STSL 13/14 H:14 | Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 7 Aralık

Sonradan oyuna giren kelküllüm zarar,insan 30 dakikada hicmi olumlu birsey yapmaz arkadas

Golde nasıl bomboş bırakıyorlar adamı akıl alır iş değil.Bu feneri patlayacak ama ne zaman göreceğiz bu bal bir yerde duracak elbet

90 artı 5 te 3 olur.

kalan 3 maça bakıyorum bir fbye bir bize bana kalırsa devreye kadar fark 15 olur

bu serefsizler yuzunden allaha olan inancimi kaybedicem yakinda... nasilda olur allah bu kadar pislik bir camiaya boyle bir bal verir.

adamlar ya uzatmada, yada duran toptan.

yahu niye sinirleniyorsunuz bu çöp kadroyla şampiyon olamayacağımız belli puan farkının azalmasını bekliyorsunuz artmazsa dua edin

Alan memnun satan memnun. Şikeli bir maç izledik ve boşuna günaha girdik.

Fenerin balı; rakiplerinin çok malca oynaması, adamlara gelen süt dökmüş kedi kesiliyor. İnanılacak gibi değil.

2011'de yine buralarda bu maçların enteresan olduğunu söylüyorduk, çoğu üye'de fenerin fizik üstünlüğü çok iyi oynuyolar falan diyorlardı.

Bildiğin kopyası bu sezon. Ama sen şike yapan adama ceza vermezen o adam hala kulübün başında başkan olarak durursa, daha kötüsü bir kulübün başkanı olan adam 1 sene içeride yatıyor ve hala o kulübün başkanı ise o ülkenin adalet sistemi çökmüştür aga.

Bu sene şampiyon olmazsak bile Arena'da tokatlamamız lazım bu ibişleri,yoksa olmaz,valla olmaz,şöyle sağlam bir tecavüz etmeliyiz,Volkan ayısının o çaresiz hallerini,Emre'nin ''Bittik biz beyler'' laflarını duymak istiyorum o maçta.

Kimse " Adamların fiziği masalı "anlatmasın ...

Aynı takımlar bize karşı nasıl oynuyor son dakikalarda onu hatırlayın sadece

Geri
Üst Alt