Tekrar etme gereksinimi duymamıştım ama Hamit'in futbolunu beğenen biri değilim, bunu onun başlığı altında da yazmıştım. Vurgulamak istediğim taraftarın ondan beklentisi var, umarım beklentilerine ulaşırlar. Benim beklentim yok aslında ama bir çok kişinin aynı fikirde olması benim de iyi niyetli olmam gerektiği düşündürüyor. Bakın altını çizerek söylüyorum, Schalke maçında dediğim lafları ben ve de arkadaşlarım bilir maçı izleyen. Gene de iyi niyetimi korumak istiyorum.
Ve de birisi zamanında Hamit için fikirlerini yazmış, gitmiş diğer biri daha yazmış fikirlerini, sonra ne olduysa forum ahalileri gidip o kişilerin yorumlarını derleyip, o kişilerin yorumlarıyla gelip yorum yapıyorlar. Hani sorsan kişiye Hamit'in geçmişini pek bilmez ama okumuştur forumda veya sosyal platformda güvendiği biri vardır, onun düşüncesini alır kendi düşüncesi, çok futbolcu izlemiş gibi getirir önüne serer. Ben bunu hiç sevmiyorum. Kesinlikle size suçlamak için yazmıyorum, artık aynı yorumları okumak gerçekten pek ikna edici durmuyor.