STSL 13/14 H:15 | Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş | M.S | 15 Aralık

o değilde fernandes sahaya giren elemanı görmediği için gelen darbenin ardından kendini penaltı beklentisiyle yere atıyor ama sonuç :(

[attachment=5748:dwğşaldwa.png]

Açıklamaya bak .

Ekli dosyalar

• dwğşaldwa.webp
    dwğşaldwa.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 240
kasımpaşanın da ciddi şansı olduğunu düşünüyorum, bütün takımlar kasımpaşaya çalışabilir istemeyerek de olsa..

Yedirmezler bro sene başından beri diyoruz Fb'yi şampiyon yapacaklar . Biz herşeye rağmen bu kadar fark yemezdik ama sindirdiler işte . Yine de suçun büyüğü kendi beceriksizliğimizde ve bir de ego savaşları tabi .

ben bu olayların siyasi bağlantılı yada siyasi nedenli olduğunu düşünüyorum

sahaya girip fernandese vuran adam kasımpaşa tribünlerinden sahaya atlamış. ligtv

bi bu eksikti şikecilerden sonra bide bu iktidar kuzusu kasımpaşa cıktı. daha neler görecez

Gezi falan ne alaka, komplo teorilerine gerek yok.

tüpçü eski kulübüne şirin görünmek için fırsatı buldu bu maçı tekrar eder demedi demeyin aha buraya yazıyorum imzamıda atayım

vkr3t.png

Bugünün tek artısı 3. sıraya yerleşmemiz:happy::encouragement:

Lan yine mi bunlar olay cikartmis. Yeter ulan simdi yine siyasi diyip kurtarirlar.. Verin 15 mac ceza.

Gezi falan ne alaka, komplo teorilerine gerek yok.

Aynı fikirdeyim ama Kasımpaşa büyüklerle oynarken kollanan ilk takım olabilir bu yıl. Sebebi ise malum. Bizzat direktif olduğunu sanmasam da hakemler büyük baskı altındalar. Kasımpaşa aleyhine yanlış taç verseler habertürk linç ediyor adamları hedef göstererek. Göçek'i baskı altına alarak net penaltımızı yediler.

O taraftarlar İnönü de Galatasaray maçında eboue nin kışkırtmalarında sahaya atlamadılar .

Bazı şeyleri görmek için alim olmaya gerek yok. Sabotaj olduğu apaçık. Hem bizim maçta hem bu maçta.

Adam sahaya giriyor vurana kadar hiçbir güvenlik görevlisi peşinden koşmuyor. Adam vuruyor futbolcular geliyor artık tekme atıyorlar vs polis güvenlik hala yok. Yalandan sonra gelip alıyorlar adamı, DHA da hemen haber giriyor adam Beşiktaşlı diye.

He bjk lidir orasını bilmem ama sabotaj olduğu belli

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O taraftarlar İnönü de Galatasaray maçında eboue nin kışkırtmalarında sahaya atlamadılar .

Bazı şeyleri görmek için alim olmaya gerek yok. Sabotaj olduğu apaçık. Hem bizim maçta hem bu maçta.

Adam sahaya giriyor vurana kadar hiçbir güvenlik görevlisi peşinden koşmuyor. Adam vuruyor futbolcular geliyor artık tekme atıyorlar vs polis güvenlik hala yok. Yalandan sonra gelip alıyorlar adamı, DHA da hemen haber giriyor adam Beşiktaşlı diye.

He bjk lidir orasını bilmem ama sabotaj olduğu belli

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İyi de adam Kasımpaşa tribününden inmiş. ve muhtemelen Kasımpaşa hükmen yenik sayılabilir?

Geri
Üst Alt