- 2 Temmuz 2011
- 138.775
- 59.314
- 5.488
neyse gökten adalet de yağacak elbet o sahaya...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine son dakika :-(. Kacinci bu ya... Ama mallar savasiyor son dakikaya kadar ve bir sekilde atiyor. Bizimkiler ise son dakikada penalti (Melo) dahi atamiyor :-(
Beyler yatiyodum kalktim direk livescore'a baktim... dakika 81 civariydi 1-1 di
whatsappden fenerli arkilere dedim 89'da sow cakar raad olun diye
demezolaydim.
Yine son dakika :-(. Kacinci bu ya... Ama mallar savasiyor son dakikaya kadar ve bir sekilde atiyor. Bizimkiler ise son dakikada penalti (Melo) dahi atamiyor :-(
fener le bizim en buyuk farkiminiz nedir?
bakiyorum adamlar yenilmeyi kabullenmiyor, son dakika falan bi kenara adamlar habire nasil gol atariz diye bakiyorlar, mesela bizim takim 1-0 yenik duruma dussun bi panik basliyor, acemi bebekler gibi, 2-0 oldumu isterse dakika 30. olsun maci birakiyorlar, biz kaybettik falan diye, fenerli oyuncularda bunu gormuyorum hic..
demezolaydim.
bi sus la,5.mesajin gelmissin aklin sira sikecileri oyüyosun bal degilmis savasiyolarmis.bas git ku$ kafasine
+ adamların forvetleri kanatta da oynatılsalar ağlamıyor işlerini yapıyorlar
Al işte geldi bir tane dahaŞunun son mesajlara baksanıza
Yahu Teo bazen çok düz düz konuşuyon. Bende zaten top oynuyorlar demedim. Ama bizden fazla savaşıyorlar, koşuyorlar. Rakiplerin kalitesi belli zaten, en nihayetinde de atıyorlar bir şekilde.
Türkiye standarlarının üstünde sadece Avrupa'da oynasalar madara olurlar zaten..
Ama burası için yetiyor işte...
ben adi soyadi yildirim olan herkesten şüphelenirim. bunlar yildirim tarikatindan.gariptir napsin sevinmeye gelmiş.
D
demezolaydim.