.Bu sene daha farklı herşeyden.Sabredin renkdaşlar sabredin...

Bu haftadan itibaren yükselişe geçeriz ve bu çatlak seslerde kesilir ama bir hafta takımın maçını bekleyipte birşey oynamadığını görünce içim acıyor valla

kazanlim yeter. schalke macina kadar tam kadro oluruz ancak. eboue ve drogba az oyuncular degil. asil sorun ama bugünde görüldügü gibi hem dany hemde riera. bu takimin oyunculari degiler malesef. riera defansiv bakimindan hic bu takimin oyuncusu degil. iki oyuncuda savunmada kademe hatlari diz boyu malesef hele hele riera tam facia. ne kadamesi var ne savunma hamlesi yapmasini biliyor. ordan giden her hucum oyuncu dagitiyor bizi. Dany hadi iyi niyetli ama kademe hatasi büyük takimda yakismiyor böyle stoperler. urfi yetisir diye umuyorum yoksa cok zor gececek bu sezon bizim icin.

Geri
Üst Alt