STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

seneye inş alper potuk gelir ya dinamik oyuncumuz olsun

biliyorum atmadi ama hakli cunku hangi oyuncu 11 mac ceza alma cesareti gosterir, ondan sonra o oyuncuya hic kimse guvenemez

"

adam galatasarayda tek bi hata yaptı. adamın kalitesini hiçe sayıp amrabat emre gibi ruhsuzlarla oynayacağıma "tehlikeli" engini tercih ederim

:sad007:

Arda-Turan.jpg

[video=youtube;0aXaBQT4RMc]https://www.youtube.com/watch?v=0aXaBQT4RMc[/video]

"

adam galatasarayda tek bi hata yaptı. adamın kalitesini hiçe sayıp amrabat emre gibi ruhsuzlarla oynayacağıma "tehlikeli" engini tercih ederim

ya varya renktaş emre ile amrabatı birleştir yeni bi futbolcu yap enginin yarısı olamazlar valla

engin çalım gecer, ileri geri durmadan çalışır, orta sahaya gelip yardım eder, ezim var hersey var enginde

emre kim ne çalım gecer ne top kazanabilir, amrabat kim bugün serdarı dahi gecemedi

"

bi hata yapmadi iyi hatirlasak gecen sezon da sacma sapan kirmizi karti var 1 veya 2 tane

iyi yani var. Berki sampiyonluk maci kadiköy maci olur. :asd:

o ZAMANA kadar ne olur sence?

fatih hoca aklı yerine gelirse şaha kalkarız.bjk ve fener puan kaybetmeye devam edeceğinden biz 6 haftalık seri yakalarsak şampiyonluğu ilan ederiz.

Beyler sneijder maçtan sonra açıklama yapıyordu ama trt bağlanamadı ne dediğini bbilen var mı ?

bu sezonun en iyi futbolunu oynadık belkide ilkyarı ama bulduğumuz pozisyonları biraz şansızlık birazda beceriksizlik yüzünden harcadık eğer o girdiğimiz pozisyonlardan birisi gol olmuş olsaydı bu akşam fark yapardık gençlere. ilk yarıda gözüme çarpanlar burağın gol yollarındaki beceriksizliği yektanın pas seçimleri sneijderin gençler defansının arasında kaybolmasıydı ben açıkcası geriye gelip o sıkışıklıktan çıkıp top dağıtmasını beklerdim ve bu sezonun en iyi futbolunu oynayan hamit bundan önceki dönen direklerde kötü bir tesadüf olarak düşünüyordum ama bu akşam görüldüki hamitin basiretinin bağlandığına artık ciddi ciddi inanmaya başladım gelelim ikinci yarıya ben fatih hocadan drogba burak değişikliğ beklerdim açıkcası çünkü pozisyona giriyorduk tek eksik becerikli bir ayağın o topu ağlara göndermesiydi bunuda drogba yapardı diye düşünüyorum ama fatih hoca takımın en iyilerinden hamiti çıkarıp onun yerine umutu alması hem bizi ortasahada bir kişi eksik bıraktı hemde topun bizde kalma süresi azaldı emre oyun çinde pek aktif görünmeyebilir ama pas oyununda topun bizde kalması açısından iyi işler yaptığına inanıyorum onun yerinede kapalı defanslara karşı hiçbir varlık gösteremeyen amrabatı alıncada en azından oyun olark iyi giden takıma çomak soktu fatih hoca artık bundan sonrası yine bildik doldur boşalt oyununa döndü hem ortshmızdan bir kişi eksik kalmanın hemde oyunculardaki fiziksel düşüş sebebiyle defanstn seken topları alamadık nitekim atamayana atarlar kuralı gerçekleşti ve yıkıldık.

bu lanet gecede bitecek,bu lanet haftalar da bitecek elbet.mapus damında kalmış suçsuz insanlar gibi hissediyom kendimi. isyan etmek istiyorum.

bütün yük selcugun üzerinde biraz sorumluluk öbür oyuncularada dagitilmali.

bence oynumuzun kötü olma ana sebepi bu.

bi bakiyom atak olacak hemen selcuga ver yok öbür tarafta adam sIkistI yine selcuk.

burda bi yanlislik var böyle takim islemez. sneijderi aldik belki hayatinda bukadar az

topa ulasiyor mac icinde. bilerekmi yapiyorlar yabanci yildiz diye anlamadim.

drogba olsun öyle, 2 yari umutu gönderdi sag taraftan, bi pas geri atsa drogba bombos kaliyor.

yine bizans oyunlari baslamis olmasin ?!

dedigim gibi birazda sorumluluk diger oyucularada verilmeli.

hep selcuk üzeri gidersek hizlanmaz oyun !!!

şimdi özeti tekrar izledim. şu sonucun şanssızlıkla uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur. ilk yarıda en az 4-5 pozisyonda eboue- burak başta olmak üzere pozisyonları resmen berbat etmişler. burak kaç pozisyonda en kötü tercihi yapmış. zor şutlar denemiş. oysa bir pas çıkarsa bomboş pozisyona gircek arkadaşı varken saçma sapan kötü şutlar çıkarmışlar. 2.yarıda umut 2 pozisyonda müsait pasları atamamış yada atmamış. burak çok acele şutlar çıkarmış. bizim oyuncuların çoğunda fundamental eksiklik var. pozisyonlarda en iyi seçeneğin ne olduğuna karar veremiyorlar. beceriksizlik diyelim kısaca.

iyi oynuyor gözükmemizin 2 sebebi var. birincisi yekta-hamit-sneijder-selçuk-emreçolak orta sahası çok iyi top çevirmiş. ama bunlardan ikisi çıkınca bu görüntüde tamamen bitmiş. ikincisi g.birliği maç boyunca hiç pres yapmamış. defansa 9 kişi yığılıp geleni geçeni ileriye şişirmişler.

Yazıklar olsun!

Çileden çıktım ya..

Hala kendimde değilim..

Burak bilader hangisini gol yapacan ya..

Eboue kendini yere atarak adeta gol yedirdin sana ne demeli..

Bu kadar aptalca puan kaybı olmaz..

Şampiyonluğa olan zerre kadar inancım kalmadı,bir lider bu kadar puan kaybı yapamaz abi!

O şampiyonluk gelmez..

Valla herkese sitemim var Drogba zemin bozuk topun dibine vuruyosun çime kızıyorsun!

Her topu eline alıyosun ya..

Her duran top senin..

Takımda ki adamları küçümsüyorsun adeta!

şimdi geldim stadtan

BU MACI TERİM VERMİŞTİR İYİ GİDEN TAKIMDAN WESLEY İLE EMREYİ ÇIKARTIP UMUTLA ŞABANI OYUNA ALARAK

bu sezonun en iyi futbolunu oynadık belkide ilkyarı ama bulduğumuz pozisyonları biraz şansızlık birazda beceriksizlik yüzünden harcadık eğer o girdiğimiz pozisyonlardan birisi gol olmuş olsaydı bu akşam fark yapardık gençlere. ilk yarıda gözüme çarpanlar burağın gol yollarındaki beceriksizliği yektanın pas seçimleri sneijderin gençler defansının arasında kaybolmasıydı ben açıkcası geriye gelip o sıkışıklıktan çıkıp top dağıtmasını beklerdim ve bu sezonun en iyi futbolunu oynayan hamit bundan önceki dönen direklerde kötü bir tesadüf olarak düşünüyordum ama bu akşam görüldüki hamitin basiretinin bağlandığına artık ciddi ciddi inanmaya başladım gelelim ikinci yarıya ben fatih hocadan drogba burak değişikliğ beklerdim açıkcası çünkü pozisyona giriyorduk tek eksik becerikli bir ayağın o topu ağlara göndermesiydi bunuda drogba yapardı diye düşünüyorum ama fatih hoca takımın en iyilerinden hamiti çıkarıp onun yerine umutu alması hem bizi ortasahada bir kişi eksik bıraktı hemde topun bizde kalma süresi azaldı emre oyun çinde pek aktif görünmeyebilir ama pas oyununda topun bizde kalması açısından iyi işler yaptığına inanıyorum onun yerinede kapalı defanslara karşı hiçbir varlık gösteremeyen amrabatı alıncada en azından oyun olark iyi giden takıma çomak soktu fatih hoca artık bundan sonrası yine bildik doldur boşalt oyununa döndü hem ortshmızdan bir kişi eksik kalmanın hemde oyunculardaki fiziksel düşüş sebebiyle defanstn seken topları alamadık nitekim atamayana atarlar kuralı gerçekleşti ve yıkıldık.

cok güzel özetlemissin.. bende sadece burak-drogba degisikligi olur diye düsünüyordum sneijderi disarida görünce sok oldum resmen hocamiz bazen malesef yanlis kararlar veriyor.. insAllah Schalke macinda ayni sistemle cikar bir iki degisiklik yapar hoca yektanin yerine hamit ve kanatta engin oynasa cok güzel olur aslinda ama hocamiz engini kafasinda bitirmis sanki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt