STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

S.A.

bana bi biraver

Birader değil bilader sağol dedik kötü bişey demedik

birader Far. bir¥der a. (bira:der) 1. Erkek kardeş. 2. Masonların birbirlerine verdikleri ad. 3. ünl. “Ey dost, arkadaş” anlamında kullanılan bir seslenme sözü: “Aman birader! Üç sene önce bu bende idi.” -A. Rasim.

Güncel Türkçe Sözlük

İyi forumlar.

Noluyor burada gençlerbirliği? :D

Yine bir cuma maçı yeni bir kalp rahatsızlığı

birader Far. bir¥der a. (bira:der) 1. Erkek kardeş. 2. Masonların birbirlerine verdikleri ad. 3. ünl. “Ey dost, arkadaş” anlamında kullanılan bir seslenme sözü: “Aman birader! Üç sene önce bu bende idi.” -A. Rasim.

Güncel Türkçe Sözlük

İyi forumlar.

Sanada sözlük kardeş

Cuma vakti ne oldu buralarda?

Ya arkadaş forumda ne kadar asosyal ruh hastası varsa benim mesajlarıma alıntı yapmak zorundamı ya şimdi ben bunu dedim diye ceza alırım ama o adam bana pislik dedi hiç ceza almadan rahat rahat takılır burda, ben ot desem .ok anlayıp ceza veriyor burdaki adminler bana

Hocam objektif bir göz olarak söylüyorum sana pislik diyen arkadaş ne kadar hatalı ise sen de o kadar hatalısın.. Tanıdığı tanımadığı birçok kişiye ana avrat küfreden adamı sırf fikirlerini beğendiğin için destekliyorsun ama biri sana pislik deyince ağrına gidiyor...Nasıl bir çelişki bu ?

Anıl sakin ol

Ya arkadaş forumda ne kadar asosyal ruh hastası varsa benim mesajlarıma alıntı yapmak zorundamı ya şimdi ben bunu dedim diye ceza alırım ama o adam bana pislik dedi hiç ceza almadan rahat rahat takılır burda, ben ot desem .ok anlayıp ceza veriyor burdaki adminler bana

Forumda ceza yetkili üye yoktu. Geldim, gerekenleri yaptım. Sana hakaret eden üye de ceza aldı. Senlik bir durum yoktu aslında ama bu alıntıyı niye yapıyorum. Herkes görsün takıntı yapıp mı ceza veriyoruz yoksa hakaret edildiği için mi?

Cevap vermesen biri ihraç alacak biri 1 hafta sen yazacaksın. Ama hakaret edince sen de gidiyorsun. Bunu da savunamazsın.

İkinci bölüm için takdir edersin ki biz de insanız işimiz gücümüz var ceza 5 dakika gecikince vayy ceza verilmedi bana karşı komplo var tavırlarına girmek sadece size kaybettirir.

totemi baslatiyorum beyler

1-3 yeniliriz

Vleminx 4 tane de bize atar :sad007:

Maç günü forumdan atılmak adama koyar be:) En kötüsü ceza alınca söyleyeceğin şeylerin içinde kalması:) Tecrübe ile sabit.

Kan gövdeyi götürmüş yine

Maç günü forumdan atılmak adama koyar be:) En kötüsü ceza alınca söyleyeceğin şeylerin içinde kalması:) Tecrübe ile sabit.

Hiç ceza almadım acayip merak ediyorum ceza aldığımızda dışardan nasıl görünüyor forum diye:lol:

AYnen bende 1461 maçından sonra ilk ve tek cezamı aldım baya agırdı fb maçını kaçırmıştım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt