STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

Sporu da batırdınız. Daha da batırmaya devam ediyorsunuz. Yine stad yapıyoruz falan derler de ruhu gitti sporun.

-------------------Volkan-------------

Topuz--------Alves-----Yobo------H.ali

------------------------------------

-------------Podolski----Giroud---------------

Cazorla-------------Wilshere------------Wallcot

:D

Bu sene şampiyonluk gider diye endişelenmiyor değilim :(

ardayla bruma gelince de endişe etmeye devam et olur mu...ve daha ligin 1.haftasında hakemle oynamaya başlayan şu leşleri izlemeye devam et.açıkçası bende endişe ediyorum cas onayınca olaki fener küme düşer falan :redface-13: yazıkk

valla gezi olaylarında cenke destek vermiştim ve her sporcunun siyasi görüşü olmalı demiştim...burda da emreyi ne kadar sevmesemde bi siyasi görüştür kimsenin eleştirmeye hakkı yok ama burda cenke o gün kızanlar bugün emreye destek veriyorsa bıraksınlar ikiyüzlülğk yapmayı...

neyse şikeciler nasıl geçen seneden ilerleme mi var gerileme mi ?

Arada voleyboldan güzel örnekler gördük. Güzel yani, hakem güzel falan falan..

ya hanginizde digiturk var ?! bu ekrandaki sifre devamli cikacakmi her macda yahu :( 45 dk icinde 4-5 kere cikdi 1 dk boyunca her seferinde

Raad ol burda febe en fazla 2-0 yapsin

Emirateste 5 tane çakarlar bunları...

Turdan endişem yok ama Arsenal daha burada işi bitirir diyenler fazla yani burda zorlanacağını düşünüyorum . Malum Fener'in her maç penaltısı var. Penaltı olmasa bile girdikleri pozisyonları gole çevirme yüzdeleri bizden çok çok fazla. Aynı durum verilen pozisyonlar için de geçerli . Bize gelen gol olur , rakip Fener'e 80 dk tek kale oynar en kötü 0-0 biter. Neyse Salzburg öncesi de söylemiştim zaten boşa oynanıyor bu maçlar.

Abi Mısır olayı iç siyaset mi?Neyi nasıl düşünüyorsunuz pes!

Fener den cok daha iyiyiz ama eksikleri cok onlar gelince nasil olacaklar gormek lazim. Emenike de guclu oyuncu.

Cift forvetten vazgecip 4 2 3 1 devam edersek yine sampiyon oluruz bence.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben dayanamadım valla ilk golden sonra kapattım burdan sadece yorumları okuyarak takıp edıyorum. Dayanamadım artık sinirlerim zıplıyordu. Oyun yok vasat altılar ama galipler :)

Konya futbol takımı ise bizim halı saha takımı uzay takımı. Ligden ilk ve en erken düşecek takım konya

Dünkü Antalya bugün fener maçları adamı futboldan soğutur, futbol adına hiç zevk vermiyorlar..

Lig maclarini izlemek icin aylik 5 Euro bile fazla. Bence GSTV bizim maclari yayinlasin ayda 20-30 Euro ödiyelim. Hem hak ettigimiz parayi almis oluruz ve hak etmeyenler de para alamaz.

valla gezi olaylarında cenke destek vermiştim ve her sporcunun siyasi görüşü olmalı demiştim...burda da emreyi ne kadar sevmesemde bi siyasi görüştür kimsenin eleştirmeye hakkı yok ama burda cenke o gün kızanlar bugün emreye destek veriyorsa bıraksınlar ikiyüzlülğk yapmayı...

Aynen bende bunu soyluyorum.

Yasak varsa iki tarafada olacak sadece muhalefete degil.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Konya'da hiç iş yok, o yüzden Fener ne oynuyor dersen bence bu rakibe karşı yine bir şey yapmadılar.

ya hanginizde digiturk var ?! bu ekrandaki sifre devamli cikacakmi her macda yahu :( 45 dk icinde 4-5 kere cikdi 1 dk boyunca her seferinde

Her maç çıkıyor o yapacak bir şey yok korsan yayını tespit etmek için yapıyorlar sanırım

Geri
Üst Alt