STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 20.00 | 8 Mart

Her büyük ,kritik maçlarda kesinlikle bir stoper golü olur :D Hep öyle rastladım ben nedense. Şampiyonluk bile getirir gol atan stoper.

Ben buna zaten birsey demiyorum ki dostum.

Sadece altini cizdigim nokta, bir savunma oyuncusu önce defans yapsin, sonra ofans'a bakariz. Eger gol atacak potansiyelli savunma oyuncusu istiyorsaniz, alalim forvet oynatalim savunmada, her ataga katilir. :o

Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Yukarda dedigin gibi, gol attiklari icin mi diyorsun bunu? Bende sana öyle ise adamlarin rezalet savunma oyununu hatirlatiyorum ve bizim savunmanin daha iyi oldugunu da söylemiyorum. Aradaki fark. Ama BJK'den hic bir defans oyuncusunu bizim Dany'ye degismem mesela.

ne gol atması yahu sivok şuan ligin en iyi savunmacısıdır benim gözümde.. geçen hafta sow'a kafa vurdurması onu birden kötü göstermeyecek elbette.. sene başında dany yerine semih-sivok ikilisini çok istemiştim keza çünkü sivok bedavaydı almadık adam gittti yeniledi sözleşmesini

gökhan zanin duran toptan golü var. yazdim buraya. sneijder ortalar gökhan vurur gol olur.

ne gol atması yahu sivok şuan ligin en iyi savunmacısıdır benim gözümde.. geçen hafta sow'a kafa vurdurması onu birden kötü göstermeyecek elbette.. sene başında dany yerine semih-sivok ikilisini çok istemiştim keza çünkü sivok bedavaydı almadık adam gittti yeniledi sözleşmesini

futbol bildiğine emin misin ?

kim süper lig'de gol kralı :heart:

kim şampiyonlar ligi'nde gol kralı :heart:

kim geçen sene süper lig'de gol kralı :heart:

Ben Dany'yi belki bu forumda geldiginden beri ilk elestirenlerdenim. Burda bir cok kisi Dany'ye iyi savunma oyuncusu derken ben sürekli pozisyon bilgisinin sifir oldugunu söylüyordum. Ama yinede Sivok'a degismem ve en iyi savunma oyuncusu olduguna da inanmiyorum.

futbol bildiğine emin misin ?

ne alaka ya.. türkiyede adam gibi defans varda biz mi bilmiyoruz.. sana göre dany bana göre sivok bir başkasına göre en iyi yobo . düşün artık yobo evertonda neill ın yedeğiydi o derece.

gökhan zanin duran toptan golü var. yazdim buraya. sneijder ortalar gökhan vurur gol olur.

Emre Çolak'tan ve Riera'dan Sneijder'e sıra gelirse kullanacak inşallah bugün birkaç frikik..Öyle umut ediyorum..

Emre Çolak :sad007::sad007:

İnşallah utandırır beni

şu durmadan adamini kaçiran sivokmu iyi defans. her maçini izliyorum. adam siradan bir defans. birtek fener maçinda hata yapmadi. adamini çok kaçiriyor. bunu beşiktaşlilarda söylüyor.

ne alaka ya.. türkiyede adam gibi defans varda biz mi bilmiyoruz.. sana göre dany bana göre sivok bir başkasına göre en iyi yobo . düşün artık yobo evertonda neill ın yedeğiydi o derece.

alaka

az önce sallıyodun takımda kim gol atcak diye burak gibi selcuk sneijder gibi skorer adamların var

her hafta ah bir söyle 4-5 gollu rahat galibiyet alalim diye mac öncesi temelim oluyor ..bu defa tam tersini söyliyecem.. insallah Kiran kirana cok ama cok zor mac olur bizim acimizidan.... olurmu acaba ?:rolleyes:

Evet Emre'ye ben de kızıyorum ama bu kadar da itin bir tarafına sokmaya gerek yok.

şu durmadan adamini kaçiran sivokmu iyi defans. her maçini izliyorum. adam siradan bir defans. birtek fener maçinda hata yapmadi. adamini çok kaçiriyor. bunu beşiktaşlilarda söylüyor.

ben anlatamıyorum galiba sivok benim gözümde zaten çok iyi bir defans değil , gelipte bizde 11 oynayacak kapasitede değil önümüzdeki sene. demek istediğim ligdeki berbat stoperler içinde en iyisi. yani kötünün iyisi

Ben buna zaten birsey demiyorum ki dostum.

Sadece altini cizdigim nokta, bir savunma oyuncusu önce defans yapsin, sonra ofans'a bakariz. Eger gol atacak potansiyelli savunma oyuncusu istiyorsaniz, alalim forvet oynatalim savunmada, her ataga katilir. :o

Aynen bizim savunma nedense güven vermiyor pek.Ujfa sakatlanmasa çok iyi olacaktı.veya Toure yi alsaydık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt