bu sezonun en iyi futbolunu oynadık belkide ilkyarı ama bulduğumuz pozisyonları biraz şansızlık birazda beceriksizlik yüzünden harcadık eğer o girdiğimiz pozisyonlardan birisi gol olmuş olsaydı bu akşam fark yapardık gençlere. ilk yarıda gözüme çarpanlar burağın gol yollarındaki beceriksizliği yektanın pas seçimleri sneijderin gençler defansının arasında kaybolmasıydı ben açıkcası geriye gelip o sıkışıklıktan çıkıp top dağıtmasını beklerdim ve bu sezonun en iyi futbolunu oynayan hamit bundan önceki dönen direklerde kötü bir tesadüf olarak düşünüyordum ama bu akşam görüldüki hamitin basiretinin bağlandığına artık ciddi ciddi inanmaya başladım gelelim ikinci yarıya ben fatih hocadan drogba burak değişikliğ beklerdim açıkcası çünkü pozisyona giriyorduk tek eksik becerikli bir ayağın o topu ağlara göndermesiydi bunuda drogba yapardı diye düşünüyorum ama fatih hoca takımın en iyilerinden hamiti çıkarıp onun yerine umutu alması hem bizi ortasahada bir kişi eksik bıraktı hemde topun bizde kalma süresi azaldı emre oyun çinde pek aktif görünmeyebilir ama pas oyununda topun bizde kalması açısından iyi işler yaptığına inanıyorum onun yerinede kapalı defanslara karşı hiçbir varlık gösteremeyen amrabatı alıncada en azından oyun olark iyi giden takıma çomak soktu fatih hoca artık bundan sonrası yine bildik doldur boşalt oyununa döndü hem ortshmızdan bir kişi eksik kalmanın hemde oyunculardaki fiziksel düşüş sebebiyle defanstn seken topları alamadık nitekim atamayana atarlar kuralı gerçekleşti ve yıkıldık.