STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

Dönem başında zaten 6+0+4 kuralıyla lig Fenerbahçe için biçimlendirildi...

Üstüne bizim bu kuralın da etkisiyle yanlış transfer politikamız,iç meseleler yaratmamız ve

Fenerbahçe'nin açlığı derken farkın bu hadde gelmesi normal.

Bu farktan sonra fb zor bırakır gibi liderliği çünkü ipler sadece bizim elimizde değil. Kaldı ki TFF devreye bir şekilde girecektir tökezlerler ise.

Eğer bu puan farkını Bjk yapsaydı farklı konuşurdum.

Hatta yabancı olayı gündeme geldiğinde M.Demirkol ; " Eğer yabancı sınırı kalkarsa Fenerbahçe'ye haksızlık olur" demişti.

O günden beri defterden sildim onu.

Hatta yabancı olayı gündeme geldiğinde M.Demirkol ; " Eğer yabancı sınırı kalkarsa Fenerbahçe'ye haksızlık olur" demişti.

O günden beri defterden sildim onu.

Alper transferi yüzünden dedi bunu. Ne Alper'miş yahu, Türk futbolunun statüsünü değiştirdi mübarek.

Bize saldıran anadolu takımları bunlar karşısında kuzu gibi maşallah.kuzu parçası hepsi aferin size karaktersizler.

Dönem başında zaten 6+0+4 kuralıyla lig Fenerbahçe için biçimlendirildi...

Üstüne bizim bu kuralın da etkisiyle yanlış transfer politikamız,iç meseleler yaratmamız ve

Fenerbahçe'nin açlığı derken farkın bu hadde gelmesi normal.

Bu farktan sonra fb zor bırakır gibi liderliği çünkü ipler sadece bizim elimizde değil. Kaldı ki TFF devreye bir şekilde girecektir tökezlerler ise.

Eğer bu puan farkını Bjk yapsaydı farklı konuşurdum.

Volkan

Gökhan

Egemen

Caner

Mehmet

Emre

Alper

Türkiye ligi seviyesine göre 7 tane üst düzey yerlisi var heriflerin. Seneye 6 yerli zorunlugu olacak, Emre'nin pili bitiyor ama yine de fazlasiyla yeterli..

Volkan

Gökhan

Egemen

Caner

Mehmet

Emre

Alper

Türkiye ligi seviyesine göre 7 tane üst düzey yerlisi var heriflerin. Seneye 6 yerli zorunlugu olacak, Emre'nin pili bitiyor ama yine de fazlasiyla yeterli..

+ esas önemli nokta bizimkiler oldukça kötü.. Zaten bu yüzden getirildi sınır. Yoksa fb'ye de yaramıyor ama Galatasaray'a daha çok zarar veriyor. TFF ve Fb'nin amacı da buydu. Bir de TFF üstüne Fatih Terim olayını getirdi,tabi bizim de süreçte hatalarımız oldu...Yani bize kin tutanlar şu an Türk futbolunun karar organları. O yüzden bazı şeylerde daha dirayetli durmamız gerekiyordu, çabuk çözdüler bizi...

Biz Antalya ve Rize'ye nasıl puan verdik ya?Sinir oluyorum aklıma geldikçe.

Volkan

Gökhan

Egemen

Caner

Mehmet

Emre

Alper

bunlarmi ust duzey yerlilerimiz ozaman vah Turk futbolun haline deyim :)

Volkan

Gökhan

Egemen

Caner

Mehmet

Emre

Alper

Emre seneye top oynayamaz. Atletico'dan kalanları tüketiyor seneye bir şey kalmaz.

Mehmet tek yönlü bir oyuncu.

Caner hakemler tarafından kollanmadığı anda hiç bir maçı tamamlayamaz

Egemen'in de Caner'den kalır yanı yok. Çok faullü oynuyor. Bu sezon aleyhine düdük çalınmadığı için göze batmıyor.

GG kaliteli ama sakatlık adet ve süreleri artmaya başladı.

Alper ellerinde uzun vadeli yararlanabilecekleri tek oyuncu.

Biz Antalya ve Rize'ye nasıl puan verdik ya?Sinir oluyorum aklıma geldikçe.

Hadi Bursa-Eskisehir ve Fener'i kac yildir yenemiyoruz deplasmanda

Akhisar'da evinde neredeyse yenilmeyen bir takim ama

Antalya ve Rize'yi iceride yenememenin mazereti gercekten olamaz. Bir sürü puan kaybina ragmen ektradan 4 puan demek suan 5 puan geride olmamiz demekti.

Hesaplar basittir zaten, Fener bize gelecek, yenersek fark zaten 2. Zorlu deplasmanlara gidecekler derken bir umut olabilirdi.

Emre seneye top oynayamaz. Atletico'dan kalanları tüketiyor seneye bir şey kalmaz.

Mehmet tek yönlü bir oyuncu.

Caner hakemler tarafından kollanmadığı anda hiç bir maçı tamamlayamaz

Egemen'in de Caner'den kalır yanı yok. Çok faullü oynuyor. Bu sezon aleyhine düdük çalınmadığı için göze batmıyor.

GG kaliteli ama sakatlık adet ve süreleri artmaya başladı.

Alper ellerinde uzun vadeli yararlanabilecekleri tek oyuncu.

Türk oyuncular öyle kalitesiz ki bu adamlar birinci tercih oluyor. Milli takimdada oynayan adamlar bunlar zaten. Avrupa'da hicbir ciddi rakibe karsi bunlar is yapamaz. Spartak Moskova bile kevgire cevirdi, Lazio italya'nin bilmem kacinci takimi, puan tablosuna bakmazlar. Marsilya eskisi kadar kuvvetli degildi, Gecen sezonun en kötü Benfica'sini iceride sadece 1-0 komik bir golle yendiler diye seviniyordu adamlar, Benfica antrenörü yenilgiden sonra sevincliydi. Tüm fenerlilere dedim bu yetmez diye ve yetmedi. Az kalsin uyduruk penaltiyla cikiyorlardi ama :D

Sampiyonlar Ligi bile degil, UEFA'ydi bu maclar.

Hadi Bursa-Eskisehir ve Fener'i kac yildir yenemiyoruz deplasmanda

Akhisar'da evinde neredeyse yenilmeyen bir takim ama

Antalya ve Rize'yi iceride yenememenin mazereti gercekten olamaz. Bir sürü puan kaybina ragmen ektradan 4 puan demek suan 5 puan geride olmamiz demekti.

Hesaplar basittir zaten, Fener bize gelecek, yenersek fark zaten 2. Zorlu deplasmanlara gidecekler derken bir umut olabilirdi.

Hala umut var da ilk yarı bitmeden fenerle farkı 6-7'ye indirmemiz lazım.Ayrıca Avrupa'da devam edersek fener şampiyon olur.Elenmemiz lazım bence.

Geri
Üst Alt