STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

neyse gökten adalet de yağacak elbet o sahaya...

Evet bunu koymak farz oldu :D

bonnie-kanarya-yemi-2851_1_161455.jpg

Basın gidin şimdi yuvanıza

fener le bizim en buyuk farkiminiz nedir?

bakiyorum adamlar yenilmeyi kabullenmiyor, son dakika falan bi kenara adamlar habire nasil gol atariz diye bakiyorlar, mesela bizim takim 1-0 yenik duruma dussun bi panik basliyor, acemi bebekler gibi, 2-0 oldumu isterse dakika 30. olsun maci birakiyorlar, biz kaybettik falan diye, fenerli oyuncularda bunu gormuyorum hic..

+ adamların forvetleri kanatta da oynatılsalar ağlamıyor işlerini yapıyorlar

Yalnız şuda bir gerçek ki. Aynı durumda biz olsak 90+larda skoru kabulleniriz hatta 1-2 atak banko veririz şansa artık girer veya girmez. Girerse zaten bitmiştir girmezsede ancak top şişiririz ileriye

Rahat olun ya hepimiz yenerler diyorduk zaten

Ama f5li bi arkadaşla izliyorduk maçı

arkadaş 2 hafta puan kaybedersek dağılırız dedi

ha bide Selçuk 30metre bi pas attı

yine fbli arkadaş selçuk, sabri kadar kötü bir futbolcu değildir dedi

ardından selçukun efsanevi şutu geldi :D

neyse ardından ettiği küfürleri yazmim

Yahu Teo bazen çok düz düz konuşuyon. Bende zaten top oynuyorlar demedim. Ama bizden fazla savaşıyorlar, koşuyorlar. Rakiplerin kalitesi belli zaten, en nihayetinde de atıyorlar bir şekilde.

yav saha icinde her iki takima esit adaletle yaklasildiginda savasmak bir anlam kazanir,hakemleri federasyonu arkalarina almislar neyi savasiyolar,her mac ayni hikaye tiriskadan penalti,kirmizi kart verme,uzatmanin uzatmasini oynat boyle savasmak olmaz diyorum bende.savasmak bunlarin elle kolla gol attigi hakemlerin bunlara calistigi yil bizim verdigimiz savasti ve savasarak kazanilan sampiyonluktu

Bu ara çok ceza aldım. Küfür edecem edemiyorum. Biri benim yerime edebilir mi

Şans, hakem, vs... Bunları nir geçin.

Futbol iyi ve hırslı futbolcular ile oynanır. Bizde bir kaç futbolcu dışında ikisi de mevcut değil.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Geri
Üst Alt