STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

Beyler bosa caninkizi sikiyorsunuz...

f5 bu sene sampiyon;bence suana kadar da hakediyorlar...

Gercekci olalim f5 bugun yenilseydi bile bizden bir sey olmayacagi icin degisen bir sey olmazdi...

Saliverin gitsin;asil hedef 2.lik olmali...

Bir zahmet onu da olalim...

Bu arada selcugun sutuna hayran kaldim...

FB'nin forvetleri bizimkilerden cok cok cok daha iyi. Drogba disinda bizim forvet oyuncumuz yok. Sow, Emenike at gibi adamlar, Webo da öyle böyle goller atiyor. Ciddi bir kalite farki var. Bizimkiler 1 metre top süremezken FB'nin oyunculari adam calimlayip asist bile yapiyor. Drogba da olmasa fark daha da acilmis olurdu.

yahu siz cocukmusunuz, bazilari demis iste 90 da atarlar diye, nolmus bunda? Hep 90 da atmiyorlarmi ? sanki buradakiler boyle deyince Fenerli oyuncular motive mi oluyor?

kendinize gelin, sinirlisiniz diye millete saymayin gidin disariya hava alin sonra gelin, ALLAH ALLAH...

Şaka gibi, bize karşı nasıl oynuyorlar FB'ye son dakikada verilen kaçıncı maç.

Haftaya büyük ihtimal bjk'yi de geçerler, ilk yarı bu adamlar puan kaybetmez gibi. Tek umudumuz 2.yarı olacak bizimde tüm maçlarımızı kazanmamız lazım 9 puanlık farkı koruyalım bare.

Beyler bosa caninkizi sikiyorsunuz...

f5 bu sene sampiyon;bence suana kadar da hakediyorlar...

Gercekci olalim f5 bugun yenilseydi bile bizden bir sey olmayacagi icin degisen bir sey olmazdi...

Saliverin gitsin;asil hedef 2.lik olmali...

Bir zahmet onu da olalim...

Bu arada selcugun sutuna hayran kaldim...

evet çok hakediyolar gerçekten..bu ne ''kör'' bir yorumdur..kaç tane gol attılar hakem sayesinde..averajları sırf hakemden.

k0ymk.png

bakmayin gitsin pisliklerin maçlarina. Eve geldim baktim yine son dakika almişlar. Bikere bu ülkenin başindaki gözümüzün içine soka soka bunlari destekliyor, kolluyor ve koruyor. Eh tabi o kollayinca herkes onu taklit edecek. O ne diyorsa o.

Şaka gibi... 4 deplasman maçında son dakikalarda 8 puan inanılır gibi değil.Dünyada eşi benzeri yoktur.Golde şerefsiz Serkan nasıl yemiş vücut çalımını gerizekalı herif.

Diarra'ya niye saydırıyorsunuz la boş kaleye falan kaçırdı da dönen top gol mu oldu ?

ersun yanal kalbine yenik düşmese bari sezon sonuna kadar

Çeptalk

O değilde Burak la sürekli oyuncu diye dalga geçenler Webo gibi en büyük sahtekara ses çıkartmazlar.

Geri
Üst Alt