STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Amrabat yüzde yüz oynamalı,Hamit'i Allahını seviyosan yazma kadroya hoca,Engin oynasın,Aydına bile razıyım ama Hamite hayır ya hayır..

Drogba

Amrabat Sneijder Burak

Melo Selçuk

Hakan Zan Semih Eboue

Muslera​

amrabat-riera-melo üçlüsünden biri kesilecek mecburen. eboue'nin kesin oynayacağına düşünüyorum açıklamalarından sonra :)

Eboue Schalke maçına kadar form tutmalı.Sabri ile Gelsenkirchen maceramız beni ürkütüyor,TT Arena da olsa neyse.

O yüzden Eboue 11 çıkar.

------------------------------Muslera-------------------------------------

--Eboue----------Semih-------------Zan---------------Riera---------------

-----------Hamit----------Melo------------Selçuk--------------------------

-------------------------Sneijder------------------------------------------

---------Drogba----------------------Burak---------------------------------

tarzı bir 11,ama Sneijder yine sol iç/açık gibi ama serbeste yakın oynar diye düşünüyorum.

bu sistemi sevmesemde bu hafta ve bu sezon bıyunca bu kadroyla ve bu sistemle çıkarız gibi 4-3-3 e dönebilir mac içinde zaman zaman

Amrabat yüzde yüz oynamalı,Hamit'i Allahını seviyosan yazma kadroya hoca,Engin oynasın,Aydına bile razıyım ama Hamite hayır ya hayır..

Hamit elbet toparlayacaktır ama Aydın ve Engin demeyin abi

hala hamit'in ismini yazanlari görünce fenalasiyorum. siz bari yapmayin.

Hamit bence ortada daha iyiydi.

Tam konsantrasyon 0 hata 3 puan.

Hamit bence ortada daha iyiydi.

Kötünün iyisi. Bu iyi olduğunu sağlamıyor, kötü halinin bir tık üstü ama genel anlamda kötü. Hamit için bahane arıyoruz artık, umarım taraftarın ondan beklediklerini iyi anlamda sağlar, bekliyoruz bakalım, ben gene iyi niyetimi koruyorum, taraftarın vardır bir bildiği.

yekta veya engin 10 kat daha iyi oynar hamitten, gözle görünen kilavuz istemez.

Yekta degil de Engin daha iyi olur Hamit'ten. Umarim o oynar bu macta.

Kötünün iyisi. Bu iyi olduğunu sağlamıyor, kötü halinin bir tık üstü ama genel anlamda kötü. Hamit için bahane arıyoruz artık, umarım taraftarın ondan beklediklerini iyi anlamda sağlar, bekliyoruz bakalım, ben gene iyi niyetimi koruyorum, taraftarın vardır bir bildiği.

hamiten ne bekliyorsunuz ?!

Hamit nasil bir oyuncu?!

hamit takim oyuncusudur. görev adamidir. takimda extra isler pek yapmayan birisi aslinda. futbolun temel kuralarini uygulayan birisi kendisi. sut özelikleri iyi olan ve orta yapmasini cok iyi bilen birisi özel yeteneklerini sayarsak. takim iyise o iyi takima destek veren birisidir ,yani askerdir. millet ondan calim atmasini extra isler yapmasini bekliyor malesef ama dedigim gibi öyle birisi hic degildi ve olamazda. taktik bilgisi yüksek bir oyuncu. Futbolu iyi bilen izleyici aslinda hamitin ne yapip ne deger katigini anlar. bizde sorun hamiten kaynaklanmiyor. bizdeki sorun genelikle daha takim olamadik ki hamit takim oyunculugunu göstere bilsin. daha önce yazdigim gibi takim iyise hamite iyidir. kurtarici asla degil ve olamaz. oyun icinde liderlik yapmasini bekleyemesin ki selcuk-drogba ve sneijderli takimda liderlik yapmasinida gerek yok aslinda oyun icinde

hamiten ne bekliyorsunuz ?!

Hamit nasil bir oyuncu?!

hamit takim oyuncusudur. görev adamidir. takimda extra isler pek yapmayan birisi aslinda. futbolun temel kuralarini uygulayan birisi kendisi. sut özelikleri iyi olan ve orta yapmasini cok iyi bilen birisi özel yeteneklerini sayarsak. takim iyise o iyi takima destek veren birisidir ,yani askerdir. millet ondan calim atmasini extra isler yapmasini bekliyor malesef ama dedigim gibi öyle birisi hic degildi ve olamazda. taktik bilgisi yüksek bir oyuncu. Futbolu iyi bilen izleyici aslinda hamitin ne yapip ne deger katigini anlar. bizde sorun hamiten kaynaklanmiyor. bizdeki sorun genelikle daha takim olamadik ki hamit takim oyunculugunu göstere bilsin. daha önce yazdigim gibi takim iyise hamite iyidir. kurtarici asla degil ve olamaz. oyun icinde liderlik yapmasini bekleyemesin ki selcuk-drogba ve sneijderli takimda liderlik yapmasinida gerek yok aslinda oyun icinde

