STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Eyvallah, sizin yorumunuz değer teşkil ediyor benim gözümde.:yenieek: Tanıdığınız Hamit'i, Hamit Altıntop başlığı altında iyice tanıtırsanız, bilgi anlamında iyi olacağını düşünüyorum, çok yüksek beklentilere giriliyor çünkü.

bir kac kez yazmisdim hamit ilgili hemde uzun uzun. hamitin basliginda yazdimmi hatirlamiyorum simdi acikcasi.

lafin kisasi su aslinda. oynadigi her takimda bayern olsun schalke olsun real olsun hic bir zaman oyunda liderlik bir özeligi yokdu ve hic bir zaman extra isler yapmadi calim ve sayre göze hos gelen seyler.

hamitin temel özelikleri..

1. taktik bilgisi cok yüksek

2.askerdir

3.takim oyuncusudur

4.sert isabetli sutlarinin yaninda orta yapmasini iyi bilen birisi.

baska özelikleride yokdur hamitin acikcasi. calim yetengi ve hizli olsa zaten halen real madride oynardi kendisi.

sorun dedigin gibi bizim taraftarin beklentisi farkli hamiten . bilmem 2-3 adama calim atip gecmesini bekliyorlar ondan. liderlik almasini bekliyolrar oyun icinde. bu yasina kadar bu özeliklere sahip olmayan bir adamdan bunu beklemek biraz sacma olur acikcasi.

Sampiyonluk icin saldirin. Sampiyonluk icin savasin. Sampiyonluk icin kazanin.

Hadi Aslan parcalari

bir kac kez yazmisdim hamit ilgili hemde uzun uzun. hamitin basliginda yazdimmi hatirlamiyorum simdi acikcasi.

lafin kisasi su aslinda. oynadigi her takimda bayern olsun schalke olsun real olsun hic bir zaman oyunda liderlik bir özeligi yokdu ve hic bir zaman extra isler yapmadi calim ve sayre göze hos gelen seyler.

hamitin temel özelikleri..

1. taktik bilgisi cok yüksek

2.askerdir

3.takim oyuncusudur

4.sert isabetli sutlarinin yaninda orta yapmasini iyi bilen birisi.

baska özelikleride yokdur hamitin acikcasi. calim yetengi ve hizli olsa zaten halen real madride oynardi kendisi.

sorun dedigin gibi bizim taraftarin beklentisi farkli hamiten . bilmem 2-3 adama calim atip gecmesini bekliyorlar ondan. liderlik almasini bekliyolrar oyun icinde. bu yasina kadar bu özeliklere sahip olmayan bir adamdan bunu beklemek biraz sacma olur acikcasi.

Kimse ondan bunu beklemiyor ama o bunu yapmaya çalışıyor yapamayacağı halde. Saçma sapan yerlere sürüyor bu uğurda top kaybı yapıyor. Hiç kimse hamitten yardır yardır adam geçmesini beklemiyor bunu bi öğrenelim öncelikle.

Kimse ondan bunu beklemiyor ama o bunu yapmaya çalışıyor yapamayacağı halde. Saçma sapan yerlere sürüyor bu uğurda top kaybı yapıyor. Hiç kimse hamitten yardır yardır adam geçmesini beklemiyor bunu bi öğrenelim öncelikle.

hamit basit oynarsa cok daha verimli olur. alsin versin topu hemen. ver kaclar denesin ama öyle topu cizgide tutmasin adami gece bilirmiyim diye. 100 kere deniyor 1 kere basari oluyor. basit oynadigi zaman daha verimli oluyor hem oyun hizlaniyor hemde bakmisin kendiside posisyona giriyor. ilerde top tutamayan kimse olmadigindan dolayi belki öyle oynamasini istemisdir hoca ama artik drogba sneijder varken gereksiz bu oyun tarzi.

hamit basit oynarsa cok daha verimli olur. alsin versin topu hemen. ver kaclar denesin ama öyle topu cizgide tutmasin adami gece bilirmiyim diye. 100 kere deniyor 1 kere basari oluyor. basit oynadigi zaman daha verimli oluyor hem oyun hizlaniyor hemde bakmisin kendiside posisyona giriyor. ilerde top tutamayan kimse olmadigindan dolayi belki öyle oynamasini istemisdir hoca ama artik drogba sneijder varken gereksiz bu oyun tarzi.

Aynen öyle basit oynamasını istiyoruz taraftar olarak. Yokssa tecrübeli adam bu bariz. Çalıma girmesine hiç gerek yok, kendisi Sneijder ve Selçuk'la gerekli pasları yapıp takımı atağa çıkarabilecek potansiyele sahip.

