STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

bize karsi hep hayatinin topunu oynayan hursut sakat oldugu icin oynamayacakmis dogru mu?

Evet öyle diyorlar..

Genclerbirliginin savunması bomba ordu macındaki gibi salak sacma gol yiyip geriye düşmessek cok rahat bir galibiyet alıcagımızı düşünüyorum Schalke macından öncede kendimizi cok yormamıs oluruz Schalke bu hafta sonu icerde Dortmundla oynıcak

Evet öyle diyorlar..

Genclerbirliginin savunması bomba ordu macındaki gibi salak sacma gol yiyip geriye düşmessek cok rahat bir galibiyet alıcagımızı düşünüyorum Schalke macından öncede kendimizi cok yormamıs oluruz Schalke bu hafta sonu icerde Dortmundla oynıcak

insallah :) evet dogru schalke bu hafta cok zorlu bir mac oynayacak..dortmund sampiyonlugu kaptirdi zaten ,schalke derbisi onlar icin cok önemli.. dortmund yener sanirim,dünkü macta cok muazzam bir performans gösterdi shaktar macinda..

Evet öyle diyorlar..

dortmunda macinda stadayim :D

bakalim umarim dortmunda dagitir bunlari ki moreleri alt üst olur.

Bu maç Drogba'yı dinlendirecek bence.

gskr08.jpg

Allahın izniyle kazanacağız. Hadi Galatasarayım artık bundan sonra bitir şu işi.

Gençlerbirliği ve Schalke maçında şu 11 oynamalı

----------------Muslera------------------------

Sabri-------Semih-------Hakan----------Riera

---------------Yekta----Selçuk---------------------

----Engin-----------Sneijder------Emre---------------

-------------Burak(Drogba)--------------------------

Bu 11 ile kazanabiliriz. Yoksa hocamızın anadolu takımları karşısında bile dökülen klasik onbirlerinin bize hiç bir faydası olmaz.Galatasaray için her gün kafasını yoran bir taraftar olarak bunları yazıyorum.

hurşut yok arkadaşlar.

Bu 11 ile kazanabiliriz. Yoksa hocamızın anadolu takımları karşısında bile dökülen klasik onbirlerinin bize hiç bir faydası olmaz.Galatasaray için her gün kafasını yoran bir taraftar olarak bunları yazıyorum.

Hakan B. ve Emre ile Schalke deplasmanına çıkmazsak yenemeyiz öyle mi ?

Hergün kafa yoracağına bir dakika daha düşün ve yazdıklarını gözden geçir bence..

bu maçta zemine iyi yapışmalıyız, kramponları kaydırmamalıyız ve köşe gönderi, kale sahası gibi yerlerde sökülmemeliyiz. futbolcuların rahat oynaması için halı gibi olmalıyız. bunları yaparsak galip geliriz.

bence artık bazı şeylerin değişmesinin zamanı geldi.ve sanırım eskişehir maçı bu değişimin fitilini ateşledi. gençlerbirliği maçını sadece bir lig maçı olarak değil schalke maçının bir provası olarak görüp o şekilde bir kadro çıkması gerekiyor.bence diziliş 4-1-4-1 şeklinde olmalı.kadro ise

muslera

eboue,semih,dany,hakan b.(schalke maçında riera bu maçta yabancı sınırlamasına takıldığı için yazamadım)

selçuk,amrabat,hamit,sneijder,umut (sağ kanat)

drogba

en azında schalke maçında nasıl oynayabileceğimizi görmüş oluruz.

Skor tahminim 7-0

Hayırlı olsun güzel kafa

yanlis anlamada, kafani fazla yormusun gibime geldi bu kadroyu görünce :lol:

hocayı eleştirmeyi bırakın. bu kadro bu kadro diyorsunuzda. oyuncular kendilerine gelmeli.

benim inancım tam. gençler maçı ile beraber tempoyu artıracaz 3-4 maç ligte. lig biter sonrasında.

bu kadar eleştirmenin acımazsızca faydası yok artık.

ara transfer döneminden sonra nasıl döndüğümüze bakmak gerek. 30 maçın 20 si şöyle idi filan bunları geçelim. iyi oynamıyoruz ama yenilmiyoruzda. işin iyi tarafından bakarsak. snejder ve drogba geldiğinden bu yana.

ordu 2. yarı, s04 maçının bazı bölümleri-antalya maçı. çok kötü değildik. aksihar ve es-es maçlarında yoktuk.

snejder-drogba-burak kadroda. melo iyi olmadıktan sonra oynatmam. koyarım hamit-engin-selçuk koşsunlar yeter.

hocanın eleştiri noktası budur. antalya-ordu maçında olduğu gibi. orta sahayı daha doğru kullanan isimleri koyması gerekir.

selçuk fiizk olarak iyi- yekta veya hamitmi dersiniz hamit derim. engin sol veya sağ kanata atarım. eboue geri dönmeli artık.

hakem Özgür Yankaya

benim için gençlerbirliği ve s04 muhtemel kadrosu şöyle olmalı.

başlangıç

-----------muslera------

-------danny---semih-----

-eboue---hamit------riera---

-----engin---snejder---selçuk-----

------------drogba----------

-----------burak--------- mümkünse aut ve kaleci vuruşu değil, al gülüm ver gülümde olsa defanstan başlatmak gerek.

maçın durumuna göre değişebilir ama ikinci yarı.

------------muslera-----

---------danny---semih---

---eboue-------------riera----

----hamit----snejder----selçuk----amrabat--

------------burak-drogba----

sorun kadro yazarken belli aslında. orta göbeği kapatacak veya top atacak adamın kalitesi.

hamit sağ kanatta verimsiz- amrabat kanat dışında bir yerde yok. ortada yük selçukta. alan savunması değil pres ile gittiğin için pas-pas kanatlara gidiyor rakip.

onun için orta 3 lü önemli..

geçen sene başarılı olan dönemde böyle idi.

engin-emre-elmander geriye yardımı. melo iyiyidi.

melo yoksa-yekta alternatif olsada benim için performansı iyi değil.

hamit-engin-selçuk ve en azından daha seri ve koşan bir snejder var. orta saha kapanmada ve topla çıkmada daha seri olur-risk alır.

puan durumuna ve fisktüre baktım. kağıt üstünde ne kadar kolay görünsede.

beşiktaş trabzon (d)-kasımpaşa ile

fener bursa--antalya (d)

biz ne yapıyoruz. gençlerbirliği-kayseri (d)

trabzon mutlak puan hesabı yapacak. kasımpaşa bu hafta kazanır ve beşiktaş puan keybederse puan puan geliyor.

fener ise dibinde bursa var. bursa alırsa puanları eşitler. sonra antalya şu anda bursa ve antalya fenerin 3 puan gerisinde.

biz ne yapıyoruz. gençlerbirliğ maçından galibiyet oranımız yüksek, kayseri maçı şpl maçının durumuna bağlı.

yani.

beşiktaş 2 maçıda kazanamaz. alacağı maksimum puan 4 dür.

fener ise maksimum 3 puan çıkarır. onlarında avrupası var.

şpl maçı olmasa 2 maç iiçinde gaza bassak. en yakın rakiple 8 yapardık.

maç sahada elbet ama eğer hoca ve futbolcular kendine gelir ise, avrupa ve ligdeki hedeflerimize erken ulaşmış olucaz.

avrupa ilerlersek mecbur rotasyon gelir. buda puan farkının düşürür belki ama 2 hafta ligte ve haftaya çok önemli maçlar.

kadroyu-oyuncuları bilemem ama mutlaka kazanmak-tur atlamak için elinde geleni yapsınlar yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt