Tahir Dede
Parçalı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 4.518
- 0
- 1.306
Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim
ujfalusi yi çok arıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir takım bu kadar mı sistemsiz, taktiksiz olur ? Galipte olsak, berabere de olsak, mağlupta olsak tek taktik top yekün hücum... Futbolda defans diye bir kavram var ama hocamız bunun farkında değil...
Zar zor, şansa bala bir gol atmışsın. Kullansana bunu. Yatsana üstüne. Yok biz illa 10 kişi gol atmaya gidicez...Elalem maç içinde 3-5 taktik değiştiriyor. Bizim hocanın tek bildiği hücum.
Zor günler bizi bekliyor. Ben çok karamsarım.
Ya Fatih Hoca artık bence rotasyon sevdasından kurtulup düzgünce şu defansı oturtsun Cris'in oynaması kadar gereksiz bir durum yok ortada ...
Kötü oynadı yada iyi oynadı anlamında söylemiyorum ama Dany & Semih ikilisi birbirine iyice alışsa her maç oynayarak güzel olmazmı yaa neden rotasyon neden ?
Sol bekde bence Riera ısrarı devam etmeli hocanın Hakan'dan daha yararlı olduğu aşikar he devre arasında gerçek bi sol bek almalıyız o ayrı ...
Melo'nun yerine Yekta başlamalı Melo toparlanana kadar net girdikten sonra çok istekli ve faydalı gözüktü Yekta ...
Hamit tam toparlanmaya başlamıştıki bu 2 haftalık sakatlık yine başa döndürmüş gibi onu İnşallah toparlar artık bianevvel yoksa skor taraftarının hiç onun arkasında durup kazanmaya yönelik bir çabası yok düşsede bide biz vursak modundalar ...
Emre ortaya geçene kadar kötüydü ama ortada iyidi baya , Burak'ı da beğendim özellikle golden sonra alan bulmaya başlayınca ne kadar etkili olabilceğinin sinyallerini verdi ...
Kesinlikle yaratıcı oyuncu eksikliği çekiyoruz devre arası Kaka hayal bence ama daha bi bütçemize uygun oraya o tarz bir oyuncu almalıyız ...
melo cikar, hemd enasil cikar
melo cikti, takim pas yapmaya basladi, top oynamya basladi, hareketlilik geldi.
özellikle defans bölgesindeki adamlar çok lakaytlik yapıyor muslera orda boğuşurken adamlar izliyor böyle birşey yok birileri bu adamların GALATASARAY da oynadığını anlatmalı. ayrıca sözde 3 tane süper forvetimiz var ama 3 ünü toplasan birtane adam gibi bulduğunu atan bitirici forvet etmez. transfer yapmasak daha iyiydi.
Dk 88 skor 1-0 rakip senin ceza alanında ard arda 4 kere topa vuruyo bu nası bi savunma anlayışıdır?
Selcuk , Burak yokken kral gibi futbol oynadi !!
Burak , Selcuk yokken gol krali oldu !!
Selcuk&Burak , Gs'a geldi , disko krali oldular ..
Dk 88 skor 1-0 rakip senin ceza alanında ard arda 4 kere topa vuruyo bu nası bi savunma anlayışıdır?
Yalansa yalan de.Melonun bu formu Selçuğuda bitiriyor.Yönetim ya Meloyu daha erken almalıydı ya da 4-4-1-1 e dönülüp bir ofansif ortasaha alınmalıydı Burak ta Amrabat ta katı defans yapan takımlara karşı oynayacak adamlar değil.Sahada lider oyuncu eksikliğimiz var.
onlara super diyen varsa doktora gorunsun bence...
bir kac mac ust uste kazanalim yine yildiz olurlar.