STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor - Galatasaray | 20.00 | 15 Şubat

topu tutmasını Fatih hoca söylüyodurda buda işin suyunu çıkarıyor tutuyor tutuyorrr hop ya taca çıkartıyor yada out, ne anladım o işten ben.
herşeyin bir sebebi var bak birşey paylaştım gs sözlukten alıntı cidden bu adam iyi.

fterım bnce hamıtı bu mac dınlendırebılır zaten oynasa bıle hamıtın kasacagını sanmıyorum adam barız mac secıyor hamıtı shalce macında 11 cıkarmak lazım akhısara karsı hele cl macı oncesı oynatmak bence fayda saglamaz

gökhan zan ve aydın mac kadrosuna alınmamıs

Şikeci ezik haysiyetsiz .... .... .... larının trabzonda puan kaybedeceğini düşünürsek kazanıp psikolojilerini iyice bozmalıyız. 8-9 cok büyük puan farkı olacak

1-1 biter gol Burak.Onlarda kornerden atar.

konsantrasyonu az,bariz sIkici ,evele gevele bir oyun ,pozisyon yiyibilecegimiz,ama neticede 3-0 alacagimiz ,mac sonunda Schalkeye karsi boyle oynarsak nanay diyecegimiz,ama Çarsamba gunu klasik bir Galatasaray galibiyeti daha alacagimiz mac oncesi ,herkesi selamliyorum efem...

akhisar ilk maçta defansı orta sahaya kadar çıkarmıştı bizim için çok kolay maç oldu bu maçta katı defan yapıcağını düşünuyorum kesinlikle antalya maçındaki formaysonla oymayalıyız rakibi ustumuze çekmeliyiz

akhisar ilk maçta defansı orta sahaya kadar çıkarmıştı bizim için çok kolay maç oldu bu maçta katı defan yapıcağını düşünuyorum kesinlikle antalya maçındaki formaysonla oymayalıyız rakibi ustumuze çekmeliyiz

tipik fener taktiği geride bekle üzerine gelince bas topu al golü at

Hamit i beğenmeyenler Hamit in bölgesinde oynayan Hamit ten daha iyi yerli bir oyuncu söylesinler bilelim?

tipik fener taktiği geride bekle üzerine gelince bas topu al golü at
aynen eğer çift forvet başlarsak emin ol daha zor işimiz geride beklemek en iyisi bence birde dikkat edilmesi gerekn en önemli şey akhisar şok presle başlaya bilir bakın ordu maçına adamlar ilk 20 dakka öyle bir pres yaptıki golu attılar sonra yattılar bence puan kaybedersek bugun sadece bu şekilde kaybederiz

Gördüm de dikkate almadım :asd: Drogba ve Sneijder'in ilk 11 olduğu takım Akhisar Belediye Genclik Spor ile berabere kalmaz :b5:

Nazar o :D ne zaman 5-0 , 3-0 yazsam puan kaybediyoruz.1-1 yazdığım zaman kazanıyoruz.İlk yarıda bitiririz işi İnşallah.

Geri
Üst Alt