STSL 13/14 H:18 | Fenerbahçe 2-1 Torku Konyaspor | M.S. | 27 Ocak

bizim hocaa maç içinde 90 defa sistem değiştirsin

Arkadas adamlarin defans oyuncularinin skora katkisina bakin. Caner egemen alves gt. Toplam 15 gole katkilari vardir.

Bize bak eboue sabri zan semih chedj balta riera. 3 etmez galiba.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyler maçı takip etmeniz hata şikecilere Bok atmayın onlardan bile beteriz her mevkide şuan form olarak

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim forvetlerimiz atamiyor

adamlarin stoperleri atiyor

sonrada sampiyonluk bekliyoruz...

Sen kendin Antepi yenemiyorsun, ayip be ayip. Paralar zıkkım olsun doymuşlara

Burada fenerin galibiyetlerine kızmamızın mantığı nedir? Yak yık ortalığı bu adamlar şike yaptı niye ceza almıyorlar de bu ne biçim yabancı sınırlaması deBu nasıl bir çifte standart federasyonu de yönetim olarak yak yık ortalığı..Sonra alves atılmadı penaltı verilmediği konuşmanın mantığı yok ki,ezik bir yönetimimiz var anlamıyorum şu şike belası bizim başımızda olsa aziz ceza almamız için takımı ligden çekerdi

Şu Konyaspor'da oynayan Tolga ne zaman top gelse ayağına hepsi rakibe

Yok arkadaş. Bunlardaki bu hırs, mücadele arzusu oldukça kolay kolay puan kaybetmezler. Adamların stoperleri maç kazandırıyor. Bizim forvetlerimizin kıçı kalkmıyor.

Alves katil

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haha hakem tam eyyamci sabahtan beri faul calmadi fenev öne gecince faul calmaya basladi yine sari kart verdi feneve :D:D::D:D:D

Burada fenerin galibiyetlerine kızmamızın mantığı nedir? Yak yık ortalığı bu adamlar şike yaptı niye ceza almıyorlar de bu ne biçim yabancı sınırlaması deBu nasıl bir çifte standart federasyonu de yönetim olarak yak yık ortalığı..Sonra alves atılmadı penaltı verilmediği konuşmanın mantığı yok ki,ezik bir yönetimimiz var anlamıyorum şu şike belası bizim başımızda olsa aziz ceza almamız için takımı ligden çekerdi

Yönetimin derhal değişmesi lazım.Zaten daha öncede Ali Dürüst'den,Adnan Öztürk'den dolayı ayakta duruyorduk.Başkan tam anlamıyla basiretsiz

Yaziklar olsun sizlere... Gitti resmen sampiyonluk. Seneye 4. yildizi da takarlar bu gazla.. Biz zaten 3 güne mac kaldiramiyoruz.

Geri
Üst Alt