STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

bence drogba sneıjder burak üçlüsünden biri kenarda oturmalı garibim selçuk iki maçtır açık kapatacam diye helak oldu elmander ile başlasak fena olmaz

Gökhan Semih oynar, 1 yabancıya da yer açılır :yenieek: :)

Ynt: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Esesin hucumu kuvvetli. Bu yuzden sabri hakan kaldiramaz.

--------Muslera

Eboue-Zan-Semih-Riera

-----Yekta---Selcuk-----

--------Sneijder---------

-Burak-Drogba-Amrabat-

Boyle cikarsak hem defansif olarak sorun yasamayiz. Hemde ileride pres ile kolay yildiririz. Ikinci yari 55-60larda 27<=>55 , 35<=>10 degisiklikleri olur.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Esesin hucumu kuvvetli. Bu yuzden sabri hakan kaldiramaz.

--------Muslera

Eboue-Zan-Semih-Riera

-----Yekta---Selcuk-----

-Burak-Drogba-Amrabat-

Boyle cikarsak hem defansif olarak sorun yasamayiz. Hemde ileride pres ile kolay yildiririz. Ikinci yari 55-60larda 27<=>55 , 35<=>10 degisiklikleri olur.

su postu fatih terime ulastıralım lan origazmi oldum resmen

-Muslera

Eboue-Zan-Semih-Riera

-----Yekta---Selcuk-----

-Burak-Drogba-Amrabat-

bu kadro olabilir ama bir o kadarda düşündürüyor en çok yektanın performansı soru işareti melo gibi rakip oyuncuyu rahatsız edemiyor o yüzden hamit oynayabilir orada eboue yerinede sabri oynayabilir çünkü bu sene eboue yi beğenmiyorum iyi oyuncu bunu kimse inkar edemez fakat özelikle oynadığı son maçlarda(ilk yarı da bu dahil) özellikle kaptırgı toplarda geri dönmekte büyük sıkıntı çekiyor

gerçek kadro bu olur

-Muslera

sabri-Zan-Semih-Riera

-----melo---Selcuk-----

-Burak-Drogba-Amrabat-

ve sabriyi eleştirenler;

biraz elinizi vicdanınıza koyun ayıp ya valla yazık bir insanın adı çıkmasın 18. haftadan itibaren oynadığı maçların hepsinde çok iyiydi puan kaybettiğimiz maçlarda bile gayretliydi laf atanların çoğu maçın özetini izleyen kişiler herhalde..

sonuç ne olursa olsun BİRLİK OLALIM...

Adamlar bize ters.Gerçekten şampiyonluk maçı gibi bakarsan kazanırız

Bilet fiyatı ne kadar acaba?

Böyle maçları çok iyi oynuyoruz. 2008 şampiyonluğunda Sivas deplasmanı için herkes puan kaybedeceğimizi söylüyordu hatta tüm medya maç başlamadan daha puan kaybetmiş gibi bahsediyordu bizden. Ama Arda ve Ayhan efsane performans gösterdi ve maçı 5-3 kazanmıştık.

Bu maç içinde haftalar öncesinden fenerliler bize mağlubiyeti yapıştırmış durumda, hatta Orduspor maç öncesi programında tüm yorumcular ağız birliği etmişcesine Eskişehir maçı öncesinde önemli maç diye bu maçı ön plana çıkarıyorlardı. Eskişehir zor deplasman olabilir, büyük maçlara ekstra motivasyon ile çıkıyor olabilirler ama evvela o takımın başında Ersun Yanal'ın olduğu unutulmamalı ve ölüm-kalım maçı gibi konsantre olmalıyız.

Bu maçın bir başka büyük önemi ise bu hafta rakiplerimizden en az birini yada her ikisini birden saf dışı bırakacağız. BJK-FB maçında yenilen taraf şampiyonluğa havlu atar. Matematiksel olarak havlu atmasalarda moral ve motivasyon olarak oluşacak 9-10 puanlık fark onları bitirecektir.

Fatih Terim'in ceza alması bizim takımı hırslandırır. Farkında değil salaklar. Biz Cevat hocayla şampiyon olduk unutmuşlar..

652963_Galatasaray_SK.jpg

Bu maçtan üç puan çıkaracağımıza büyük ihtimal veriyorum.

Bu maçı alırsak % 87.4 şampiyonuz.

Eskişehir deplasmanından her zaman çekinmişimdir. İnşallah güle oynaya hallederiz bu işi.

Hamit ilk 11 de olur.

Herkez kesmis...bence Terim kesmez

şampiyonluk geliyor.

3 puanlık sistemde 6 puan fark asla belirleyici bir etken değildir. bir mağlubiyet bir beraberlikle puan farkı diye birşey kalmaz. Bazı arkadaşlar çok emin konuşuyorlar. Ben onlar kadar emin konuşamıyorum. Ortada emin konuşmamı sağlayacak bir takım yok (şimdilik) Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

Eskişehir-İBB maçının tekrarını veriyor şuan. Mücadele ediyorlar oldukça. Başka da bir özelliklerini göremiyorum. Isıran bir takım ama.

Hamit ilk 11 de olur.

Herkez kesmis...bence Terim kesmez

Zahmet olacak ama bi kessin artık... Yahu adam futbolu mu unutmuş ya da kafa başka yerlerde mi ? anlayamadım.. Beyin ayaklara hükmetmiyor Hamit'in..

Takımın EL FRENİ oldu..

Geri
Üst Alt