STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Ligin sadece ilk çeyreğini biraz geçtik sakin olun gençler.

Bu maçta baldan bahsedenler derhal terketsin forumu, siz GS taraftarı olamazsınız, nerenizle izlediniz arkadaş maçı?

Bu kaç oldu son dakikalarda bu kadarda olmaz ya olmayan faulden geldi gol

Ligin kaçıncı haftası oynandı Fenevin kaçıncı 90+5'inci golü bu. Zaten 90+2 veya 90+3 görmedim. En aşşa 90+4 banko. Allahsız kitapsız şerefsizler.

Bursa çok yatti bu basil defans

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem yardimi olmasa, en az 4 maglubiyet daha almislardi.

Ben boyle bir is gormedim.

Bugün konuşsa konuşsa yine benim avatarımdaki adam konuşurdu ve yine Hıncal Uluç gibi zihniyetler neden doğruları söyledin diye Türkiye'den sürgün edilmesine uğraşırdı.

Ulan daha geçen iki üç sene önce patlak vermedi mi bunların şike olayları daha nasıl satın alabilirler maçları , hakemleri , rakip takım oyuncularını anlamak mümkün değil , bal mı şike mi bilmiyorum ama bir şey olduğu kesin.

nerde kalmıştık oray evet lig bitti maalesef:(

Atıyorlar abi öyle ya da böyle. Pozisyonda faul yok ama sen atamıyorsun adamlar bir türlü atıyor işte. Haftaya son dönemdeki savunma hatalarını yaparsak faturası çok ağır olur demedi demeyin.

haftaya fark 3e iner her şeyin bir sonu vardır haftaya yeneceğiz Allah'ın izniyle

Fener'i bu hale getiren biziz resmen kendi kendimize yaşadığımız sorunlar uzaklaştırdı bizi zirveden.

İkinci olalım gerisi zerre umrumda değil.

Yahu hepsini geçtim son dakikada en kritik anda adam bomboş topa vuruyor savunmacı yok bu nasıl iş ,

Haftaya 3 tane de bize atarlar maalesef durum bu.

Geri
Üst Alt