Tekrar etme gereksinimi duymamıştım ama Hamit'in futbolunu beğenen biri değilim, bunu onun başlığı altında da yazmıştım. Vurgulamak istediğim taraftarın ondan beklentisi var, umarım beklentilerine ulaşırlar. Benim beklentim yok aslında ama bir çok kişinin aynı fikirde olması benim de iyi niyetli olmam gerektiği düşündürüyor. Bakın altını çizerek söylüyorum, Schalke maçında dediğim lafları ben ve de arkadaşlarım bilir maçı izleyen. Gene de iyi niyetimi korumak istiyorum.

Ve de birisi zamanında Hamit için fikirlerini yazmış, gitmiş diğer biri daha yazmış fikirlerini, sonra ne olduysa forum ahalileri gidip o kişilerin yorumlarını derleyip, o kişilerin yorumlarıyla gelip yorum yapıyorlar. Hani sorsan kişiye Hamit'in geçmişini pek bilmez ama okumuştur forumda veya sosyal platformda güvendiği biri vardır, onun düşüncesini alır kendi düşüncesi, çok futbolcu izlemiş gibi getirir önüne serer. Ben bunu hiç sevmiyorum. Kesinlikle size suçlamak için yazmıyorum, artık aynı yorumları okumak gerçekten pek ikna edici durmuyor.

sabri de anca yedek olur bu takimda.

ebouenin ölüsü sabri den iyidir.

Hamitten daha ne bekliyorsunuz yahu, biraz disini siktiginda bu lige fazla geliyor, zaman zaman da bunu gosteriyor

Hamit'in alternatifi olarak Engin ve Aydın'ı düşünüyosan zaten çok yanlış beklentiler içindesin Hamit'ten

Tekrar etme gereksinimi duymamıştım ama Hamit'in futbolunu beğenen biri değilim, bunu onun başlığı altında da yazmıştım. Vurgulamak istediğim taraftarın ondan beklentisi var, umarım beklentilerine ulaşırlar. Benim beklentim yok aslında ama bir çok kişinin aynı fikirde olması benim de iyi niyetli olmam gerektiği düşündürüyor. Bakın altını çizerek söylüyorum, Schalke maçında dediğim lafları ben ve de arkadaşlarım bilir maçı izleyen. Gene de iyi niyetimi korumak istiyorum.

Ve de birisi zamanında Hamit için fikirlerini yazmış, gitmiş diğer biri daha yazmış fikirlerini, sonra ne olduysa forum ahalileri gidip o kişilerin yorumlarını derleyip, o kişilerin yorumlarıyla gelip yorum yapıyorlar. Hani sorsan kişiye Hamit'in geçmişini pek bilmez ama okumuştur forumda veya sosyal platformda güvendiği biri vardır, onun düşüncesini alır kendi düşüncesi, çok futbolcu izlemiş gibi getirir önüne serer. Ben bunu hiç sevmiyorum. Kesinlikle size suçlamak için yazmıyorum, artık aynı yorumları okumak gerçekten pek ikna edici durmuyor.

ben üstüme almam bunu. baskalarin yazdiklarina görede asla yorum yazmam futbol konusunda. hamiti ben schalke zamaninan beri devamli izleyen birisiyim. ilk olarak gelsenkirchen de yasadigimdan kaynaklanan bir durum diye biliriz aslinda . hata watenscheid alt yapisinda oynadigi dönemi bile biliyorum hamit ve halilin. hamitin ne yapip yada yapa bilcegini az cok iyi bildigimi zanediyorum acikcasi.

ben üstüme almam bunu. baskalarin yazdiklarina görede asla yorum yazmam futbol konusunda. hamiti ben schalke zamaninan beri devamli izleyen birisim. ilk olarak gelsenkirchen de yasadigimdan kaynaklanan bir durum diye biliriz . hata watenscheid alt yapisinda oynadigi dönemi bile biliyorum hamit ve halilin. hamitin ne yapip yada yapa bilcegini az cok iyi bildigimi zanediyorum acikcasi.

Eyvallah, sizin yorumunuz değer teşkil ediyor benim gözümde.:yenieek: Tanıdığınız Hamit'i, Hamit Altıntop başlığı altında iyice tanıtırsanız, bilgi anlamında iyi olacağını düşünüyorum, çok yüksek beklentilere giriliyor çünkü.

Engin kadroya dahi giremiyor. 11 de başlamaz.

Geri
Üst Alt