Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.661
- 45.183
- 4.338
Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart
Dany'yi beğenmeyen çok ama bu maç arayacağız onu yazıyorum buraya... Balta'ya sırf penaltı için değil oynama azmini ,isteğini kaybettiği için kızıyorum... Onu kaybedelim bence takıma hçbir katkı veremeyecek gibi..Ge.n yıl en iyi halindeydi ama o bile bir sol bek için sıradan bir performanstı..ARtık bu yaz gerçek bir sol bek görelim takımda...Tıpkı yıllarca Ayhanlara , Sarp'lara,Barışlara,Topal'lara bel bağlayıp azıcık iyi oynadıklarında onları iyi orta saha sanmamız gibi...Selçuk gelince orta saha neymiş o zaman anladık...Sol bekte de maalesef yıllardır aynı sorun var
Penaltıda çok sinirlendiğinizi biliyorumda o pozisyon dışında çok kötü değildi balta bence.. Daha doğrusu olaya şöyle bakmak lazım.. Balta GS standardını aşşağıya çekiyor ve Rieranın potansiyeli ondan daha iyi.. Ama bu şartlar altında baltanın bir maç daha oynaması;
- Baltayı piskolojik olarak kaybetmemek
- Baltayı fiziksel olarak kaybetmemek
- Rieraya gaz vermek açısından ve döndüğünden fişek gibi olmasını sağlamak
açısından değerli bence..
Ayrıca gökhan-hakan bilinen bir ikili.. Potansiyelinin altında oynayan bi riera gökhan ile birlikte, özellikle Dany gibi çabuk vurudğunu indirien bi fuıtbolcu yokken riskte olablir!!
Dany'yi beğenmeyen çok ama bu maç arayacağız onu yazıyorum buraya... Balta'ya sırf penaltı için değil oynama azmini ,isteğini kaybettiği için kızıyorum... Onu kaybedelim bence takıma hçbir katkı veremeyecek gibi..Ge.n yıl en iyi halindeydi ama o bile bir sol bek için sıradan bir performanstı..ARtık bu yaz gerçek bir sol bek görelim takımda...Tıpkı yıllarca Ayhanlara , Sarp'lara,Barışlara,Topal'lara bel bağlayıp azıcık iyi oynadıklarında onları iyi orta saha sanmamız gibi...Selçuk gelince orta saha neymiş o zaman anladık...Sol bekte de maalesef yıllardır aynı sorun var