STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

Yalnız bu Necati'yi devre arasında alalım.Yabancı sınırı ortamında iyi bir alternatif olabilir.Hem Fatih Terim ile de arası iyidir.

Futbolu bırakmadan elimizi çabuk tutalım.

es es'e maçı satmış diyorsunuz ne alaka? bu kadar skora yönelik yorum yapmayın. mert orda 2-3 tane çok net kurtardı. necati penaltı kaçırdı, 1 tane de neredeyse boş kaleye kaçırdı. necati o golleri atsaydı es es yense ya da berabere bitseydi hiçbiriniz satılmış es es demiyecektiniz. ya da necati yerine o pozisyonlarda erkan olsaydı, erkan'ı aziz satın almış, sene sonu fener'de tarzı yorumlar görücektik burda. bu kadar subjektif ve skora yönelik yorum yapmayın, orda hakkıyla oynayan insanların hakkını yemeyin

Şimdi için söylemiyorum ama sene sonuna doğru şike olayları başlar bundan sonra ki seneler devam eder.

Şike olayları çıktığından beri fener bizden daha fazla para harcamasına rağmen her sene 10 puan fark atıyoruz bu zaten fenerin yıllardır şikeyle ayakta durduğunun ispatıdır.

Hiç kuşkusuz maçın adamı Necati, kaçırdığı gollerle maça damgasını vudu.

bu eskşehir ligin en az gol atan takimlarindan olur görürsünüz. daha az yiyecekleri için küme düşme potasina girmezler. necati eger böyle giderse bienvenü ve kamarayi topla 1 adam etmezler. erkan kendi halinde takiliyor zaten.

es es'e maçı satmış diyorsunuz ne alaka? bu kadar skora yönelik yorum yapmayın. mert orda 2-3 tane çok net kurtardı. necati penaltı kaçırdı, 1 tane de neredeyse boş kaleye kaçırdı. necati o golleri atsaydı es es yense ya da berabere bitseydi hiçbiriniz satılmış es es demiyecektiniz. ya da necati yerine o pozisyonlarda erkan olsaydı, erkan'ı aziz satın almış, sene sonu fener'de tarzı yorumlar görücektik burda. bu kadar subjektif ve skora yönelik yorum yapmayın, orda hakkıyla oynayan insanların hakkını yemeyin

Aynen kardeşim senin gibi düşünüyorum, arkadaşlar maç sonu sinirle çok abartıyorlar,Eskişehir iyi oynadı ve gol atmak için herşeyi yaptı, maçın kaderini Necati değiştirdi.

Son dakikalar beni çıldırttı.Es-es resmen 1-0 yattı.Es-es'li yere yattı ve yine es-es'li taça attı şaka gibi.Arena bizimkiler böyle bişey yapıcak tribün sahaya iner net.

geçen sene arenadaki eskişehir maçını hatırlayın.biz 1-0 öndeyken nasıl yükleniyorlardı son dakikalarda.son saniyelerde gol de atmışlardı

bir de bugün son 20 dakikada tempoyu düşürüp yan pas yapan eskişehire bakıyorum.başka da bir şey demiyorum

Fenerbahçe'nin rakibi Arsenal olsa yine en az 3 yerlerdi çok rahat. Şansları yanlarındaydı.

Macin tamamini seyretmis biri olarak tipik bir fb-eskisehir maci oldu. Eskisehir gol atmamak icin herseyi yapti ve basardi. Hele son dakikalarda gol atmamak icin neler yaptilsr gorseniz sasarsiniz. Hakemde bktiki eskisehir gol atmak istemiyor maci erken bitirdi.aslnda en az 6 dakika uzatmaliydi. Alperi hic begenmedim. Erkan yetenekli ama bencil. Haftaya bakin eses nasil hirsli oynayacak. Ridvana bakn taraftaumut dagitiyor. Aziz gidene kadar vazifeslne devam edecek anlasilan :-)

vallah haftaya necati bize brezilyali ronaldi kesilir simdi. ya penaltiyi kacirirsin bos kaleye atamazsin. orda mert cokdan yerdeydi. yavas atsa yine gol be :(

fenerin tek posisyonu yokdu yahu gole kadar .. nasil , ne kadar kolay 3 puan kazaniliyor türkiyede anlamiyorum bazen.

Nasıl oluyorda 3 puan alıyorlar aklım ermiyor. Eskişehir oldukça etkili ve dengeli oynadı. Delireceğim yahu. 3-5 pas üstüste yapamadılar ama 3 puanı aldılar. Mal es-es penaltı + necatinin o kaçan golü. Neyse Ersun'un gidişi ötelendi :)

Zaten Fenerbahçe'nin galibiyetlerinin çoğu böyle.Neden şaşırdınız ki bu kadar?Maçlarının çoğunu kazanmasından doğal bir şey yok.

Geri
Üst Alt