STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Ordu'dan çok feneri sevindirdik. Bükük boyunlarını kaldırdılar, türediler yine bir anda.

Çok formsuz takım, bu kadar formsuz olmasına rağmen kötüde oynamadı aslında takımımız braga maçı öncesi kötü sinyaller verdik..

Bu güne kadar bir yere kadar geldik ancak birşeylere dur denilmeli. Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemenin bir anlamı yok ama bu kadar formsuzluk ile böyle bir sonuç kaçınılmaz oluyor. Kaç haftadır Melo Selçuk çok formsuzlar takıma hiç katkı sağlayamıyorlar. Buna çözüm bulunması gerekiyor umarım İmparator bir an evvel bu durumu düzeltir.

Gecenin yıldızı Hector Cuper oldu 1 haftadır iyi analiz etmiş İmparatoru ezberlemiş neredeyse bütün çıkışları tek tek tıkamış helal olsun 3 puanı sonuna kadar hakettiler.

Kaybettiğinizde değil Vazgeçtiğinizde yenilirsiniz.. Bugün kaybetmiş olabiliriz ama belki çok şey kazanmışızdır.. Fatih Hoca bunu çok iyi değerlendircek diye düşünüyorum bu yenilgiyi ..

Mağlubiyet kimine göre galibiyetten bir adım ötedir..

takım yenilebilir çok normal

Ancak hakan balta gibi bir adamı bu takımda görmek zoruma gidiyor artık

Ruh yok,pas kabiliyeti yok,orta açamıyor,artık defans bile yapamıyor,ofsaytı bozuyor,basketbolda yandan top sokanların önünde durmayı futbolda uyguluyor alanını boşaltıyor,koşamıyor.

Şu adama verilen şansı fatih terim çağlara verseydi şuan çok farklı şeyler konuşuyor olurduk

Ya o değilde biz neden orta yapmayı beceremiyoruz ? Abi Aydın kanat oyuncusu değilmi bu adam orta yapmıycakta benmi yapcam ? Ya adamın bence sürekli orta çalışması lazım nedir bu yaa anlamıyorum açıyolar dağa açıyolar taşa ..

bugun dikkatimi cekti, kornerlerde selcuk, oyunun icinden emre colak ve aydin, hepsinin ortalari inanilmaz kötüydü.

selcuk ve aydin cok altina girdiler topun, emre colak ise tam tersine, hic kaldiramadi topu.

amrabatinda ortalari kötüydü bugün ama yinede tehlikeli oldu 2-3 ortasi.

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 28 Eylül |

hehehe :f 2.yarı o kanat ve forvet oyuncuları golleri sıralar sen merak etme.

Ne oldu demiyorum.Çünkü gerçeklerin farkındayım.Burakta,Elmanderde,Umutta bu takımda ancak ve ancak alternatif oyuncular olur.Bilmiyorum senin Hayalindeki Galatasarayın hedefinde neler var.Ama benim hayalimdeki takımın hedeflerine ulaşması için bu oyuncular sadece alternatif olur.Oda yerli oyuncu kıtlığı olduğu için alternatif oluyorlar.Daha açık ifade etmemi istiyorsan Galatasarayın bu adamlardan daha kaliteli forvet oyuncusu alma gücü ve potansiyeli var olduğu için bunu başaramadıkları için inanılmaz kızıyorum iş bilmez yönetimlere.

Bu düşüncelerimi şimdi değil gol attıklarındada söyledim.Taraftarın çoğunluğu i bu futbolcuların fiziksel , teknik ve mental olarak bireysel analizini doğru bir şekilde analiz edemediği için oyuncuları yeterli görebiliyor.Birde futbol bilgisinden bihaber medya ve spor yorumcuları skora göre yorum yapıp takımları pohpohlayınca hiçbirşey görünmüyor.

Evet şu an Galatasaray taraftarının çoğunluğu Baltaya,Aydına sallamaya başlamış günün kötüleri,rezilleri olarak hatta Galatasarayın oyuncusu değiller deyerek noktayı koymuşlardır.Diğerleri onlara göre sadece ciddiyetsiz ve günlerinde değillerdir.

Şu maçta Aydının performansı Burağın performansının yanında devede kulak kalır.Bunları Burak golleri kaçırdığı için demiyorum.her futbolcu gol kaçırabilir hatta 3 pozisyon üst üstüsttede kaçırabilir,fakat o top kayıplarını,o pas tercihlerini hiçbir üst düzey oyuncu yapmaz.Ama ne yazık ki Umut Elmander,Burak üçlüsünden Burak gene kadroya ilk yazılacak oyuncudur.İşte o yüzdende benim için bu oyuncular sadece alternatiftir.

