STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Penaltıda çok sinirlendiğinizi biliyorumda o pozisyon dışında çok kötü değildi balta bence.. Daha doğrusu olaya şöyle bakmak lazım.. Balta GS standardını aşşağıya çekiyor ve Rieranın potansiyeli ondan daha iyi.. Ama bu şartlar altında baltanın bir maç daha oynaması;

1. Baltayı piskolojik olarak kaybetmemek
  2. Baltayı fiziksel olarak kaybetmemek
  3. Rieraya gaz vermek açısından ve döndüğünden fişek gibi olmasını sağlamak

açısından değerli bence..

Ayrıca gökhan-hakan bilinen bir ikili.. Potansiyelinin altında oynayan bi riera gökhan ile birlikte, özellikle Dany gibi çabuk vurudğunu indirien bi fuıtbolcu yokken riskte olablir!!

Dany'yi beğenmeyen çok ama bu maç arayacağız onu yazıyorum buraya... Balta'ya sırf penaltı için değil oynama azmini ,isteğini kaybettiği için kızıyorum... Onu kaybedelim bence takıma hçbir katkı veremeyecek gibi..Ge.n yıl en iyi halindeydi ama o bile bir sol bek için sıradan bir performanstı..ARtık bu yaz gerçek bir sol bek görelim takımda...Tıpkı yıllarca Ayhanlara , Sarp'lara,Barışlara,Topal'lara bel bağlayıp azıcık iyi oynadıklarında onları iyi orta saha sanmamız gibi...Selçuk gelince orta saha neymiş o zaman anladık...Sol bekte de maalesef yıllardır aynı sorun var

Dany'yi beğenmeyen çok ama bu maç arayacağız onu yazıyorum buraya... Balta'ya sırf penaltı için değil oynama azmini ,isteğini kaybettiği için kızıyorum... Onu kaybedelim bence takıma hçbir katkı veremeyecek gibi..Ge.n yıl en iyi halindeydi ama o bile bir sol bek için sıradan bir performanstı..ARtık bu yaz gerçek bir sol bek görelim takımda...Tıpkı yıllarca Ayhanlara , Sarp'lara,Barışlara,Topal'lara bel bağlayıp azıcık iyi oynadıklarında onları iyi orta saha sanmamız gibi...Selçuk gelince orta saha neymiş o zaman anladık...Sol bekte de maalesef yıllardır aynı sorun var

Katılyorum.. Yanlız hakan'ı kaybetmek için 4-5 ay daha beklenebilir, beklenmeli..

Katılyorum.. Yanlız hakan'ı kaybetmek için 4-5 ay daha beklenebilir, beklenmeli..

Hakan büyük bir kayıp olmaz. Kendisinin en iyi olduğu bizim ise yokluk zamanlarımıza denk gelen bir dönemde sol bekimiz oldu. Kaç yıldır kadromuzda ama süper oynadığı bir maçı hatırlamıyorum. Geçen sezonki baskılı orta sahamız ve dengeli tandemimizde vasatlığı göze çarpmamıştı ancak bu sezon iyice formdan düşünce katlanılamaz bir oyuncu haline geldi.

Hepsi bir yana, beni en çok rahatsız eden şey ise sahadaki gamsız halleri.

Galiba hoca aynı sistemi bu maçta da deneyecek ve yavaştan oturmaya başlayacak oyun planımız.Bu maçı da alırsak çok büyük iş yapmış oluruz şampiyonluk yolunda.

Bu mac sampiyonluk macı...

Topcular herseyin bilincinde olmalı,gayet sakin oynamalıyız,zemin leş gibi sanırım,işimiz zor,umarım kayıpsız geçer pazar günü şikeci kardeşlerin maçını rahat izleriz...

Bu mac sampiyonluk macı...

Topcular herseyin bilincinde olmalı,gayet sakin oynamalıyız,zemin leş gibi sanırım,işimiz zor,umarım kayıpsız geçer pazar günü şikeci kardeşlerin maçını rahat izleriz...

ali samiyen den çok daha iyi zemin.staddın 4 tarafı açık oldugu için güneş görüyor alttan ısıtmada mevcut

En kritik maçımız gibi duruyor, derbi haftası olası bir beraberlikte alacağımız bir galibiyetle büyük bir psikolojik üstünlük yakalarız.

Riera´nin defansi Hakan Balta´dan kötü degil bence. Fazla ileri cikmaz, sorun da kalmaz bence.

Ben defansin Gökhan Zan´la beraber daha dengeli olacagini düsünüyorum.

Rierra sol açıkda amrabattan çok daha faydalı olur hakan bek rierra açıkda olmalı

Hakan büyük bir kayıp olmaz. Kendisinin en iyi olduğu bizim ise yokluk zamanlarımıza denk gelen bir dönemde sol bekimiz oldu. Kaç yıldır kadromuzda ama süper oynadığı bir maçı hatırlamıyorum. Geçen sezonki baskılı orta sahamız ve dengeli tandemimizde vasatlığı göze çarpmamıştı ancak bu sezon iyice formdan düşünce katlanılamaz bir oyuncu haline geldi.

