STSL 13/14 H:15 | Fenerbahçe 4-0 Akhisar Bld. Spor | M.S | 13 Aralık

Sabrin sonu selamettir.

Bekleyin elbet bunlarin baslarina gelecekleri vardir.

Pardon ben yanlış yazdım. Ceza yazacaktım. Dediğim gibi ülke bazında ceza almaya razı olup yine de fb'ye ceza vermezler.

ülkeden bahsetmiyorum zaten

bizde işlerin nasıl gittiğini herkes biliyor

herkes uefa ceza vermez cas onamaz diyordu ne oldu ?

haşırtt diye geçirecekler

mecburen kupaları alınacak

taraftarın gazı alınsın diye şampiyon yapacaklar

Ortam neden bu kadar geriliyor anlamıyorum adamların kazanacakları zaten belli boşverin sıkmayın canınızı ya ikinci yarı herşey çok değişecek inanın.

sana ne la ota boka atlamak zorundamisin? herkesin mesajini alinti yapip laf soktugunu mu saniyon? Allah'in hamzasi desek suc, Allah yok dunyadaki hamza desek suc. Hersey suc begenmiyosan Block yaparsin guzel karde$im hadi isine.

ağır ol ufaklık türk ve müslüman düşmanı olduğunu bu kadar ulu orta yerde söyleyemezsin

ağır ol ufaklık türk ve müslüman düşmanı olduğunu bu kadar ulu orta yerde söyleyemezsin

iftira atma turk ve musluman dusmani falan degilim. bilip bilmeden insanlari suclama.

ayrica hamzaya karsi soylenen hitabi begenmiyosun millete alttan alttan laf sokuyosun hos degil bu yaptigin.

ülkeden bahsetmiyorum zaten

bizde işlerin nasıl gittiğini herkes biliyor

herkes uefa ceza vermez cas onamaz diyordu ne oldu ?

haşırtt diye geçirecekler

mecburen kupaları alınacak

taraftarın gazı alınsın diye şampiyon yapacaklar

Uefa kendi organizasyonlarında istediği cezayı verebilir ki verdi zaten. Ama ülke federasyonlara direk müdahele edemiyor bildiğim kadarıyla.

dogru Hamzaoglu milli takimda yardimci antrenör olmasaydi, Sonko kirmizi kart görmeyip Fener gol atamayacakti ve hakem adil yönetecekti maci

Adamlar deplamsanda gol atamamış bu kuşlardan mı puan alacak..

Bu maç umrumda değildi açıkçası bu hafta önemli olan kazanmamamız ve rüzgarı arkamıza almak...

iftira atma turk ve musluman dusmani falan degilim. bilip bilmeden insanlari suclama.

ayrica hamzaya karsi soylenen hitabi begenmiyosun millete alttan alttan laf sokuyosun hos degil bu yaptigin.

şimdi adam gibi bütün türklerden ve hamza isimli insanlardan herkesin huzurunda özür dile

bu forumda birisi siyahi futbolcu yazdığı için ırkçılıkla suçlandı senin yazdığın şey çok daha ağır

dogru Hamzaoglu milli takimda yardimci antrenör olmasaydi, Sonko kirmizi kart görmeyip Fener gol atamayacakti ve hakem adil yönetecekti maci

Hamza bahane. Buradan konuyu açıp Terim'e laf sokalım çabaları:)

Hamza ile Terim'e bu kadar hakaret edenlerin çoğu için Galatasaray 3-5 senelik bir takım.

(Eleştirenler demiyorum hakaret edenler diyorum)

Geri
Üst Alt