STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

Heyecan yapmayin mac fenerin.

Bal, olmadi karsi takim oyuncusu, olmadi hakem, 90+4'te atar maci alir fener.

Yalnız şunun da altını çizmek lazım artık Türkiye'de biz dahil kimse 4 sene üst üste şampiyon olamaz.

Futbol eskisi kadar temiz ve saf değil ne yazık ki..

İşin içine rekabeti sokmalılar ki para kazansın büyük şefler...

fenerin kaç golünde canerin katkısı var.bizim beklerden öyle bir şey görmüyorum.egemen de gayet iyi oynuyor,gol de atıyor arada bir.

uğur bu konuda haklı gibi gözüküyorsun ancak kaçırdığın bir nokta var ki çok önemli.o da caner bir sol bek gibi değil sol açık gibi oynuyor.bu nedenle arka tarafta aslında çok fazla boşluk bırakıyorlar.o noktayı iyi kullanan takımlarında bunlara ne kadar zorlu dakikalar yaşattığı da bir gerçek.

fb 1-2 maçta puan kaybederse sonrası çorap söküğü gibi gelir. Ama kaybetmiyorlar işte. Herifler son saniyede 3 maç kazandı. Sonra da bize ballı diyorlar. :)

fanatik cimbomlu olarak bile buna iyi güldüm abi. böyle birsey mümkün degil.

valla engin konusunda bir şey diyemeyeceğim de kesinlikle egemen konusunda haklı.zan egemenden daha iyi bir stoper.egemen stoperliği bile bilmiyor net.özellikle yapılan ortalarda topu ortaya göndermesine dikkat edin.bunu daha 10 yaşında futbola stoper olarak başlayan çocuklara bile öğretirler.

Fener rahat oynuyor , 55 -56'ya kadar bir tane atar ha atamadı mı 95. dk ne güne duruyor.

Egemen iyi stoper filan değil.Stoper yoklugunda oyuncu oldu işte.Kazmanın teki.

Bal yazıp 1907'ye gönderin. fb'nin 90+ kaçta gol atacağı cebinize gelsin. :)

ben nedense ersün yamala güveniyorum ya, 2 maç üstüste puan kaybetsin fener toparlayamaz takımı bu mal, klasik ersun yanal takımı lige iyi başlar sonra çöker

Egemen = kazma nr.1

Antalya hiç top yapamıyor. Şansa bi gol attılar yemeseler keşke. Ama zor

.

Ekli dosyalar

• fettWcT.webp
    fettWcT.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 199
yine şom agzinizi açmayin yahu itici oluyorsunuz.

webo yere atliyor.

Egemen kazma mazma ama öküz gibi adam. Süper lig'de başarılı olmak için böyle sert futbolcular lazım.

Geri
Üst Alt