STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Bu maçta teker teker oyuncuları eleştirmek bence çok doğru değil, zira takım olarak çok kötüydük.

salman nie ceza aldı küfür filan mı oldu tekrar soruyorum

salman nie ceza aldı küfür filan mı oldu tekrar soruyorum

'' burak yılmaz ''ı içimizdeki fenerbahçelilerden koruduğu için herhal.bikaç arkadaş burağa laf etmiş de soner abi.

Yok lan onun için sormadım yani olduki şimdi şöyle bi saydırıyım desem braga maçına kadarmı yani onu soruyorum

1 ay verirler : ) bak ben önceden sinirlendiğim için değil bilakis canım sıkılınca küfür ederdim.. ama o 1 ay eziyetti valla.

Semih'in MAN U peşinde Muslera MAN u nun radarında selçuk inan'ı barça izleyecek Türkiye'nin barcelona'sı Galatasaray bu takım 20 puan önde şampiyon olur 15 puan fark atar medya iyi çalıştı bizimkilerde yemi yedi ve maçı kaybetti sağlık olsun yapacak birşey yok

Salman bu foruma lazım. Fazla ceza almadığına sevindim.

1 ay verirler : ) bak ben önceden sinirlendiğim için değil bilakis canım sıkılınca küfür ederdim.. ama o 1 ay eziyetti valla.

Benimde şimdi canım sıkkın işte eğer braga maçına kadarsa ceza küfür edecem:D

ordu tam bir antifutbol takımı olmuş. sezon başından beri yurt içi yurt dışı izlediğim maçlar arasında, açık ara en kötü maçtı. yenildik diye söylemiyorum kesinlikle

Bende şimdi küfür etsem braga maçına kadarmı cezam

Ya abicim altı üstü 1 mac yenilmişiz, bütün oyuncular dökülmüş ne var bunda. Zaten iyi takım olduğumuz biliniyor bir bakmıssınız önümüzdeki 5 mac kazanıp en yakın rakibe 5-6 puan fark atmısız. Değermi ceza almaya :)

'' burak yılmaz ''ı içimizdeki fenerbahçelilerden koruduğu için herhal.bikaç arkadaş burağa laf etmiş de soner abi.

ben ettim buraka laf içimizdeki fenerbahçeli derken ne demek istiyorsun canım sen ? arkadaş bi oyuncuyu eleştirmeyecek fikrimizi söylemeyecek miyiz yahu :mad: bn salmanın bana karşı öle bişi yaptğına inanmıyorum umarım bana karşı bi kelamde bulunmamıştır arksından konuşmak olmaz şimdi sadece burakı eleştirdim bn..

ben ettim buraka laf içimizdeki fenerbahçeli derken ne demek istiyorsun canım sen ? arkadaş bi oyuncuyu eleştirmeyecek fikrimizi söylemeyecek miyiz yahu :mad: bn salmanın bana karşı öle bişi yaptğına inanmıyorum umarım bana karşı bi kelamde bulunmamıştır arksından konuşmak olmaz şimdi sadece burakı eleştirdim bn..

ben senin burağı eleştirdiğini bilmiyodum.kusra bakma.

Ya abicim altı üstü 1 mac yenilmişiz, bütün oyuncular dökülmüş ne var bunda. Zaten iyi takım olduğumuz biliniyor bir bakmıssınız önümüzdeki 5 mac kazanıp en yakın rakibe 5-6 puan fark atmısız. Değermi ceza almaya :)

Kardeşim sen beni yanlış anladın ben ondan bahsetmiyorum

hani şimdi hakeme falan küfretmek istiyorum şimdi,daha demin salman küfür edipte braga maçına kadar ceza aldı ya bende diyorum bende edersem braga maçına kadarmı onu soruyorum:yenieek:

Eğer öyleyse şu küfrü de aradan çıkartıyım(aftan yararlanalım bi nevi)

Geri
Üst Alt