Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Gidip alacaktin Kerim Frei'i. Emre girecegine Kerim girsin arkadas.
Yabancı sınırını sürekli bahane olarak gösteriyorlarda transfer yapmamak için alternatifde üretmiyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidip alacaktin Kerim Frei'i. Emre girecegine Kerim girsin arkadas.
Yahu genelleme yapıp konuyu saptırarak saçma sapan konuşma Teoman. Tabi ki Drogbaya gelene kadar çıkması gereken en az 5 adam var.
Konu Drogbanın çıkmasıydı onun üzerine yazdım.
İyi sıradan futbolcu değil diye yeri gelsin ağzımıza sıçsın.
arda şart parası ne ise verip alsınlar
yalnız tff tarafından belliki böyle şeyler söyleniyor serhat ve sinan engin itlerine. terim bu olaya netlik kazandırmalı derhal terimle sözleşme uzatılmalı eğer yapılmayacaksa terim bi zahmet milli takıma gitsin
yav bende sana diyorumki bugunü oyundan 3 kisi cikmazdi ched-muslera-drogba.ilk mesajinda drogbanin cikmasi dogru diyosun nasil dogru imis sen onu anlat.buraktan hamitten selcuktan sneijderden dahami kotuydu nereye cikiyor drogba benim derdim o
bu biraz ağır olur bence
yabancı sınırlaması varken kimi alacaktık Allah aşkına kimse artık erken zengin demesin
ha buna göre plan yapmadılar dersen o ayrı ama bence mevcut şartlarda kullanabileceği en iyi 6lıyı oynatıyor
yerli oyuncuların hali ortada
fatih hoca eğer dendiği gibi mukavele uzatılmadığı için tff ile anlaştı ise suçlu durumuna düşer. halbuki 1-2 ay bekslese ünal aysal istemese bile baskıyla sözleşme uzatmak zorunda kalacaktı