Hepsi bir yana, beni en çok rahatsız eden şey ise sahadaki gamsız halleri.

O zaman kadrodan yeni bi sol bek devşirmek gerekir.. eboue bana da olabilir geliyo ama benim tanıdım fatih hocanın bunu denemesi için riearanın sakat hakanın cezalı falan olması lazım.. görünen o

[video=youtube;txWGWLOjeJM]https://www.youtube.com/watch?v=txWGWLOjeJM[/video]

[video=youtube;TEHD7Ci1ap8]https://www.youtube.com/watch?v=TEHD7Ci1ap8[/video]

hakem bülent yıldırımmış. bakalım nasıl olacak

Senin eleştirdiğin oyuncuları kadroma almadım cünkü ben de eleştiriyorum. Ben sadece Hamit'e koşmuyor demene karşı cıktım. Hamit gayet koşuyor. Deparlar Hamit'in son mac oynadığı bölgede toplam mesafeden önemli değil ayrıca. Alan kapatmak icin sürekli hareket halinde olmak, pas almak için hareket halinde olmak da gayet önemli şeyler.

Şöyle anlatayım: Her şeyden önce koşu mesafesi yanlış bir tanım. Çünkü yazılan değer futbolcunun saha içerisinde katettiği toplam mesafeyi gösteriyor.

Çok koştu dediğimiz futbolcular 10 km'yi geçerken kaleciler her maç nasıl 4-5 km koşuyor diye hiç düşünmedin mi? Adam ceza sahasından en fazla 2-3 kere çıkıyor. Sen hiç ceza sahasının kenarlarında turlayan kaleci gördün mü?

Koşu mesafesini anlamlı hale getiren bu koşunun ne kadarının sprint olarak yapıldığı. Yani oyuncu 20-25 km hızla kaç kere, toplam ne kadar mesafe koşu yapmış buna bakılır. Bunlardan daha da önemli olan ise bu koşuların ne kadarının kritik koşu olduğu. Yani savunmada rakibi takip etmek, basmak, alan bırakmamak, ya da kontratağa çıkarken top almak için ne kadar koşu yapmış.

Koşu bantı ile tecrüben varsa bilirsin. Saatte 6.8 km hız, hafif tempolu yürüyüş hızıdır. Yani bir futbol sahasına çıkıp 90 dakika hafif tempolu yürüyüş yaparsan 10.2 km koşmuş sayılıyorsun. Bunu Saraçoğlu'nda yaparsan Aykut Kocaman kendi takımında bile oynatabilir. Benim için ise hiç bir şey ifade etmez.

Benim eleştirilerime laf ettikten sonra eleştirdiğim hiç bir oyuncunun olmadığı bir kadro kurmuş olmanı da ayrıca ilginç bulduğumu ifade etmeliyim.

stoper sıkıntısı var eboue bu maçlık stoper oynayabilir semihin durumuna bağlı olarak açıkçası gökha balta stoper ikilisini pek istemem.

Drogba,Semih,Dany katılmamış antremana :o

Drogba izinliymiş sanırım tedbir amaçlıdır

Drogba stoper oynasın :D

Sezonun en önemli maçlarından biri.Kazanırsak ve fener puan kaybederse şampiyonluk geldi demektir.İşte sırf bu yüzden nedense bizim maçlarımızda 10 kat motivasyon ve çirkeflikle oynayan Eskişehir Sporu,hakemleri ve federasyonu yenmemiz gerekecek.Eskişehirin çirkef ve kasapvari oyunundan da İNŞALLAHU TEALA sakat falan çıkmaz.Aslanlarımız gereğini yapacaktır düşmanlara cevabı verecektir.Haydi bakalım..

necati reis:ayatollah:

Sezonun en önemli maçlarından biri.Kazanırsak ve fener puan kaybederse şampiyonluk geldi demektir.İşte sırf bu yüzden nedense bizim maçlarımızda 10 kat motivasyon ve çirkeflikle oynayan Eskişehir Sporu,hakemleri ve federasyonu yenmemiz gerekecek.Eskişehirin çirkef ve kasapvari oyunundan da İNŞALLAHU TEALA sakat falan çıkmaz.Aslanlarımız gereğini yapacaktır düşmanlara cwvabı verecektir.Haydi bakalım..

Unutma, bu ligde 20 puan fark olsa bile şampiyonluk gelmiş sayılmaz. Tek rakibimiz şikeciler değil.

Takimda en cok eksikligini hissettigim sey, paslasirken oyuncularin da pas mesafesine gelmemeleri.

Bu bu kadar zor olmamali ya. Adam gibi paslasamiyoruz bir türlü. Orduspor macinda ilk defa bi nebze gördük bunu.

Ver pasi, yine pas mesafesine gel, pas al, digeri pas mesafesine gelsin vs.

Bu kadar zamanda bunun oturmus olmasi gerekirdi.

Bunu görmek istiyorum ben. Büyük Avrupa takimlari bu oyun tarzini macin geneline yaydiklari icin büyükler zaten.

[video=youtube;jMp_yr2jsa0]https://www.youtube.com/watch?v=jMp_yr2jsa0[/video]

Geri
Üst Alt