Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.791
- 16.137
- 2.538
Yaptığı harekete bak Emre'nin,sonra da siyaset futbola karışmasın.Sen karıştırırsan ben öyle bir karıştırırım ki.
Ne anlama geliyor o haraket?
Anlamadım da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptığı harekete bak Emre'nin,sonra da siyaset futbola karışmasın.Sen karıştırırsan ben öyle bir karıştırırım ki.
ailemden uzakta yaşıyorum arda kardeş 600 liraya bir geceleri bir petrol istasyonunda kasiyerlik yapıyorum. tek eğlencem bu forum eğer buysa sorun yemin olsun bir daha girmem foruma yeter ki siz kırılmayın.
nasil oluyor o bizde drogbayi kenarda tutariz ne buragi oynatiriz. ne var bunda. adamlarin 11 i bozuk siz alternatifli diyorsunuz ilginç.İslam Türk st: 6852992' Alıntı:Bizim 11imiz daha iyi ama şu bir gerçekki fenerin daha alternatifli bir kadrosu var. O kadar eksiğin olduğu bir maçta yedek kulübesinde Webo, Salih hamleleri var.
Ne anlama geliyor o haraket?
Anlamadım da
Ligimizin kalitesi işte renkdaş![]()
komiklik için değil ben biraz genel anlamda güdük kaldım insanlarla arkadaş olamıyorum zaten tartıştığım insanları bile hatırlamıyorum istersen beni engelle mesajlarımı görmezsin belki
![]()
ya bukadarda degil ama. 2 pass yapamiyor yahu bunlarfenerde bir sey oynadigi yok ama konya muthis kötü oynuyor vallahi.
bide bu digiturk ekrana zart zurt sifre gösteriyor sinir oldum onada kapatim vallahi![]()