STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Hamit oynamasın artık ya. Umutu deneyelim orda. Çok mu riskli olur. Hamitinde zaten varlıgıyla yoklugu belli degil.

Hamit / H.Balta siz bir kadro please .. :ayatollah:

Sneıjder,Burak,Drogba bu üçü bu maç için çok lüks olur.Tek forvet ya da Sneijder olmamalı ki Sneijderi kesmek olmaz.

Sneıjder,Burak,Drogba bu üçü bu maç için çok lüks olur.Tek forvet ya da Sneijder olmamalı ki Sneijderi kesmek olmaz.

Burak'ı da kesmek olmaz. Drogba'yı keseceğini de hiç zannetmiyorum. Burak son maçta sağ kanatta başladı yine öyle oynar bu maçta da.

a74185ed11-3989.png

İnş. kazanırız, korktuğum bir deplasman...

Arena'da 1-1 kalmıştık..

Burak'ı da kesmek olmaz. Drogba'yı keseceğini de hiç zannetmiyorum. Burak son maçta sağ kanatta başladı yine öyle oynar bu maçta da.

Valla çok zor tercih ama Drogba kesilebilir aksi halde çok baskı yeriz.Melo zaten tam olarak hazır değil ilk yarıdan sonra pili bitiyor.

1 puan iyidir.

Zaten 4-3-1-2 gibi bir dizilişle çıkarsak maçı alamayız deplasmanda.Drogba bencede kesilmeli kendisine bunu Ft sorarsada zaten Burak oynasın diyeceğinden eminim.

Tek forvet başlayıp 2. yarıda duruma göre çift forvete dönebiliriz bence.

Eboue Schalke maçına kadar form tutmalı.Sabri ile Gelsenkirchen maceramız beni ürkütüyor,TT Arena da olsa neyse.

O yüzden Eboue 11 çıkar.

------------------------------Muslera-------------------------------------

--Eboue----------Semih-------------Zan---------------Riera---------------

-----------Hamit----------Melo------------Selçuk--------------------------

-------------------------Sneijder------------------------------------------

---------Drogba----------------------Burak---------------------------------

tarzı bir 11,ama Sneijder yine sol iç/açık gibi ama serbeste yakın oynar diye düşünüyorum.

eboue yi yazin kadroya sonra digerlerini yazin

Hamit illa oynarsa onunla Eboue'nin yerini değiştirsek nasıl olur acaba. Birisi zaten illeri çıkmaya çok hevesli, diğeri geçmişte sağ bek de oynadı. Gerçi Hamit orada da dökülebilir ama belki yer değişikliği ikisine de yarar. Bir de Engin bu takımda neden yer almıyor hala anlamadım.

Valla çok zor tercih ama Drogba kesilebilir aksi halde çok baskı yeriz.Melo zaten tam olarak hazır değil ilk yarıdan sonra pili bitiyor.

Ben pek sorun olacağını zannetmiyorum. Es es için kadroyu bozmayız.

______Muslera______

Eboue_Semih_Gökhan_Riera

_____Melo_____Selçuk____

Hamit___Sneijder__Burak

______Drogba_________

Ulan 7 yabancı oluyor ama nasıl yapabiliriz acaba? Ne Riera nede Eboue kesilmemeli.Amrabat'ta kesilirse bu sefer kanatlardan gidemeyiz ki Ordu maçında adam gayet iyi oynadı.Drogba,Sneijder ve Melo mümkünatı yok oynayacaklar.Allah Hoca'ya sabır versin.

Not:Şimdi oldu diyecem ama Amrabat yok bu sefer.

______Muslera______

Eboue_Semih_Gökhan_Riera

_____Melo_____Selçuk____

Hamit___Sneijder__Burak

______Drogba_________

Ulan 7 yabancı oluyor ama nasıl yapabiliriz acaba? Ne Riera nede Eboue kesilmemeli.Amrabat'ta kesilirse bu sefer kanatlardan gidemeyiz ki Ordu maçında adam gayet iyi oynadı.Drogba,Sneijder ve Melo mümkünatı yok oynayacaklar.Allah Hoca'ya sabır versin.

Not:Şimdi oldu diyecem ama Amrabat yok bu sefer.

Takımı 11 kişi kurmakla başlayabiliriz. :lol:

Sezonun en önemli maçı kazanırsak fener inönüde maç falan kazanamaz lig kopar.

Drogba ve Burak'tan birisinin kesilmesinden bahsedilmiş oysa bunlara Sneijder'i de ekleyelim bunların ileri üçlüde birbirlerine alışmaları için mutlaka yer alması gerekiyor, Galatasaray hiçbir zaman bir İtalyan takımı gibi savunma özellikleriyle maç çevirmedi. Uefa finalinde bile Arsenal'den zaman zaman baskı yedik, uzatmalarda takımın pili bitmek üzereyken (10 kişi kalmamızın da etkisi var) gol bile yiyorduk ki Terim ileri ileri diye saha kenarından kendisini parçalıyordu. Topu ilerde tutmayı rakibi baskı altına almayı ve oyun kontrolünü ortasaha ve rakip saha arasında tutmayı öğrenmeliyiz. Elbet savunma da yapacağız ama maç içersinde bunun oranı düşük olacak. Olmak zorunda olduğundan değil zaten takım birbirine alışıp oyunun kontrolünü elinde tutmayı öğrendiğinde saha içinde savunmaya çekildiğimiz anların süresi azalacak.

Bir de Galatasaray'ın ligde içerde dışarda bana göre tek bir taktiği olması gerekir. Ligde bir X takımın Ali Sami Yen'de savunmaya çekilmesini, kendi evinde ise "burası nasılsa benim evim her türlü baskı yaparım" psikolojisini ben henüz çözemedim. Baskı yapsan da hücum etsen de X takımın eti budu bellidir. Ancak genel olarak oyuncularda, taraftarda, kulüplerde neden böyle bir ruh hali vardır üstelik bu kadar paralardan profesyonellikten bahsederken hiç anlamam gitti. Hakkaten de X takımın kabiliyeti olsun olmasın kendi evinde kendisini daha atak oynama gereği hissederken, deplasmanda deplasman psikolojisi sebebiyle daha defansif daha pasif futbol oynar. Futbolun çözemediğim ender yanlarından birisidir. Belki futbolcu olsam aynı şeye ben de kapılırdım ama teorik olarak bakınca çok mantıklı gelmiyor.

Geri
Üst Alt