STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

işte orada sneijder olsa top drogbaya gelirdi :D

maçı izlediysen o noktada sneijder in olmayacagını bilmen gerek :D abi sneijder hiç zorlamıyor sanki ya :s

522721_423788877707604_584072991_n.jpg

yazmasın bana hikaye kimse selçuk gitti kendi eliyle düzeltti atamayınca zemin birazda kendimizde arayalım suçu hakem olmayan penaltıya penaltı verdi sende at bu penaltıyı

bundan sonra btün duran toplar selçuk kullanmalı kesinlikle başka oyuncu topun başına bile geçmemeli

ikinci yarı bir pozisyon var umut sağdan gidiyor burak soldan içe kat etmeye çalışıyor ve ortada Drogba bomboş ama umut markajdaki burağa top atıyor. Bu benim için her şeyi açıklıyor. Bu kafayla zor bir şeyler yaparız. Umarım yanılırım. Allah takımımızın yanında olsun. Herkese iyi akşamlar.

umutla burak her maç 10 m birbirinden uzaklaşmadan sanki iple bağlanmışlar gibi oynuyorlar dikkat ettiniz mi. pozisyon bilgisizliğinin dibine vurup futbola küfür ediyorlar resmen

Valla sinirliyim birde antudan bile malca yorumlar yapıp rakamları sayıları koyultup yazanlarmı dersin Webo büyüktür Drogba diyenler mi dersin Emre büyük Sneijder mi illa kötü birşeyler çıkacak ağızdan yok verim 0 mış verilen paralara göre el insaf ulan el insaf nasıl oluor.Adam sanki 30 maç oynadıda ayıp valla ayıp size Sneijder alanda Drogba alanda kabahat.

Kardeşim suç onlarda değil ki..

Suç; onlara bu kozu verenlerde..Suç; bu oyuncuları elalemin ağzına sakız edenlerde...

FM,CM'de olsa save etmeden kapatırsın oyunu öyle bir maç.Sezon boyunca olduğu gibi yapılan tüm hamleler yanlıştı,kenar yönetimi çok uğraştı maçı vermek için.

Şu durumda hazmedilecek mağlubiyet değil kazansak belki lig kopacaktı.

Penaltının olmaması hayırlı oldu,şampiyonluğumuzu gölgelerdi..

maçı izlediysen o noktada sneijder in olmayacagını bilmen gerek :D abi sneijder hiç zorlamıyor sanki ya :s

izledim macı biliyorum dedigin pozisyonu ama ben beyin anlamında demiştim orda drogbaya atması için bi adamda beyin olması lazım umutta biraz az bizim :D

Vay arkadaş adam Fatih Hocayı italyan yaptı. Yok saç kesimi italyanlara özeniyormuş, yok İtalya ya dönmek için 2. yarı maçı sabote etmiş, yok kovulmak için Sneijderi oynatmıyormuş. Eleştirinin de biraz mantıklısını yapın. Fatih Terim ulan bu. Gece gece antu kafasıyla yapılan yorumlara bak. Ceza almadan gideyim buradan.

bugün iyi eğlence çıktı birilerine,kalan 9 hafta biz eğlenicez sizinle :f

şimdi eziklerle tinerciler ne kadar çok seviyodur ha

muslera eboue semih dany riera buraya kadar herkes hemfikirdir orta saha selçuk( takımın en iyisi) melo(kesinlike kimse ne olursa olsun onun yerini dolduramıyor hamit emre burak umut kadrosunu çıkartırdım schalke maçına isme göre değil performansa göre adalate göre forma verilmeli

çıkacagını dusundugum kadro selçuk melo hamit amrabat burak drogba

tabiki en iyi kararı TERİM verecektir çünkü performanslarını kendisi daha yakından takip ediyor

Yine aynı hataya düşüyoruz. En ufak bir başarısızlıkta Terim'in, Sneijder'in, Drogba'nın kariyerindeki başarıları öne sürüyoruz.

Onlar bile olsa formsuz olduğu zamanlar olacaktır. Eleştirenleri yerden yere vuruyor herkes.

Şu takımda Amrabat ne yaptı? Geçen yılın Engin'inden daha mı çok şey yaptı geldiğinden beri?

11 maç cezadan sonra adamı kazanmak için tek bi adım atmadı fatih terim. ama çok kıymetli amrabat umut ve emresi her maç oynadı.

biliyorum atmadi ama hakli cunku hangi oyuncu 11 mac ceza alma cesareti gosterir, ondan sonra o oyuncuya hic kimse guvenemez

Bugun yenilmemizin ve burakin dunyalari kacirmasinin bi getirisi olabilir: drogba schalke macinda belki tek forvet oynar, arkasinda sneijder..

Kanser eden maçlarımızdan biriydi. :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt