STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Şampiyon Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.Antrenmanın ilk bölümüne üç grup hâlinde 5'e 2 iki top kapma çalışması yapan takımımız, ana bölümde ise dar alanda çift kale maç gerçekleştirdi.

Sağ uyluk grup adalesinde hafif sakatlığı bulunan Selçuk İnan, tedbir amaçlı olarak antrenmanın bir bölümüne katıldı. Sağ bacak arka grup adalesine darbe alan Gökhan Zan'ın tedavisine devam edildi. Çağlar Birinci ise tedavisinin ardından salonda çalıştı.Vefat eden büyük annesinin cenazesine katılmak için izin alan Wesley Sneijder, antrenmanda yer almadı.Antrenmanın ardından Aykut Erçetin'in kaleci eldivenlerini alan Didier Drogba, arkadaşları tarafından çekilen şutları karşılamaya çalıştı.

Şampiyon, Fenerbahçe ile 12 Mayıs 2013 Pazar akşamı Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 12.00'de Florya'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Selçuk da Gökhan da çok önemli inşallah yetişirler.

Şampiyon Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.Antrenmanın ilk bölümüne üç grup hâlinde 5'e 2 iki top kapma çalışması yapan takımımız, ana bölümde ise dar alanda çift kale maç gerçekleştirdi.

Sağ uyluk grup adalesinde hafif sakatlığı bulunan Selçuk İnan, tedbir amaçlı olarak antrenmanın bir bölümüne katıldı. Sağ bacak arka grup adalesine darbe alan Gökhan Zan'ın tedavisine devam edildi. Çağlar Birinci ise tedavisinin ardından salonda çalıştı.Vefat eden büyük annesinin cenazesine katılmak için izin alan Wesley Sneijder, antrenmanda yer almadı.Antrenmanın ardından Aykut Erçetin'in kaleci eldivenlerini alan Didier Drogba, arkadaşları tarafından çekilen şutları karşılamaya çalıştı.

Şampiyon, Fenerbahçe ile 12 Mayıs 2013 Pazar akşamı Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 12.00'de Florya'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Selçuk da Gökhan da çok önemli inşallah yetişirler.

Selcuk tedbir amacli olarak dinlendirilmis antrenmanin bazi bölümlerinde, Gökhan Zan'in durumu da ciddi gözükmüyor. Ikisi de oynar. Hem pazara daha cok var :)

Kadroda sürpriz olmaz.

Muslera

Eboue Gökhan Semih Riera

Hamit Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

Yedekler:

Eray

Sabri

Dany

Yekta

Emre

Amrabat

Elmander

​

Vayy 9 yabancı :D

Yedek kulübesinde sinirsiz diye biliyorum bu sezon. Umut Bulut'ta yok, Elmander yedek oturur.

Ben hala 6+2 diye biliyorum ama emin olamadım şimdi :)

Edit: "Spor **************************** Süper Lig kulüplerinin 2012-2013 sezonunda müsabaka listesinde 8 yabancı yazabileceğini,"

Evet 6+2'ymiş..

Yedek kulübesinde sinirsiz diye biliyorum bu sezon. Umut Bulut'ta yok, Elmander yedek oturur.

6+2,5+3,4+4 vs. oluyormuş.9 olmuyormuş geçen bu forumda öğrendim bende

emre b

egemen

kuyt

bu dedeler muhakkak maç boyu çirkefçe oynayacaklar. hakem şu 3lüye mûsama göstermezse rahat fark atarız

Merak etmeyin arkadaşlar Cüneyt Çakır % 99 bu maçın hakemi olur. Şampiyonlar Ligi finaline çıkma ihtimali var.Bu maçta gözler üzerinde olacak. Kasıtlı olarak feneri kollayacağını düşünmüyorum. Avrupa standartlarında maç yönetir ve egemen caner belözoğlu bekir kırmızı kartın baş adayları olur.

Bu maçıda kazanırsak fenerliler neyi savunacak bakalım :)

Yenilmeyiz. sonuç ne olur bilinmez ama yenilmeyiz bu maçta. Takımımız tatil havasında değilse eğer güzel oyun + 3 puan derim.

FT bu maçtan mutlaka galibiyet isteyecektir oyunculardan, Fenerbahçe'nin bizi yenebileceğini düşünmüyorum, yeter ki maça ciddi baksın bizimkiler. Eğlenceler, şampiyonluk sarhoşluğu vb bitmiştir umarım, rehavet olmamalı, tam kadro çıkıpta yenilirsek iyi olmaz.

Artik o Stat'ta kazanmamiz lazim. Isin sakasi yok dalga gecenlere kiziyoruz ama neredeyse 14 sene olacak. Artik söyle rahat bir Mac kazanmaliyiz Kadiköy'de, artik farkli bir Skor'a ulasmamiz SART

İDDAALIHABER'in ulaştığı bilgilye göre, derbiyi Türk hakemliğinin gururu Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın ismi Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yarın açıklanacak.

İDDAALIHABER'in ulaştığı bilgilye göre, derbiyi Türk hakemliğinin gururu Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın ismi Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yarın açıklanacak.

Sezon başı Süper Kupa'da Umut'un penaltısını öyle bir eleştirdiler ki Cüneyt gelirse aleyhimize olur ama yönetecek adam da yok bu da bir gerçek.

3 temmuzdan sonra hakemler bjk ve bizim maçlarda feneri kollayamıyor, anca anadolu takımlarına şike yapıyorlar.

Merak etmeyin arkadaşlar Cüneyt Çakır % 99 bu maçın hakemi olur. Şampiyonlar Ligi finaline çıkma ihtimali var.Bu maçta gözler üzerinde olacak. Kasıtlı olarak feneri kollayacağını düşünmüyorum. Avrupa standartlarında maç yönetir ve egemen caner belözoğlu bekir kırmızı kartın baş adayları olur.

Ferdinand ağzının ortasında alkış patlattı,Evra küfretti bir şey yapamadı.Emre kartsız bile tamamlar maçı

Amrabat oynamalı bu maçta.

Sezon başı Süper Kupa'da Umut'un penaltısını öyle bir eleştirdiler ki Cüneyt gelirse aleyhimize olur ama yönetecek adam da yok bu da bir gerçek.

O maç tribün açısından çok kritik olacak bunu kaldıracak fazla hakem yok zaten . Hem şampiyon olduk hakem de rahat çıkacaktır. Playoff son maçında o strese rağmen bence iyiydi. Umut'un pozisyonu da penaltıydı. Caner mallığına doymasın .

Geri
Üst Alt