STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor - Galatasaray | 20.00 | 28 Nisan

Olaya bazı arkadaşlar yanlış açıdan yani bizim açımızdan bakıyor.

Düşünsenize adamlar avrupa kupası alabilir ama ligde şampiyon yüzde 99 olamayacak.Bunun için anca yarı finalin ilk maçında iyi bir skor alınca havaya girebildiler.:asd:

Bizim maçı Halis Özkahya yönetecekmiş inşallah batırmaz

şampiyon olmamıza 1 gün kaldı allahın iziniyle alacağız

1-0 olsun bizim olsun

Vallah dünyada bukadar rezil olmus bir camia varmidir hatirlamiyorum cididen. 1 degil 2 degil 3 degil. acimaya basladim resmen cif ciflere nedense söyle bir geriye dönüs yaptigimda. bayada cekmisler bunlar yahu :D

ama en azindan fenerdeki kadiköydeki insanlari gördükden sonra neden böyle ilahi ceza diyorum ben yedeiklerini anliyorum acikcasi.

ordaki insanlarin COGU malesef kendini begenmis. kendilerini diger insanlardan üstün gören zengin simarik türünden.

Kendim ettim kendim buldum dünyasi isde. Franz beckenbauer deyince kiziyorlardi ama adam hakliymis . fb siirt mis :b5:

O değil de tribündeki 40 bin kişiden biri çıkıp demiyormu ki şampiyon değiliz niye seniyorsunuz lan diye :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Sabah sabah iyi güldüm.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Afedersiniz size ne çıktı?---Naaaahh çıktı nah çıktı puhahahaha :asd::asd::asd::asd::asd: Bir de delaanlılar timsah yapıyor:asd::asd: kopmalık tam:lol::lol::lol:

Cezam bitmiş :ayatollah:

sneijder yokmuş :sad007:

Allah'ın izniyle :)

Şampiyonluk çok yakın

STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor - Galatasaray | 20.00 | 28 Nisan

Ciddiyet, konsantrasyon, yenelim.

Gerisi kendiliginden olur.

Altı üstü bu maçı almak gerisi şampiyonluk zaten

bülent uygun takımlarına atıyoruz rahat. ama riskli gene. herkes bi havalarda olumsuz bi sonuç kötü etki eder

mhcdu.jpg

Sneijder kesin yok mu? Kapanacak antep oynasa çok iyi olurdu

yanlış kadro bulent başgann

Sneijder kesin yok mu? Kapanacak antep oynasa çok iyi olurdu

antep o kadar kapalı oynamaz ve sneijder oynasa adam ozan has ı üstüne vericek. sneijder da daha bu markajdan rahat kurtulucak düzeyde degil fiziken -bence- yektanın oynaması onları daha mallaştırıcak daha rahat pas yaparız ve eksik oynamayız. plynna olabilirm :/

antep o kadar kapalı oynamaz ve sneijder oynasa adam ozan has ı üstüne vericek. sneijder da daha bu markajdan rahat kurtulucak düzeyde degil fiziken -bence- yektanın oynaması onları daha mallaştırıcak daha rahat pas yaparız ve eksik oynamayız. plynna olabilirm :/

Hareketleri rahat tahmin edilebilir takım oluyoruz o yüzden dedim. Melo kendi başına top sürüp gitmediği takdirde denge bozmamız zor bir de Drogba etkeni var tabii ne yapacağı belli olmuyor. Hamit'e defansif olarak güvenim tam ama kendi başına bir şey üretebilecek bir adam değil. Burak da öyle. Neyse benim bildiğim Galatasaray bu tarz durumlarda üstüne düşeni yapar çok büyük ihtimalle önümüzdeki iki maçı da kazanır garantileriz:ka21:

cimbom gol gol şampiyonluk geliyor

Geri
Üst Alt