Bir sözümde Ordu taraftarına daha dün çıktınız süper lige Fatih Terimle bir sorununuz olsa üzerinden 28 yıl geçmiş olmalı.. Neden küfür ettiniz anlamış değilim.

Ne oldu demiyorum.Çünkü gerçeklerin farkındayım.Burakta,Elmanderde,Umutta bu takımda ancak ve ancak alternatif oyuncular olur.Bilmiyorum senin Hayalindeki Galatasarayın hedefinde neler var.Ama benim hayalimdeki takımın hedeflerine ulaşması için bu oyuncular sadece alternatif olur.Oda yerli oyuncu kıtlığı olduğu için alternatif oluyorlar.Daha açık ifade etmemi istiyorsan Galatasarayın bu adamlardan daha kaliteli forvet oyuncusu alma gücü ve potansiyeli var olduğu için bunu başaramadıkları için inanılmaz kızıyorum iş bilmez yönetimlere.

Bu düşüncelerimi şimdi değil gol attıklarındada söyledim.Taraftarın çoğunluğu i bu futbolcuların fiziksel , teknik ve mental olarak bireysel analizini doğru bir şekilde analiz edemediği için oyuncuları yeterli görebiliyor.Birde futbol bilgisinden bihaber medya ve spor yorumcuları skora göre yorum yapıp takımları pohpohlayınca hiçbirşey görünmüyor.

Evet şu an Galatasaray taraftarının çoğunluğu Baltaya,Aydına sallamaya başlamış günün kötüleri,rezilleri olarak hatta Galatasarayın oyuncusu değiller deyerek noktayı koymuşlardır.Diğerleri onlara göre sadece ciddiyetsiz ve günlerinde değillerdir.

Şu maçta Aydının performansı Burağın performansının yanında devede kulak kalır.Bunları Burak golleri kaçırdığı için demiyorum.her futbolcu gol kaçırabilir hatta 3 pozisyon üst üstüsttede kaçırabilir,fakat o top kayıplarını,o pas tercihlerini hiçbir üst düzey oyuncu yapmaz.Ama ne yazık ki Umut Elmander,Burak üçlüsünden Burak gene kadroya ilk yazılacak oyuncudur.İşte o yüzdende benim için bu oyuncular sadece alternatiftir.

GS için alternatif değil o oyuncular.

Melo ancak Ekim'in ortasında ritmini bulur ama neden geçen sezon ki gibi ceza sahasına sürpriz koşular yapmıyor ya da yapamıyor bunu anlamıyorum. Bunun için kondisyon çok mu şarttır belli bir teknik kapasiten zaten mevcut.

Tamam reyiz Falcao yola çıktı geliyo te allam ya ne insanlar var şu dünyada

yalniz melo sanki 3 yas daha yaslanmis gibi oyniyor, en cok güvendigimiz adamin bu halde görmek, adama koyuyor.

Hasan Kabze: "Galatasaray'da oynadığım dönemde Alpaslan Dikmen tribün lideriydi. Mekanı cennet olsun."

Helal be Kabze :)

bugun dikkatimi cekti, kornerlerde selcuk, oyunun icinden emre colak ve aydin, hepsinin ortalari inanilmaz kötüydü.

selcuk ve aydin cok altina girdiler topun, emre colak ise tam tersine, hic kaldiramadi topu.

amrabatinda ortalari kötüydü bugün ama yinede tehlikeli oldu 2-3 ortasi.

Ana baba savunmada olan takımlara karşı çizgiye inmedikçe orta yapmak hiçbir fayda sağlamaz.O çizgiye de hızlı paslarla,topu rakibe vermeden,topu ayaktan aşmadan gidilir.Bu tür takımların çözüm yolu budur.Ama maalesef 2-3 maç önceki dar alan paslarını hiç yapamıyoruz.

'Burada hatırlanması gereken Alpaslan abidir. Ona da Allah'tan rahmet diliyorum''

- Hasan Kabze

yalniz melo sanki 3 yas daha yaslanmis gibi oyniyor, en cok güvendigimiz adamin bu halde görmek, adama koyuyor.

Sezon başlamadan gelmesin dedim keşke haksız çıksaydım. O süreçte daha hazır ve iyi oyuncular bulabilirdik belki neyse sağlık olsun kendine gelmesini bekleyeceğiz mecbur.

Geçen sezonda tam formumuzu 14. haftada Fenerbahçe maçı ile yakalamıştık ondan sonra belirli bir seviyede istikrarlı bir şekilde gitmiştik bu sezonda aynısı olur daha tam form tutamadık.

Geri
Üst Alt