STSL 13/14 H:19 | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 1 Şubat

Canlıd şikecilere 200 lira atın

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner'de acayip bir yükseliş var. Önceden bu etkiyi Gökhan Gönül gösteriyordu. Top tekniği de iyi olduğu için, ceza sahasına devamlı öldürücü toplar atıyor. Aslında Fener ile maç yapan rakipler beklere karşı biraz daha alan daraltma uygulasa, Fener'in hücumunu biraz olsun kırabilirler. Eskişehir gole kadar fena değildi, iyi top çeviriyorlardı. Yalnız hücumda biraz sıkıntı yaşıyorlar. Hücumu sadece bireysel olarak futbolcuların yapacakları dribblinglere bırakmışlar. İleride çoğalamıyorlar. Ertuğrul Sağlam ne yapacak bakalım.

her maç aynı terane , rakip 1-0 öne geçer sonra şikeciler ilkyarının son dakikalarında 1-1 yapar ikinci yarı büyük ihtimal 75 ten sonra 1-2 olur ve maç biter...

Es-es kazanamıyorsa caneri biçsin.

Bu sene bizim takım çok kötü oynuyor. Kızıcaksanız bizim takıma kızın deplasmanda 11 tane sadece gezen adam görüyorum.

Klasik Fenerbahce maci ya. Goller bile hep ayni dakikalarda geliyor. Valla biktim bu senaryodan.

Golü yiyorlar, 40 küsürde atiyorlar, bide 80 küsürde atiyorlar, maci kazaniyorlar.

Her hafta mi aynisi olur kardesim ya? Bu nasil bir sans ya? Tüküreyim böyle ise.

Bu sene kaç maçta 1-0 geriye düştüler acaba çok merak ediyorum. Daha bunlara karşı 2 farkı yakalayan yok. Ondan sonra bir duran top olur, saçma sapan bir şut olur, onun bunun bir taraflarına çarpar 1-1 olur ve maç döner. Hep aynı senaryo.

belki değişir senaryo:)

BfaCNMuCIAAP7gA.jpg

Bu sene kaç maçta 1-0 geriye düştüler acaba çok merak ediyorum. Daha bunlara karşı 2 farkı yakalayan yok. Ondan sonra bir duran top olur, saçma sapan bir şut olur, onun bunun bir taraflarına çarpar 1-1 olur ve maç döner. Hep aynı senaryo.

Kasimpasa 1-0 ve 2-1 öne geciyor.. Sonuc 2-3 kaybediyorlar!

Bursa 1-0 öne geciyor 2-2 yapiyor, Sonuc 2-3 kaybediyorlar!

Besiktas 0-1 ve 2-3 öne geciyor, sonuc 3-3 !

Rize 1-0 öne geciyor, 1-2 kaybediyor!

Konya 1-0 öne geciyor, 1-2 kaybediyor..

Tam 5 macta olmus bu.. 3'ü deplasman ve biri de derbi.

Bu lig bosa oynaniyor gercekten, kac tane son dakika golü attilar..

Fenev kosmaktan baska bir sey yapmiyor

Hucum variyasyon taktik vs 0

Ama adamlar at gibi kosuyor mucadele ediyorlar

Biz de ayni hirsla oynasak, fark bu kadar buyuk olmazdi!

bal,hakem,top oynamadan duran toptan atılan goller..herkes bu durumdan bıkmış ve artık yorum yapmaya bile lüzum yok sanırım.mide bulandırıcı.

Kasimpasa 1-0 ve 2-1 öne geciyor.. Sonuc 2-3 kaybediyorlar!

Bursa 1-0 öne geciyor 2-2 yapiyor, Sonuc 2-3 kaybediyorlar!

Besiktas 0-1 ve 2-3 öne geciyor, sonuc 3-3 !

Rize 1-0 öne geciyor, 1-2 kaybediyor!

Konya 1-0 öne geciyor, 1-2 kaybediyor..

Tam 5 macta olmus bu.. 3'ü deplasman ve biri de derbi.

Bu lig bosa oynaniyor gercekten, kac tane son dakika golü attilar..

Bide Karabük var galiba 1-0'dan yine 1-1 olmuştu ama nasıl olduysa 2-1 yenmişti Karabük. O maç bile bıçak sırtı gitti.

Snijeder-drogba-selcuk hepsi bir caner olamadilar. Adam saglam ortalar atiyo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt