STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Bayern Huntelaar'i da alip Dortmund, Arsenal maclarinda Gomez, Huntelaar cift forvetiyle oynasa olmaz degil mi. Bizim yaptigimiz cok farkli degil su an. Lig sonuncusuyla oynarken belki ise yarar da, diger maclarda ortasahayi kaptirirsin rakibe bugun oldugu gibi.

fenev yensede yine 2 maçta kapatılıcak bir puan durumunda olucaz fark yok yani beni üzen bu futbol.

Kaç senedir böyle b.ktan futbol görmedim ben.Biri ikisi değil hepsi çok ruhsuz kötü oynadı.

Drogba basmıyor dedim maçtan önce drogba zaten basmaz dediler.Burak bu maç basmadı ileride.

Orta saha diye bir şey yok zaten.

Saçmalıklarlan?

Bak birader, amaç edindiğim bir olay yok. Eğer öyle bir düstur edinseydim kendime, bunu başlık açarak falan yapardım. Senin sinirli olup, olmamaman beni ırgalamaz. Buraya bir yorum yazıyorsun, fikrini belirtiyorsun. Kimse fikir belirtmek için bunun sağlamasını yapmak zorunda değil. Bu aklında olsun, ayrıca art niyet dediğim olay için bir takımın Barcelona gibi oynaması gerekmiyor. Öyle veya böyle bu takım o anasını sattımın maçında pozisyona girdi değil mi, evet. İşte o pozisyonlarda ki tepkilerine kıl oldum, bunu belirttim.

o anasini satiginin macinda hangi poziyona girmisizki adamlar heyecanlansin,git bi göz doktoruna görün ,bunuda seni kirmak icin degil tavsiye olarak algila kardes.

bide canin sikilsa ne yazar sikilmasa neyazar ,en fazla basin agirir benim gibi.:coffee:

:)

İnternet...

Önerine gerek yok, şükür gözlerim sağlıklı, ama nacizane olarak sana önerebileceğim makaleler var. İçerisinde kaybolacağın 3 boyutlu sayfalar, göz gezdir...

Okuduğu Metni Anlama ve Çözümleme | Vitamin

Türkçenin Düzgün Kullanımı ve Korunması

STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Ortasahayi rakibe kaptirmayacaksin bu kadar basit.

1- Selcuk

2- Melo veya Yekta

3- Hamit veya Engin

4- Amrabat beya Emre

5- Sneijder

Olacak.

Onlerinde Drogba veya Burak.

İsler iyi gidiyorsa Drogba'yi cikarir Burak'i koyarsin veya tersi.

Sneijder'i cikarir, ortasahaya libero ilave edersin.

Yorulan kanatlardan birini cikarir, hizli adamlarindan birini koyarsin.

İsler kotu gidiyorsa ortasahadan eksiltir, hangisi yedekse Drogba veya Burak'i oyuna alir, 442ye donersin.

Sonlara dogru risk alir, bir de Umut'u alirsin oyuna.

Bugun ortasaha bas bas bagirdi eksik kaliyorum diye, eses ortadan surekli deldi, biz takviye yapacagimiza ortasahadan adam eksilttik.

Halbuki gun gibi ortadaydi ortasaha eksik oldugu icin atak yedigimiz ve organize atak gelistiremedigimiz.

bize ronaldo, mesut, benzema, modric'i verseler bunlar 40 m adam kovalamıyor diye en az 3'ünü yedekte bırakırdık.

bu adamlar peki nasıl madrid'de beraber oynuyor?

çünkü en uç ile en geri arası 30 m. böyle olunca maksimum güçle oynuyorlar.. ve en az 2 kişi ile pres yapma şansınız oluyor olmadı seken topları yakın oynadığınız için alırsınız.

kaldı ki fatih terim'le 2000 yılında oynadığımız alan 30 m civarındaydı.. yoğun preside bu şekilde yapabiliyorduk.

skibbe, rijkaard, hagi niye kovuldu ? oyunu 80 - 90 m. de oynamaya başlamıştık. orta saha çöktü..

selçuk- hamit- melo - sneijder'li orta saha eskişehir gibi bir rakip karşısında niye çöker ? forvet ile defans arası 80 m olunca orta sahadaki adam başına düşen alan 1400 m2 oluyor.. dolayısıyla böyle bir alanda üstünlük kuracak 4 kişi dünya üstünde yok..

2000 yılında defansı yöneten avrupa şampiyonu barcelona sisteminden gelmiş popescu vardı.. o ileri çıkarıp geri getiriyordu.. orta sahayı sürekli destekleyip besliyorlardı..

biz bu maçla skibble rijkaardlı sisteme döndük..

niye ? çünkü onların zamanında defansta gökhan - hakan - sabri vardı. şimdi ? yine onlar var..

Sabri-Gökhan-Aydın-Balta gibi adamlarla maç kazandık mı ki bugun kazanalım?1 puan çok önemli iştir bu adamlarla..

:)

İnternet...

Önerine gerek yok, şükür gözlerim sağlıklı, ama nacizane olarak sana önerebileceğim makaleler var. İçerisinde kaybolacağın 3 boyutlu sayfalar, göz gezdir...

Okuduğu Metni Anlama ve Çözümleme | Vitamin

Türkçenin Düzgün Kullanımı ve Korunması

yazik

pazartesi git bir beyin cerrahina görün ,belki bir umut kalmistir düzelmene:sad007:

Sabri-Gökhan-Aydın-Balta gibi adamlarla maç kazandık mı ki bugun kazanalım?1 puan çok önemli iştir bu adamlarla..

Tarihimizin en kara sezonundan kalan 6 kişiden 4'ü (Diğerleri de Çağlar ve Ufuk)...Bugün 70'den sonra 4'ü aynı anda sahadaydı! Hakikaten bu açıdan bakarsak 1 puan futbol mucizesi...

yazik

pazartesi git bir beyin cerrahina görün ,belki bir umut kalmistir düzelmene:sad007:

Zeka ve beyin cerrahı...

Tamam dostum, sen düşünmek için fazla zorlama bence. Allah muhafaza yanar manar, sorumlusu olmayalım.

Tek kelimeyle rezalet oynadık. Daha doğrusu klasik Galatasaray-Eskişehir maçlarından biriydi. Adamlar bela oldu artık başımıza. 1 puana seviniyorum benim şampiyonluk hesaplarımda bu maç için 0 puan demiştim.

Bu arada bu Anadolu klüblerindende hiçbişey olmaz. En ufak pozisyonda yere yatmalar rakibi daha çok oynatmamak gibi düşünceler. Çok basit kalıyor artık

Tarihimizin en kara sezonundan kalan 6 kişiden 4'ü (Diğerleri de Çağlar ve Ufuk)...Bugün 70'den sonra 4'ü aynı anda sahadaydı! Hakikaten bu açıdan bakarsak 1 puan futbol mucizesi...

Umarım Terim'in bir bildiği vardır bu arkadaşları oynatırken.Tek tesellim bu.Yoksa köydeki Mahmut ağa bile kadro kursa geri 4 lüyü Riera-Balta-Semih-Eboue diye kurardı.

Yalnız bu adamları Terim neden oynatıyor ve düşündüğü ne acaba çok merak ediyorum..

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 2 Mart

Riera Amrabat'dan daha iyi top tutuyor.. Ondan daha teknik.. Amrabat yerine neden Riera hakanın önünde oynamaz ki? bunu bana kim açıklar renkdaşlar :))

Riera bence bu takimdan gönderilecegine kadar hep sol bek oynasin, sol acikta gördük performansini.

Utandım arkadaş bugün takımdan. 3 şut 0 isabet. 0 gol pozisyonu... :mad:

Yani birinin futbolculara ayar vermesi gerek laubalilikten başka birşey değil..

Onlar sandı ki fener yarın takılır nah takılır..

Fener yarın maçı alsın puan farkı 4'e insin diye elindene geleni yapacaktır tüpçü ve arkadaşları..

Son maç eğer Kadıköye kalırsa ben geçen sene ki senaryonun tekrarlanacağını sanmıyorum çünkü gerçekten rezalet futbol oynuyoruz..

Geçen sene çok çok daha iyi bir takımdık..

Hani hissedersin ya biz şampiyon olacağız diye ben hissedemiyorum eğer bu akşam ki maçı alsaydık Ordu maçının 2.devresi gibi tekmeye kafa sokarcasına yürekli iştahlı oynasaydık tamam diyecektim bu takım kimseye bırakmaz ama yok abi cidden salmışlar kendilerini olmaz böyle birşey..

Buraya kadar getirmişsin böyle aptal puan kayıplarıyla sezon sonu gelmez..

Kredimizi bu kadar çabuk tüketmemeliydi daha önümüzde çok maç var..

Şampiyonluk totemidir bu maç..Eskişehir deplasmanında top oynamadan 0-0 berabere kalınır ( geçen seneki gibi) ve sonunda yine şampiyon olunur.

Önceki senede böyle olmuştu. Ama o zamanlar bir kaç pozisyonumuz vardı sanırım. Bu maçta 1 şutumuz var o da Sabri dağlara taşlara. Takım gol atmak, ileri oynamak istemedi mi yoksa yapamadılar mı bilemiyorum. Rezalett.

Takımın bu kadar kötü oynamasının altında artık başka sebepler aramaya başladım.Sadece bu maçlık değil son 4-5 maçımızda kötü oynadık hele bugün resmen vurdumduymazlık vardı.Öyle bir maç oynuyorsun ki maçı kazanırsan yarın rakiplerinden 1 tanesi belkide 2 si birden yarıştan iyice uzaklaşacak.Yarın ki maç berabere bittiğinde biz bugün kazansaydık en yakın takipçimize 8 puan fark atmış olacaktık.İnsan bunun için bile bugün ne yapar eder bu maçı alırdı.

Yok eğer sen bu kadar rezil bir oyun ortaa koyuyorsan bunun altında ben başka sebepler ararım.

Umarım Terim'in bir bildiği vardır bu arkadaşları oynatırken.Tek tesellim bu.Yoksa köydeki Mahmut ağa bile kadro kursa geri 4 lüyü Riera-Balta-Semih-Eboue diye kurardı.

Yalnız bu adamları Terim neden oynatıyor ve düşündüğü ne acaba çok merak ediyorum..

Ben oynatmasından ziyade, nasıl oluyor da 2 senedir bunları hala takımda tutuyor diye düşünüyorum ama bi cevabı yok maalesef..

Maçı izleyemedim. Vardiyadaydım. Çok mu kötüydük.?

Geri
Üst Alt