STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Ulan ben böyle bişey görmedim adam burda fenerlilere ana bacı yapıyo biz tepki gösteriyoruz mesajımız editleniyo,ama bunu yazan adam hala yorum yazıyo enteresan yemin ediyorum.

Cezasını verdik kardeş, motor değiliz biz de. :)

Emre Çolak kesinlikle kanat oyuncusu değil. Fizik olarak hala yetersiz hızlı değil tek bir çalım tipi biliyor arkadan gelen adama topu koruyup etrafında dönmek. Şimdi göklere çıkardığımız bu Emre kardeşimiz bunların farkına ne zaman varacak ya da biz ondan çok şey bekliyoruz.

Bireysel olarak bakmamalıyız.Takım organizasyonu kötü idi.Herkes topu ayağından açıyor,topu kaptırıyor,dağınık oynuyordur.Bu da bana göre Terim'in hatasıdır.

Amma panik yaptiniz la. Merak etmeyin, bu takim hemen toparlanir. Braga'ya karsi cok iyi bi Galatasaray bekliyorum.

Bugün zaten kazanamayacagimizi tahmin etmistim. Saglik olsun, bu maglubiyet hayirli olucak bizim icin.

Emre Çolak kesinlikle kanat oyuncusu değil. Fizik olarak hala yetersiz hızlı değil tek bir çalım tipi biliyor arkadan gelen adama topu koruyup etrafında dönmek. Şimdi göklere çıkardığımız bu Emre kardeşimiz bunların farkına ne zaman varacak ya da biz ondan çok şey bekliyoruz.

Emre o fizik ve o hızla çok iyi bir futbolcu olacakmış izlenimi vermiyor bana açıkcası.

Ya o değilde biz neden orta yapmayı beceremiyoruz ? Abi Aydın kanat oyuncusu değilmi bu adam orta yapmıycakta benmi yapcam ? Ya adamın bence sürekli orta çalışması lazım nedir bu yaa anlamıyorum açıyolar dağa açıyolar taşa ..

yav aslında yazmazdım da kızgınlığıma denk geldi bi an.ama yine de sağol..ama erkekliğime laf ediyo kendini erkek sananlar işte.beni görseler kız olurlar şerefsizim.:o

Eyv kardeşim lazımsın bize sen,sana bişey olmasın ;)

takım puan kaybedince forumdan uzak durmak lazım. skor taraftarları ortalığı yangın yerine çeviriyor ve eminim ki bi çoğu maçları dahi izlemiyor.:o

o futbolcu değil, bu adam değil, şunun yerine bi direk koysak daha çok iş yapar... komik

İnşallah iyi bir taraftar grubuyla takım karşılanır bu akşam havaalanında Braga maçı öncesi desteğimizi gösterelim en çokta mağlubiyetlerden sonra gidip karşılamak , desteklemek lazım.

melo formsuz selçuk formsuz, elmander formsuz üstüne fatih hoca da formsuz olunca sonuç kaçınılmazdı

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Salman'a katiliyorum, kagni gibi ounuyoruz.

Bir de ustune yetmiyormus gibi Emre soooyle bir kendi etrafinda donuyor.

bundan benden baska kimse pek bahsetmiyor ama gercketen cok sinir bozucu oluyor benim icin ekran basinda bu futbol anlayisi.

o kadar agir ve amacsiz paslar yapiyoruz ki, rakip icin cok avantajli bir durum bu.

ben bu olayi en coks eye bagliyorum, bizim bugun mesela pas oyunund aiyi diyebilecegimiz sadece 2 adam vardi orta sahada, melo ve selcuk.

bu yuzden diyorum, amrabat ve aydin plus 2 forvet asla olmaz, yapamayiz

hem selcukun verimi dusuyor, hem kanatlar geri gelmek zorund aolduklari icin tam verimli olamiyor, üstüne ikiside sprinter, pas oyununda iyi olmayan, geri gelmeiy sevmeyen iki kanat.

Bütün takım maça konsantre değildi. Ama olsun arkadaşlar takıma kızmaya gerek yok. Hatta iyi bile oldu bu mağlubiyet. Braga maçına müthiş bir Galatasaray bekliyorum ben. Formanın hakkını verecekler yani vermeliler. (Ama yinede elmander yerine burak çıksaydı daha iyi bir maç oynayabilirdik gibime geliyor)

daha iyi bence.

bir an önce karar vermesi lazim hocanin stoperdeki ikili icin, cunku cok ters bir mevki, bir an önce banko ikisini bulup, oynatmasi lazim ki, uyum sorunu, alisma süreci vs gecsin.

stoeprde rotasyon olmaz, olmamali.

ordu deplasmaninda puan kaybi surpriz olmamali, hele hele böyle rezil oyniyorsan.

Puan kaybı olacak tabiki kötü oynadığımız maçlarda olacak ama bazı noktalarda teknik heyet, futbolcular, yönetim ve biz tek isteğimiz Galatasaray'ın daha iyi bir yerlere gelmesiyse bunun için çabalayalım. Evet deneme yanılma yöntemi belki 1 puandan etti ki kesinlikle 2. golden önce penaltı verilmedi. Cris'in orada ki tek hamlesi boşa gidiyor ve Hakan Balta'nın önünden yuvarlanarak top gidiyor e kardeşim bir kay bir müdahale etmeye çalıştığını görelim insana koyanı bu adam ruhsuz resmen. Çok eleştirdiğimiz Sabri bile o pozisyonda belki golü yerdik ama kayacağına %1 milyon eminim. Ayrıca evet stoper de rotasyon Akhisar maçında evet Elazığ maçında evet ama onun dışında bu takımın stoperleri Semih ve Dany dir hocada bunu anlamıştır.

herseyde hayir vardir.

ordu iyi oynadi bizde kotu degildik ama olsun iyidir iyi.

Cris sana olan güvenimi bok ettin lan sanada acaip kızgınım. Halbüki bir önce oynadığın maçta sırıtmamıştın, tercihlerin hep yerindeydi.

Acaba diyorum bu maç iyi oynamak isteyip ş.ligi maçı için hocanın gözüne gireyim derken ters mi tepti.

Dip not bu sene canımı sıkan en temel etken sıkıştığında kaleciye dönmemiz. Geçen sene böyle değildi bu, musleranında konsantrasyonunu etkiliyor bu. Kaleci önünde ki oyuncunun cesur oynadığını görüp cesaret almak ister. Ha bire geri ha bire geri. Yeter daha.

Bütün futbolcular kötü olur mu bir maçta ? Özellikle hücum oyuncuları pas bile veremiyor yanındaki adama..

Geri
Üst Alt