Ne oldu demiyorum.Çünkü gerçeklerin farkındayım.Burakta,Elmanderde,Umutta bu takımda ancak ve ancak alternatif oyuncular olur.Bilmiyorum senin Hayalindeki Galatasarayın hedefinde neler var.Ama benim hayalimdeki takımın hedeflerine ulaşması için bu oyuncular sadece alternatif olur.Oda yerli oyuncu kıtlığı olduğu için alternatif oluyorlar.Daha açık ifade etmemi istiyorsan Galatasarayın bu adamlardan daha kaliteli forvet oyuncusu alma gücü ve potansiyeli var olduğu için bunu başaramadıkları için inanılmaz kızıyorum iş bilmez yönetimlere.
Bu düşüncelerimi şimdi değil gol attıklarındada söyledim.Taraftarın çoğunluğu i bu futbolcuların fiziksel , teknik ve mental olarak bireysel analizini doğru bir şekilde analiz edemediği için oyuncuları yeterli görebiliyor.Birde futbol bilgisinden bihaber medya ve spor yorumcuları skora göre yorum yapıp takımları pohpohlayınca hiçbirşey görünmüyor.
Evet şu an Galatasaray taraftarının çoğunluğu Baltaya,Aydına sallamaya başlamış günün kötüleri,rezilleri olarak hatta Galatasarayın oyuncusu değiller deyerek noktayı koymuşlardır.Diğerleri onlara göre sadece ciddiyetsiz ve günlerinde değillerdir.
Şu maçta Aydının performansı Burağın performansının yanında devede kulak kalır.Bunları Burak golleri kaçırdığı için demiyorum.her futbolcu gol kaçırabilir hatta 3 pozisyon üst üstüsttede kaçırabilir,fakat o top kayıplarını,o pas tercihlerini hiçbir üst düzey oyuncu yapmaz.Ama ne yazık ki Umut Elmander,Burak üçlüsünden Burak gene kadroya ilk yazılacak oyuncudur.İşte o yüzdende benim için bu oyuncular sadece alternatiftir.