STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

Erdal gibi beyin özürlü futbolcular Türk futbolunda olduğu sürece futbol gelişemez

ailemden uzakta yaşıyorum arda kardeş 600 liraya bir geceleri bir petrol istasyonunda kasiyerlik yapıyorum. tek eğlencem bu forum eğer buysa sorun yemin olsun bir daha girmem foruma yeter ki siz kırılmayın.

Ya ben eğlenme demiyorum da her mesajında da komik olmaya çalışmana gerek yok.

İslam Türk st: 6852992' Alıntı:
Bizim 11imiz daha iyi ama şu bir gerçekki fenerin daha alternatifli bir kadrosu var. O kadar eksiğin olduğu bir maçta yedek kulübesinde Webo, Salih hamleleri var.
nasil oluyor o bizde drogbayi kenarda tutariz ne buragi oynatiriz. ne var bunda. adamlarin 11 i bozuk siz alternatifli diyorsunuz ilginç.

Fener kendi g.tünden korkmasa her gidişinde pozisyon bulacak..

Konya kötü gözüküyor.

Her türlü farkli Fener galibiyeti tabiki bizim icin önemli

Bunlar Arsenal'e karsi iyice havalanir sanirim, gazeteler haber siteleri arsenal'in tüm oyuncularini sakatladi, müjde üzerine müjde verip duruyorlar

Arsenal'in zamaninda Kadiköy'de yürüyerek 5 tane attigini unutmayalim

Bize karsi oynayan ayni yeteneksiz oyuncu grubu sahada.

Mehmet Topuz sag kanatta resital yapiyor mesela. Amrabat'i bile durduramayan adam Podolski veya Chamberlain'i hayatta durduramaz.

Maci kapattim ama sunu da söyleyip öyle gideyim,

Sertan ile Erdal akraba/kardes falan herhalde

Lucarelli, Ivan Ergic her siyasi b.ku yerken sahada gollerden sonra adamın kralları, endüstriyel futbola karşılar ama Emre yapınca auvvvv....

bu arada bu emeniki eskiden daha hizli degilmiydi yahu. baya hizindan kaybetmis gibime geldi acikcasi.

ya bukadarda degil ama. 2 pass yapamiyor yahu bunlar :) fenerde bir sey oynadigi yok ama konya muthis kötü oynuyor vallahi.

bide bu digiturk ekrana zart zurt sifre gösteriyor sinir oldum onada kapatim vallahi :(

Aynen renkdaş izlenecek bi maç değil.Pazartesi gelse de kendi maçımızda keyiflensek :)

Eğer o yöneticiye destekleyen futbolcuya bir yaptırımda bulunmayacaksan yarın çıkıp Çarşı taraftarına siyasi olaylardan dolayı ceza verirsen senide hala seni savunanında gözlerini seveyim.

emre denen şerro rabia işareti yaptı. bakalım sporu siyasetten uzak tutmak isteyen yetkililer buna bir yaptırım uygulayacaklar mı? sanmıyorum tabi ki ama öyle bir sorayım dedim. bunların ki sporu siyasetten değil muhalefetten uzak tutmak :D

Geri
Üst Alt