STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

1455185_576852019030739_313064581_n.jpg

açıklaması yok riera oynardı sabriden sol bek ceyhundan sağ iç çıkarmaya çalışıyor adam

Riera'yı solda oynattı mı kimi kesecekti yabancılardan.Eboue'yi kesip sağda Sabri'yi oynatırdı hiçbir şey fark etmezdi yine.Sabri,Sabri'dir sonuçta.

Akbaba gibi her yere üşüşmeyin kardeşim be .Yeter artık Terim'iniz gitti kardeşim gitti.Senin gibi 3-4 tane adam var her şeyi Terim'e bağlıyorsunuz...

Terim'le alakası yok bunun. Yeni hocanın gelmesi, sistemin oturması, kan uyuşması derken zaten süre geçer. Aynı hoca sistemine uygun oyuncular da isteyeceğinden hoca değişimi sene sonlarında yapılınca sağlıklıdır.

Fenerin + lari !

1) Turk futbolcu bollugu . Her pozisyonda var Forvet haric

2) Saglam bir Loby var

3) TFF si var

4) Hakemleri var

5) Kufurleri serbest

6) Rakiplere tehdit serbest

7) Sike serbest

taiwonun yaptigina penalti diyorsan futbol bilgine hayran kaldim!

Sen kendi futbol bilgine yan koçum taiwonun yaptigi yüzde 100penalti tartismam bile civellinin pozisyonunu vermeye bilirdi ama

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-eboueyı kes,riera sol beke koy sabri sağda kalsın

2-stoperde ceyhunu kullan riera sola eboue sağa gecsın

care yokmuş gibi konuşuyorsunuz s

Stoperde Ceyhun hata yaptığında da "Ceyhun'dan stoper yaratmaya çalışıyor" falan diyeceksiniz, bahane bitmeyecek. Takımın planlamasını yapan kişide suç.

fenevin %100lük penaltısı ve bursalının kırmızısı verilmedi webonun pozisyonunda. hakem o pozisyondan sonra bedavaya faul çaldı fenere

fenerin ilk golü fauldü webo adamı itti kuyt kalecinin çıkmasını engelledi

egemen ilk yarıda penaltılık iki pozisyon yaptı

son dkdaki frikiki saymıyorum zaten

Bu sene gecti gelecek sene de geciyor daha halen YABANCI sinirina el atilacak !! Yargitay karar verecek !!

fenevin %100lük penaltısı ve bursalının kırmızısı verilmedi webonun pozisyonunda. hakem o pozisyondan sonra bedavaya faul çaldı fenere

ya fener maçlarında fenerle oynayan takımların verilmeyen penaltıları ne olacak ?kasımpaşa,gençlerbirliği...olsun öyle arada.kaç tane faullü gol attılar...kasımpaşaya,gençlere...bedavadan puan..

çıkmayan kartları saymadım bile...

3 maçtada son dakikada gol atmasalar puanlarımız eşit olucaktı..

b

Bugun Fenerin adam akıllı bir tane pozisyonu varmı attıkları gollerin hepsi duran top , Sow Webo Emenike gibi düz oyuncularla yapabilecekleri en fazla bu.

Sen kendi futbol bilgine yan koçum taiwonun yaptigi yüzde 100penalti tartismam bile civellinin pozisyonunu vermeye bilirdi ama

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kocum benim iyi göz atarsan tamamen omuz mücadelesi oldugunu görebilirsin, güzel kardesim.

aynı sey mi sabrinin sağda olması yapmayın su körü körüne savunmayı bırakın Ceyhun sag ıc tercıhı nasıl yanılşsa sabrıde sol bekte yanlış hem riera juve macıda fena değildi ligde rahat rahat oynar zaten nıye kullanmaz anlamış değilim

Geri
Üst Alt