STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

Konya bu ligde tutunamaz, Yobo'dan gol yiyenin bu ligde isi olmaz.

Bu arada kaleci tam bir KOVA

sen bu maçta kaleciye kova diyosan fenerle yapan her anadolu takımının kalecisi kova der geçersin.üstelik defanslar gol attı mı sağlam atar golün defansı forveti orta sahası olmaz bu da tam bir futbol cahili olduğunu gösteriyor.

fbnin atttıgı 2 gol de duran toptan.Onun dışında pozisyonları yok zaten.Konya çok zayıf.Maçta çok sıkıcı geciyor.2.yarıyı izlemeyeceğim.

verdigi ofsaydi gördünüzmü hakemin. bunlar nefes almasin ya. adam 3 metre geriden geliyor:redface:

Mısır'da siyasi bir olay yaşanmıyor. Mısır'da katliam yaşanıyor, buradaki olaylarla binlerce insanın hayatını kaybettiği, askerin kalabalıklara silahla ateş ettiği, gazetecilerin,kameramanların öldürüldüğü olayları eşit görmemek lazım bence.

Emre'nin o hareketi Mursi'yi desteklemek için yaptığını zannetmiyorum, Mısır'daki katliamı protesto etmek için yapmıştır diye düşünüyorum ben. Neyse bu olay konuşulur zaten, öğreniriz niye yapmış cezası neymiş...

Misir daki olayi protesto etmeyen insan degildir zaten.

Ama sen siyaseti spordan uzak tutcaz de. En ufak protestoya ceza ver. Daha sonra son zamanlarda Turkiye de akp nin siyasi simge olarak kullandigi o isareti yap , bu siyaset sayilmaz de. Hic samimi gelmiyor bana.

Ciksinlar adam gibi desinler siyaseti degil muhalefeti statlarda istemiyoruz diye.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Emre'nin arkası niye sağlam olduğunu yine gördük.

Bazi arkadaşlar birde ceza alacagını düşünüyor.

Saha içinde her türlü pisliği yapıp milyonlarca taraftarı birbirine düşman edip genç insanların bıçaklanmasına sebep olacaksın,sonrada bakın ben dünya gündemini takip ediyorum zulme karşıyım ayağına hükümete yaranıp kendini şirin göstereceksin.:mad::mad:

Auuuwww Fenerbahce cok güclü beyler. Sampiyon belli maalesef, ikinci kim?

Allahin capsizlari :) Rakip olamazlar bize, kimse merak etmesin.

Geri
Üst Alt