Sadece alıp verecekse senede 2.900.000 Euro bayılmaya ne gerek var.Aydın falan da yapar onu.

Hamit'i almakla çok büyük hata yaptık.Fener'le bizi fiyat arttırmak için çarpıştırdı,olmadı işte,yanlış yaptık.Yok ileride top tutuyormuş vs. geçin bunları.Adam yürümekten aciz neredeyse.

yatcaz kalkcaz es-es'e koycaz :troll:

my favourite 11 bu mac icin;

----------Muslera-----------

Eboue-Semih-Zan-Riera

------------Melo------------

-----Selcuk----Engin------

------------Sneijder-------

-------Burak------Drogba

Sadece alıp verecekse senede 2.900.000 Euro bayılmaya ne gerek var.Aydın falan da yapar onu.

Hamit'i almakla çok büyük hata yaptık.Fener'le bizi fiyat arttırmak için çarpıştırdı,olmadı işte,yanlış yaptık.Yok ileride top tutuyormuş vs. geçin bunları.Adam yürümekten aciz neredeyse.

kazandigi para ile verdikleri simdiye kadar arasinda daglar kadar fark var bencede. bencede cok fazla kazaniyor hamit ama kariyer yapmis birisi olarak türkiyede bu parayi hak ediyor malesef. kimler geldi yabanci olarak ayni parayi alip hic bir sey vermeden gitti. neyse ben hamit konusunda kararsizim acikcasi. ne iyi olur diye biliyorum nede kötü kalacak diye biliyorum. bekleyip görmekden baska bir secengimiz yok taraftar olarak

bu kadro ile çıkarız diye bekliyorum ve umuyorum:yenieek:

arkadaşlar ben bu maçta rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.nedenlerine gelince;

1-ordu maçında yakalanan hava

2-bu hafta oynanacak 8jk-7b maçında olası gir beraberlik yada 8jk galibiyeti ile birlikte şampiyonluğu ilan edeceğimizin bilinmesi

3-hocamızın ordu maçında haksız yere atılması ve üzerine birde 3 maçlık ceza alması.

4-ordu maçında sneijderin artık kendi yerinde oynamaya devam edeceğinin sinyalleri

5-drogbanın görüldüğü üzere 3 stoperle bile durdurulamadığı

6-elinizdeki droga gibi bir adamınızı 3 stoperle tutmaya çalışan rakiplerin burak,sneijder,selçuk ve hatta umutun da sahada olmasıyla kafasının iyice karışması.

7-sneijderin attığı golle birlikte kendine olan güveninin geri geldiğini düşünmem

tüm bunlara bakıldığında sadece eskişehir değil schalke maçıda dahil olmak üzere önümüzdeki 5-6 maçta bir galibiyet serisi yakalayacağımızı düşünüyorum.

Tehlikeli görünen bir maç, ancak ilk 15-20 dk de atacağımız bir gol ile, bu maçı kolay geçeceğimizi düşünüyorum... Her halükarda devreyi önde kapatmalıyız, diğer durumlarda Ersun Yanal'ın yönettiği takımlar kalan dakikalarda daha fazla direnç gösterebiliyor...

Cok rahatim vallahi.. tekrar yaziyorum... boyle maclardan korkmayin, Es es basa bas oynayan takim, oyle arkaya yaslanan takim degil.

Gzl mac olur..yanlis kadro ve taktik olmadigi surece bu maci rahat alacagiz... asil korkmamiz olan maclar dusme hattinda ve kapanan takimlara...

Bu sezon galibiyeti hic bu kadar cok istememistim. Bu sezon arayi iyice acma firsatini 2-3 kere teptik, umarim bu sefer tepmeyiz.

Eğer takımda bu maçı bizim kadar ciddiye alıyorsa cok rahat bir galibiyet alırız.

Gerçekten çok kritik bir maç , alırsak eğer karıköye kadar rahat bir fikstürümüz var, deplasmanlar şeker gibi takımlar. Kayseri, Antep, Karabük hepsi de kafası rahat takımlar , açık oynayan takımlar

Çok önemli maç çok.

4-2-3-1 dışındaki bütün dizilişlere karşıyım. 4-2-3-1 hem sneıjder hem burak hem drogba için süper oluyor. ayrıca orta sahada rahatlıyor.

-----------muslera-----------------

eboue---gökhan----semih---riera

---------melo-----selçuk----------

burak-----sneıjder----------engin

-------------drogba-----------------

bu sistem enginide coşturur. hamit kulubeye

Iyi bir Engin´e gercekten ihtiyacimiz olabilirdi. Harbi yazik oldu adama

Muslera

Eboue Gökhan Semih Riera

Burak Yekta Selcuk Amrabat