STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

gercekten Fatih Terimin akli Italyada gitmek istiyorum dedi git hocam ama sen biraz aklini topla o zaman git,ilk yari super futbol tek forvet ideal kadro ve ikinci yari yine cift forvet ve reil futbol Hoca kendini topla Galatasaraya ihanet etme lutfen ama,bu takim cift forvet OYNAYAMAZ

ben hep amrabattan ümitliydim bu maçta coşar bu maçta coşar dedim hep ama bugün serdarı dahi gecemedi benim gözümde amrabat bitmiştir. 8.6 milyon euro heba oldu

Dany,Amrabat,Burak transferleriyle Selçuk,Drogba,Elmander,Ujfalusi,Sneijder,Muslera transferlerini yapan kafanın aynı olduğuna ben inanmıyorum.

İlk yarıdaki oyunu oynarsak Schalkeyi de yeneriz ligide kotarırız ama dıştan müdahele gelip kutsal sistem olan 4-4-2 ye geçmezsek şimdi Schalke maçında Amrabatlı bir 4.4.2 bekliyorum hoca daha mesaj vericek birilerine sonra onlar mesajı alacak sonra basın toplantıları of of valla kanser ederler adamı.

Hamit'i izlemekten cidden sıkıldım bahtsızlığı zerre alakadar etmez beni,Umut'un sağ kanatta tek bir orta açamaması da Engin'i kadroya almanın zamanıdır.

Benim inanma seviyem mi ? Önce bu ne demek açıkla lütfen....2000 senesini hatırlamıyosun heralde.

gazetelerin çoğu masa başı yanlı-tavırlı haber yaptıklarını bilmeyen yok, yurtdışında böyle bir istek var diyelim, hoca sence bunu dillendirirmi, kendine daha çok zarar vermezmi?

seviye derken bu, her habere-söyleme inanacak yapıdamısın sen? ayrıca hoca ayrılcak olsa başarılı olup daha üst takımlara gitmek ister, başarısız bir hocayı ne yapsınlar..

kimi koyalim kanata?

rüzgarin cocugu Aydin mi

360° derece dönene Emre mi

Direklerin Efendisi ve Elfreni Hamit mi

yoksa top kontrolu zayif olan Umut'u mi

Sneijder+Cift forvet demeyin... takim kaldiramiyor

hepsine bir kulüp bulmuşun ama amrabat bunlardan çok iyi heralde

Vallahi..onu bunu bilmem...Takim berbat bi yol aldi, son maclar'da.

hadi sonuclari gecdim, rezalet bi futbol var. Bu takima yakismayan bi futbol.

BAM fln da yok... üst düzey Oyuncularin var.

haa bu Zemin olayina hic deyinmiyorum bu tam bi FACIA.

Uzun lafin kisasi, bu takima bi radikal degisik sart.

Engin, Elmander kadro'ya dahil edilmeli. Isimler, gecmise bakilmali...kim performans veriri, kim 100% veriri, onu oynatirsin. Takimda isiran, "Aslan ruhlu" futbolcular, Engin gibi kadro ya girmeli..

Lig zora girdi baya...

Sneijder out Barış ÖZBEK in o zaman renktaş bizi o paklar.

İlk yarıdaki güzel oyunu Amrabat,Umut değişikliğiyle katleden teknik heyetimizde suç yok bütün suç Drogba ve Sneijder'de.

bunu mu diyoruz biraz düşün ya biraz düşün 65 dakika sahada sıfır katkı pas hataları hucuma cıkarken kaptırdıgı toplarda yanına kar kaldı bu takıma barış lazım değil ama sneijder eper böyle devame decekse o da lazım değil ayrıca şunuda bil

barış 1m bile almıyorken

sneijderin bonservisi yıllık ucreti imza ucreti mac bası ucreti primler vs sayaramıyorum o rakamları birleştirmekte gucluk cekiyorum

milletin derdi şu okadar para ver o kadar beklentiye gir sistemi değiştir bir oyuncu için fakat verim 0

