STSL 13/14 H:19 | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 1 Şubat

Caner her zaman iyi topçuydu bizdeyken sürekli çalışıyordu ama bizim taraftarda Burak yılmaz sendromu diye adlandırılan futbolcunun tipini beğenmeme sendromu baş gösterdi ve o sene bir çok maçta ıslıklandı.Bizim taraftarın büyük çoğunluğunun amacı Beckham gibi oyuncular doldurmak takıma kesinlikle.

Yunus Öyken ‏@yunus_oyken 8 dk.

pic.twitter.com/2Y2TD9e4xL

BfaBjuSCIAAngF6.jpg

Caner her zaman iyi topçuydu bizdeyken sürekli çalışıyordu ama bizim taraftarda Burak yılmaz sendromu diye adlandırılan futbolcunun tipini beğenmeme sendromu baş gösterdi ve o sene bir çok maçta ıslıklandı.Bizim taraftarın büyük çoğunluğunun amacı Beckham gibi oyuncular doldurmak takıma kesinlikle.

Ribery haric :)

Mobil cihazdan gonderildi

O yavşak yüzünden Atletico'ya elendik. (Maçın hakemi + Caner denen yavşak)

bu kadar kötü oynayıp nasıl puan farkı açıldı anlamak güç.

Caner bizdeyken sabotajcının önden gideniydi

Ya sırf Caner'in kanadına 3 tane adam koysalar gene puan alırlar ya, heriflerin başka hiç bir numarası yok, anca Caner ortalayacak biri vuracak veya Caner kaleye vuracak birine çarpacak falan filan.

El yok orda parmak var hakem onu göz önünde bulundurmuştur :D Malum fenerasyon şampiyon yapmak zorunda bunları para lazım la :D

Ya buna penaltı çalmayan hakem net fenerlidir . Kör bile görür onun penaltı olduğunu . El kapalı olsa neyse el de açık ..

Eskişehirin sağ açığında kimse oynamıyo heralde, tarık'a emanet etmişler kanadı başka kimseyi görmedim beb

Aynen öyle arda gider kıymetlenir keşke dönse denir iki gün sonra burakıda gönderir taraftar sonra yine aynı ahlar vahlar elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz.

bizim telles şu canerin %75 i kadar çıksın kafi.cidden diyorum herif aşmış kendini.şu formuyla dünyada caner 1 alaba 2 dir benim için.abarttığımıda düşünebilirsiniz ama izledikçe tüyleri diken diken ediyor adam.top canerdeyken sanırım gol diyorum o derece açıyor adam orta.pes'te pas gücü 99 olan adamlar gibi lavuk.fener elindeki malzemeyi de iyi kullanıyor.

Geri
Üst Alt