Semih Yafes Şen
Kırmızı Üye
- 18 Eylül 2011
- 1.601
- 0
- 856
Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 2.Y | 2 Mart
yok ya! ben varya beni dibe vurduğumuz günlerde bile ağzımı açmadım, sabrettik doğru yönetim, doğru TD ve doğru futbolcular geldi.. iyi planlama var.. velevki şampiyon olamadık canımız sağolsun der gelecek seneye bakarım! Bu kadar basit! Kimse zorla taraftar olmuyor! beğenmiyorsan izleme GS'ın maçlarını bu kadar basiT! ve unutma ki taraftarlık kötü günde sahiplenmektir! iyi günde senin gibileri görüyoruz!
Size bir şey diyen yok,12 Mayıs 2012 tarihinden beridir en ufak eleştiriye bile laf ediliyor.Ne düşünürsen düşün umrumda değil ama senin gibi sallamıyorum vs. diyemezsin.Sanki senenin başı daha,bu sene şampiyon olamazsak ilk sallayanlar siz olacaksınız sanki bilmiyor muyuz?
yok ya! ben varya beni dibe vurduğumuz günlerde bile ağzımı açmadım, sabrettik doğru yönetim, doğru TD ve doğru futbolcular geldi.. iyi planlama var.. velevki şampiyon olamadık canımız sağolsun der gelecek seneye bakarım! Bu kadar basit! Kimse zorla taraftar olmuyor! beğenmiyorsan izleme GS'ın maçlarını bu kadar basiT! ve unutma ki taraftarlık kötü günde sahiplenmektir! iyi günde senin gibileri görüyoruz!