STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 2.Y | 2 Mart

Size bir şey diyen yok,12 Mayıs 2012 tarihinden beridir en ufak eleştiriye bile laf ediliyor.Ne düşünürsen düşün umrumda değil ama senin gibi sallamıyorum vs. diyemezsin.Sanki senenin başı daha,bu sene şampiyon olamazsak ilk sallayanlar siz olacaksınız sanki bilmiyor muyuz?

yok ya! ben varya beni dibe vurduğumuz günlerde bile ağzımı açmadım, sabrettik doğru yönetim, doğru TD ve doğru futbolcular geldi.. iyi planlama var.. velevki şampiyon olamadık canımız sağolsun der gelecek seneye bakarım! Bu kadar basit! Kimse zorla taraftar olmuyor! beğenmiyorsan izleme GS'ın maçlarını bu kadar basiT! ve unutma ki taraftarlık kötü günde sahiplenmektir! iyi günde senin gibileri görüyoruz!

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Şu günkü maçı izleyince resmen utandım..Kazanmak için ne bi çaba, ne de bi emek gösterdik..Koskoca Galatasaray 90 dakika beraberliğe yatmaya gelmiş Eses'e, tıpkı geçen sene de yaptığı gibi...Senin rakiplerin derbi oynayacak, şu maça asılayım tüm gücümle, yarında rahat rahat izleyeyim kuşların birbirini yemesini demek varken, yaptıkları iş rezildi..

Ve sen Ümit Davala..Bu takım için süs bitkisinden fazlası değilsin, sen anca "Sessiz Sinema" programında jüri üyeliği yaparsın başka da bi halta yaramazsın!

Umit davala : kötü oyun sergiledik. 1 puana sevinmeleyiz. Galatasaraya yakismayan oyun. en azindan kör degiler

abicim yapma, sezon basindan beri iyi oynamiyoruz, arada bir kacak futbol olarak iyi oynadimgizi saniyoruz.

Sezon basindan beri dogru dürüz güzel saglam futbol oynamadik, yetenekli oyuncularin yüzünden kazandik. Rezil oynuyoruz sistem yok.

Sneijder Filan yokken bile 442 cok pasif kaliyordu, simdi sneijder filan var hala 442 oynamaya calsiyoruz. Bide güya Burak bugün sag kanat di, ben iki defa onu orda gördüm, sonra zaten hemen Selcuk o tarafa gecti, ve Melo yanliz kaldi, sonra kabak melo ya patladi.

Ya 1 Forvet le cikacaksin, yada baska bisey deniceksin, ama yarim yamalak seyler len degil

vaybe elmander umut 2 lisi ile hiç değilse pozisyona giriyorduk rakibi boğu yoduk biz bu 2li ile drogba,burak ileride çakılı hiç bir şekilde sağa sola deplase olmayan bu oyunucu tipleriyle çıkalım yazın buraya şampiyonluğu vericez drogba yada burak oynayacaksa ileride tek santrafor oynayacak birisi! birde umit davalaya sen nasıl bir antranörsun neden drogba ya da burağı çıkarı ortasahayı kalabalıklaştırmıyorsun. hiç değilse top bizde kalırdı.

Meloyla 10 kisi oynadik,Aydin girdi rakip 12 kisi oldu.

Her hafta bir oyuncuya olmaz bundan diyoruz mesela bu oyuncular Melo,Sabri,Hamit,Riera,Burak,Umut istikrarlı oynayan bana göre sadece 3 oyuncumuz var Selçuk,Muslera ve Semih diğerlerinin hepsi maç seçiyor bu çok açık ortada , bazı maçlarda çok iyiler bazı maçlarda bugün olduğu gibi çok iğrenç oynuyorlar.Bu sene rakiplerimiz bizden daha fazla uyuduğu için şu an lideriz ama seneye bu oyun felsefesiyle ilk 3 'e zor gireriz , kesinlikle daha istikrarlı adamlarla devam etmek gerekir.

Dünyada 50 metrede pres bekleyen tek takım taraftarları burada.

Her açıdan rakip den daha kötü oynadık, kaleyi bulan 1 şutumuz ya var ya yok.

Aciz bir görüntümüz vardı, buna engel olamadık. Takım olarak berbat bir maç çıkardık.

Aydın gireceğine Hamit ve Eboue girseydi belki daha iyi olurdu.

Üzgünüz, umarım bu sene oynadığımız son kötü maçımız olur...

yahu halen hayret ediyorum. nasil puan ala bildik biz :SS:

oyuna bakarak yorum yapiorumda mucize gibi bir sey resmen. toparlanmamiz lazim yoksa lig elden gider bu futbol ile malesef

Bu arada Alper 'i çok beğendim bundan önce de izlemiştik ama bugün bi başkaydı sanki her maçta bu performansa yakım oynuyorsa bence bu adamı kesin almalıyız 6 milyona felan kapatırız gibi geliyor ama zor.

Şu günkü maçı izleyince resmen utandım..Kazanmak için ne bi çaba, ne de bi emek gösterdik..Koskoca Galatasaray 90 dakika beraberliğe yatmaya gelmiş Eses'e, tıpkı geçen sene de yaptığı gibi...Senin rakiplerin derbi oynayacak, şu maça asılayım tüm gücümle, yarında rahat rahat izleyeyim kuşların birbirini yemesini demek varken, yaptıkları iş rezildi..

Ve sen Ümit Davala..Bu takım için süs bitkisinden fazlası değilsin, sen anca "Sessiz Sinema" programında jüri üyeliği yaparsın başka da bi halta yaramazsın!

En son Mustafa Sarp-Barış'lı kadrodan bu kadar kepaze bir futbol seyretmiştim sanırım. Kötü oyunu geçtik bari koşun, mücadele edin arkadaş. Üstünüzdeki Galatasaray forması. Muslera olmasa tam bir skandal olabilirdi. Allah korudu resmen bu akşam bizi.

Resmen uykum geldi maçı izlerken. Oynadığımız oyun utanç vericiydi.

10 maç kaldı heralde.30 puan eder.30 puanun kaçını alırız sizce?

Bu arada kaç maçtır yenilmiyoruz..Hiç yoktan iyidir...

Fener yarın yenerse fark 4 e inicek.Kötü olcak..

vaybe elmander umut 2 lisi ile hiç değilse pozisyona giriyorduk rakibi boğu yoduk biz bu 2li ile drogba,burak ileride çakılı hiç bir şekilde sağa sola deplase olmayan bu oyunucu tipleriyle çıkalım yazın buraya şampiyonluğu vericez drogba yada burak oynayacaksa ileride tek santrafor oynayacak birisi! birde umit davalaya sen nasıl bir antranörsun neden drogba ya da burağı çıkarı ortasahayı kalabalıklaştırmıyorsun. hiç değilse top bizde kalırdı.

Neden Bursa maçında da Elmander-Umut ile başladık yine bi şans golü hariç adamlar bizi dağıttı zor berabere bitirdik.

al okuyabildin mi işiize gelmedi mi iftira atmayi çok iyi biliyosunuz kuş muş diye ben hayatimim galatasaraya vermişim bi tane ne olduğu belirsiz biri bana fenerbahçeli diyecek iftira atacak sen kimsin

Okuyamadım şampiyon biraz daha büyük yaz.

Geri
Üst Alt