Burak Aydin
Sarı Üye
- 15 Mart 2011
- 775
- 101
- 1.153
Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs
sneıjder oynayacakmı arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder oynamazsa fark yiyebiliriz, ciddiyim.
PES yaptım arkadaşla, 1-7 yenildimFenerbahçe'yi almıştım
![]()
ya varya böyle bir sonuç çıkarsa bittiğimizin resmidir.sabaha kadar nete takılırız.yarın millet okula,işe gidemez.herkes zevkten 4 köşe olur![]()
PES yaptım arkadaşla, 1-7 yenildimFenerbahçe'yi almıştım
![]()
Hmmm Ilginc, ayni bu 1:7 lik skor dün benimde icimden gecti.
emrenin ilk 11 başladığı maçlarda fb ye yenilmedik diye biliyorum
Hmmm Ilginc, ayni bu 1:7 lik skor dün benimde icimden gecti.
hayırdır İnşallah ne oluyor ya.(yalnız maç bu skorla biterse varya bizde ortalarda dolaşırız bay tahmin gibi)
belesoglumu
hayırdır İnşallah ne oluyor ya.(yalnız maç bu skorla biterse varya bizde ortalarda dolaşırız bay tahmin gibi)
fark yemeyelımde
kardeşim ne yalan söyleyeyim sneijder'in olmayışına sevindim desem yalan olmaz.bende senin gibi düşünüyorum.nasıl geçen sene ki ilk maçta emreç çok ön plana çıktı maçın yıldızı olduysa bence bu maçta da amrabat aynı şekilde olacak gibime geliyor.(tabi 11'de başlarsa).tam bu oyun için kadroya sahip oluruz sahada.bu ezikler tribün baskısı ile saldıracaklardır.burak ve amrabat gibi iki süratli adamla çok rahat pozisyona girecekmişiz gibi bir his var içimde.
sneijder-drogba-burak oynarken; 442'de Amrabat'in oldugu sisteme fazla ofansif diyorlar. Karsidaki kasaplara güven olmaz. amrabat yilin performansini gösterebilir bence, SL'de her mac etkiliydi iyi kötü.
yekta'ya falan hic gerek yok, biz düz melo-selcuk orta sahasiyla tek kale maclar oynadik su statta, suan daha iyiyiz kadro olarak. umarim amrabata topu fazla gevelemez, hamit top kayiplarina dikkat eder, drogba ve burak'ta sorumsuz labuali oynamaz (özellikle burak'ta gününde olmadigi zaman bu cok rahatsiz ediyor) melo-selcuk klasik oyununu oynar, eboue bindirir, riera savunmada önemli toplar kesti son haftalarda hucuma daha az cikar, zan hava toplarini alir :cool:
sneijder-drogba-burak oynarken; 442'de Amrabat'in oldugu sisteme fazla ofansif diyorlar. Karsidaki kasaplara güven olmaz. amrabat yilin performansini gösterebilir bence, SL'de her mac etkiliydi iyi kötü.
yekta'ya falan hic gerek yok, biz düz melo-selcuk orta sahasiyla tek kale maclar oynadik su statta, suan daha iyiyiz kadro olarak. umarim amrabata topu fazla gevelemez, hamit top kayiplarina dikkat eder, drogba ve burak'ta sorumsuz labuali oynamaz (özellikle burak'ta gününde olmadigi zaman bu cok rahatsiz ediyor) melo-selcuk klasik oyununu oynar, eboue bindirir, riera savunmada önemli toplar kesti son haftalarda hucuma daha az cikar, zan hava toplarini alir :cool:
emrenin ilk 11 başladığı maçlarda fb ye yenilmedik diye biliyorum
Twitterda fenerlile boyuna trend topic yapıyor gençler bi operasyon yapalım