522721_423788877707604_584072991_n.jpg

ikinci yarı bir pozisyon var umut sağdan gidiyor burak soldan içe kat etmeye çalışıyor ve ortada Drogba bomboş ama umut markajdaki burağa top atıyor. Bu benim için her şeyi açıklıyor. Bu kafayla zor bir şeyler yaparız. Umarım yanılırım. Allah takımımızın yanında olsun. Herkese iyi akşamlar.

engin ne kadar kötü olabilir ki? emre den amrabat tan kötü oynayabilir mi :s

Hala sinirim yatışmadı ben uzaklaşayım biraz iyi akşamlar

Valla sinirliyim birde antudan bile malca yorumlar yapıp rakamları sayıları koyultup yazanlarmı dersin Webo büyüktür Drogba diyenler mi dersin Emre büyük Sneijder mi illa kötü birşeyler çıkacak ağızdan yok verim 0 mış verilen paralara göre el insaf ulan el insaf nasıl oluor.Adam sanki 30 maç oynadıda ayıp valla ayıp size Sneijder alanda Drogba alanda kabahat.

kimi koyalim kanata?

rüzgarin cocugu Aydin mi

:yenieek:

Solda Engin sağda Amrabat'ı denemedik bir türlü Hamit bugün hiçbir şey yapmadı.Sistem - sistem yırtınan sayılardan bahseden PES'ci yorumlardan daha gerçekçi geldi söylediklerin..

ikinci yarı bir pozisyon var umut sağdan gidiyor burak soldan içe kat etmeye çalışıyor ve ortada Drogba bomboş ama umut markajdaki burağa top atıyor. Bu benim için her şeyi açıklıyor. Bu kafayla zor bir şeyler yaparız. Umarım yanılırım. Allah takımımızın yanında olsun. Herkese iyi akşamlar.

işte orada sneijder olsa top drogbaya gelirdi :D

Maçtan yeni geldim bu sezonun en iyi ilk yarısını oynadık olmayınca olmuyor hiç üzülmedim bu takım eze eze şampiyon olacak posizyonda penaltı değildi kaçırdığımız iyi oldu şampiyon olacaksan bileğimizin gücüyle olacağız enseyi karatmayalım ,İNANDIK BİZ SİZLERE !!!!!!!!!!!

ben bu sezon sampiyon olacagımızı inanıyorum ve schalkeyi gececegimizide düşünüyorum hatta orda 3-1 schalkeyi yeneriz tahminde yapıyım ama bu sezondan ders almazsak seneye hüsrana ugrarız

kimi koyalim kanata?

rüzgarin cocugu Aydin mi

istersen kendini yaz ilk 11 e ama amrabatı yazma. engini yaz mesela. gerçi fatih hoca engini bitirdi artık.

takımın maçları ne kdar zevk vermiyor sinir oluyorsam, foruma girip takımı-oyuncuları-hocayı alakasız nedenlerle eleştirenlere daha sinirli oluyorum.

normal bu ülkede, geçen sene süper olan-offf diyenler, şimdi rezil takım-futbolla alakalı değil para-saha dışı olaylarla-kişilikleri ile eleştrien taraftar yapısı doğdu ise;

böyle takıma-böyle taraftar,

böyle taraftara-böyle takım.

hamit 1 maç önce ıslıkla-şimdi aşkışla.

hamit frenmiş. sanki diğerleri uçuyorda hamit tutuyor bunları.

bu takımın bundan sonra yapması gereken kalabalık orta saha. bir daha söylüyorum yemişim kanadı. çzigiye inmeyen-geriden bindirme yapmayan, zırt pırt orta yapan kanadı neyleyeyim...

Amrabat sol kanat oyuncusu değil.Sağ ayaklı ama şut çekemiyor soldan ne anlamı var sağ ayaklı olmasının.Bence sağ kanatta denenmeli solda da asıl mevkisi sol kanat olan engin denenebil,r

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt